| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
aktifkedi

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 1:21 Mesaj konusu: |
|
|
nasıl yandığını tam olarak bilmiyorum ben kullanmıyordum arkdaşların dediğine göre voltajla alakası varmış dediklerine göre ama tersten bağlanmışda olabilir.
@thrashers seninle abi pazartesinden sonra görüşelim öm ile telefon numaramı gönderiyorum sana.
bu arada elektronikte okuyan arkdaşlarım daha önce yaptıkları bir pedal için Texas Instruments dan bitirme okul projemizde kullancağız şu model chip lazım gibi mail atarak ücretsiz olarak Texas Instruments dan 3-4 tane chip gelmişti istediklerinden ücretsiz olarak.
bu alet sağlam şekilde çalışırmı çalışmazmı bi bilgim yok arkdaşlar. bence tamirden çok yedek parça şeklinde olabilirki kasası pedalları knobları olsun çok sağlam tamiri kesin yapılırmı ne kadar tutar bir fikrim yok arkdaşımın görüp bakıp söylediği sorunlar bunlar ötesini bende bilmiyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
gogostar

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 1:55 Mesaj konusu: |
|
|
"Aleti 150 liraya alıp 30 liraya yaptırım" mantığının dışında size 150YTL'ye ne aldığınıza da bakmanızı tavsiye ederim. Herkes pedalın tekrar POD XT Live olup olmayacağını tartışmış. Bunu aşıp ne aldığınıza bakın;
Güzel bir kutu alıyorsunuz. Yanında knoblar, switchler vs. var. Mekanik bir expression pedalı. İçinde de bir miktarını kullanabileceğiniz parçalar var.
Ben olsam bunu pedal board niyetine alırdım. Analog pedalları kutularından söküp buna yerleştirirdim. Artan parçaları da satar maliyeti düşürürdüm... Aranıp da bulunmayacak şey çünkü...  |
|
| Başa dön |
|
 |
bazen_

Kayıt: Apr 22, 2005 Mesajlar: 251 Nerden: istanbul/beşiktaş
|
Tarih: Cmt 30.08.2008 5:08 Mesaj konusu: |
|
|
yazılmış en mantıklı en akıllı cevapda bu olmuş sanırım.bu pedalın bu şekilde kullanılması özellikle istenilse bile yapılamayacak bi durum  _________________ bi kaç notayla anlatıp hayatımı,bi kaç cümleyle yaşayıp,bi kaç umudun peşinden,bi kaç yere gider gibi yavaş yavaş...
egemen erdoğan myspace |
|
| Başa dön |
|
 |
aktifkedi

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 12:13 Mesaj konusu: |
|
|
| gogostar teşekkürler bende tamir olup olamayacğını bilmiyorum demiştim senin dediklerin en mantıklısı bu board için diyelim. |
|
| Başa dön |
|
 |
GokhanA "Alım & Satım" mod

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 12:50 Mesaj konusu: |
|
|
Fotoğrafları inceledinizde birkaç tane smt (surface mount technology) direnç veya kondansatörün ve bunun çevresindeki iletken yolların yandığı görünüyor. Özel chipler değil bunlar, Karaköy'de bulunur. Bu voltaj fazlalığından yanma esnasında diğer özel chipler zarar görmediyse ve alan kişinin şansı varsa iyi de bir elektronikçi bakarsa düzelme ihtimali var bence. Ama bir risk te bu tip yüksek teknoloji cihazların çok katmanlı baskı devre kullanmasıdır. Dolayısı ile ara katmanlarda yanık varsa iletken yolların tamiri imkansız olur. Neticede şansımı denerim, daha olmadı parçalarını kullanırım diyen varsa bence de bulunmayacak bir alet. Hangi hurdacıda böyle mala denk gelirsiniz ki? |
|
| Başa dön |
|
 |
aktifkedi

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 2:30 Mesaj konusu: |
|
|
gökhanA çok teşekkürler açıklama için .
arkdaşlar ayrıca kargo mng den %30 indirimli gönderebiliyorum bilgilerinize.
fiyat da 150 den 125 e çektim kargo sizden 150 verirseniz kargo benden |
|
| Başa dön |
|
 |
bazen_

Kayıt: Apr 22, 2005 Mesajlar: 251 Nerden: istanbul/beşiktaş
|
Tarih: Pzr 31.08.2008 7:53 Mesaj konusu: |
|
|
ya sanırım onurun arkadaşıydın sen para olsa tek kelimeyle 125 milyon şaka gibi.birde böyle şeylerin binlerce yolu var.iyi bir ingilizceyle aslında sorun tam olarak anlatıldığında üreticisi bile bu konuda yardımcı olabilir bence.ki en olmadı bi dolu işe yarayabilir arkadaşların da dediği gibi. _________________ bi kaç notayla anlatıp hayatımı,bi kaç cümleyle yaşayıp,bi kaç umudun peşinden,bi kaç yere gider gibi yavaş yavaş...
egemen erdoğan myspace |
|
| Başa dön |
|
 |
aktifkedi

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 23:32 Mesaj konusu: |
|
|
| evet onurun arkdaşıyım sağolasın bazen yorum için. |
|
| Başa dön |
|
 |
aktifkedi

|
Tarih: Pts 01.09.2008 13:13 Mesaj konusu: |
|
|
| ilana bir adet davul ve bir adet dslr fotoğraf makinası eklenmiştir. gerekli bilgiler ilk mesajdadır. |
|
| Başa dön |
|
 |
MuZzY

Kayıt: May 21, 2005 Mesajlar: 208 Nerden: Antalya - Ankara
|
Tarih: Pts 01.09.2008 13:57 Mesaj konusu: |
|
|
nikonla ilgilenebilirim eğer gitarla takas düşünürseniz 700-300 lensi almassam imzamdaki gitarla takas düşünür müsünüz? zor bi ihtimal ama şansımı deneyim dedim:D _________________ http://turkrock.com/ftopic92709.html
***Satılık el yapımı elektro gitar*** |
|
| Başa dön |
|
 |
aktifkedi

|
Tarih: Pts 01.09.2008 15:57 Mesaj konusu: |
|
|
| hocam arkdaşa nakit lazımmış teklifin için çok sağol |
|