Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - kayseri : satılık-takaslık arızalı pod xt live
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

kayseri : satılık-takaslık arızalı pod xt live
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
aktifkedi

MesajTarih: Cmt 30.08.2008 1:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nasıl yandığını tam olarak bilmiyorum ben kullanmıyordum arkdaşların dediğine göre voltajla alakası varmış dediklerine göre ama tersten bağlanmışda olabilir.

@thrashers seninle abi pazartesinden sonra görüşelim öm ile telefon numaramı gönderiyorum sana.

bu arada elektronikte okuyan arkdaşlarım daha önce yaptıkları bir pedal için Texas Instruments dan bitirme okul projemizde kullancağız şu model chip lazım gibi mail atarak ücretsiz olarak Texas Instruments dan 3-4 tane chip gelmişti istediklerinden ücretsiz olarak.

bu alet sağlam şekilde çalışırmı çalışmazmı bi bilgim yok arkdaşlar. bence tamirden çok yedek parça şeklinde olabilirki kasası pedalları knobları olsun çok sağlam tamiri kesin yapılırmı ne kadar tutar bir fikrim yok arkdaşımın görüp bakıp söylediği sorunlar bunlar ötesini bende bilmiyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gogostar

MesajTarih: Cmt 30.08.2008 1:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"Aleti 150 liraya alıp 30 liraya yaptırım" mantığının dışında size 150YTL'ye ne aldığınıza da bakmanızı tavsiye ederim. Herkes pedalın tekrar POD XT Live olup olmayacağını tartışmış. Bunu aşıp ne aldığınıza bakın;

Güzel bir kutu alıyorsunuz. Yanında knoblar, switchler vs. var. Mekanik bir expression pedalı. İçinde de bir miktarını kullanabileceğiniz parçalar var.

Ben olsam bunu pedal board niyetine alırdım. Analog pedalları kutularından söküp buna yerleştirirdim. Artan parçaları da satar maliyeti düşürürdüm... Aranıp da bulunmayacak şey çünkü... Wink
Başa dön
bazen_

MesajTarih: Cmt 30.08.2008 5:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yazılmış en mantıklı en akıllı cevapda bu olmuş sanırım.bu pedalın bu şekilde kullanılması özellikle istenilse bile yapılamayacak bi durum Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aktifkedi

MesajTarih: Cmt 30.08.2008 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gogostar teşekkürler bende tamir olup olamayacğını bilmiyorum demiştim senin dediklerin en mantıklısı bu board için diyelim.
Başa dön
GokhanA
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Cmt 30.08.2008 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fotoğrafları inceledinizde birkaç tane smt (surface mount technology) direnç veya kondansatörün ve bunun çevresindeki iletken yolların yandığı görünüyor. Özel chipler değil bunlar, Karaköy'de bulunur. Bu voltaj fazlalığından yanma esnasında diğer özel chipler zarar görmediyse ve alan kişinin şansı varsa iyi de bir elektronikçi bakarsa düzelme ihtimali var bence. Ama bir risk te bu tip yüksek teknoloji cihazların çok katmanlı baskı devre kullanmasıdır. Dolayısı ile ara katmanlarda yanık varsa iletken yolların tamiri imkansız olur. Neticede şansımı denerim, daha olmadı parçalarını kullanırım diyen varsa bence de bulunmayacak bir alet. Hangi hurdacıda böyle mala denk gelirsiniz ki?Smile
Başa dön
aktifkedi

MesajTarih: Pzr 31.08.2008 2:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gökhanA çok teşekkürler açıklama için .
arkdaşlar ayrıca kargo mng den %30 indirimli gönderebiliyorum bilgilerinize.
fiyat da 150 den 125 e çektim kargo sizden 150 verirseniz kargo benden
Başa dön
bazen_

MesajTarih: Pzr 31.08.2008 7:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya sanırım onurun arkadaşıydın sen Smile para olsa tek kelimeyle 125 milyon şaka gibi.birde böyle şeylerin binlerce yolu var.iyi bir ingilizceyle aslında sorun tam olarak anlatıldığında üreticisi bile bu konuda yardımcı olabilir bence.ki en olmadı bi dolu işe yarayabilir arkadaşların da dediği gibi.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aktifkedi

MesajTarih: Pzr 31.08.2008 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet onurun arkdaşıyım sağolasın bazen yorum için.
Başa dön
aktifkedi

MesajTarih: Pts 01.09.2008 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilana bir adet davul ve bir adet dslr fotoğraf makinası eklenmiştir. gerekli bilgiler ilk mesajdadır.
Başa dön
MuZzY

MesajTarih: Pts 01.09.2008 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nikonla ilgilenebilirim eğer gitarla takas düşünürseniz 700-300 lensi almassam imzamdaki gitarla takas düşünür müsünüz? zor bi ihtimal ama şansımı deneyim dedim:D
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aktifkedi

MesajTarih: Pts 01.09.2008 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hocam arkdaşa nakit lazımmış teklifin için çok sağol
Başa dön
aktifkedi

MesajTarih: Pzr 21.09.2008 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nikon d 40 satıldı, davul satıştan kaldırıldı
pod xt live satışta
kargo sizden 100 ytl oldu fiyatıda.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız