| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
subcomandante

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Adoniss

|
Tarih: Cum 01.08.2008 11:10 Mesaj konusu: |
|
|
Youtube'a giriş imkanı bulabiliyorsanız kahramanlarımız Editors'ün Munich'i cover'lamışlar değişik bir tat olmuş
R.E.M. I Got You Babe (From 'Just Like A Movie', 1983) adlı videoyu izledim mike mills'e koptum o peruk ne öyle ya  _________________ Suçlular toplumun hoşgörüsü ile beslenir. |
|
| Başa dön |
|
 |
kuTaDGu

|
Tarih: Çrş 06.08.2008 16:54 Mesaj konusu: |
|
|
| Adoniss demiş ki: | Olay başlangıcı
Evimde nette takılıyorum yine içimden ahhh ahh ya keşke gelseler derken işte o arkadaşımın mesajı ile irkildim.
4 Ekim 2008 R.E.M. İstanbul konseri diye evde nasıl çığlık attığımı bilmiyorum kalbim yerinden çıkacak,başım dönmeye başladı çok ciddiyim ve siteye de bakınca kendimden geçtim.
Belirtmek istediğim şey var bir de kuruçeşmenin alanına bakınca o kadar da büyük değil diğer konserlerini görünce biraz hayal kırıklığı gibi geldi.En azından bir stadyum konseri yakışırdı kahramanlarımıza.
http://remhq.com/news_story.php?id=836 |
Heyecan, heyecan ve daha büyük heyecan.
İlk büyük deneyimim için,
Ne kadar uzakta olsam da orada olmak için elimden gelen herşeyi yapacağım...
Hayaller de bazen gerçek olmakta. |
|
| Başa dön |
|
 |
Adoniss

|
Tarih: Cum 08.08.2008 9:46 Mesaj konusu: |
|
|
Evet bencede gelmek için kasmak lazım mesafelerin bahane olmayacağı bir deneyim olacak bu. _________________ Suçlular toplumun hoşgörüsü ile beslenir. |
|
| Başa dön |
|
 |
Kra

|
Tarih: Pts 11.08.2008 16:41 Mesaj konusu: |
|
|
Albümlerini nasıl büyük bir zevk ile dinliyorsak, bence onun 2katı zevk düşünün , sevdiğiniz grubu canlı olarak dinlemek kadar zevk verici birşey yok diyerek büyük konuşabilirim.
Umarım benim sınavlarım ile çakışmaz ve gelebilirim.
her ne kadar uğraşsamda konser gününden bir iki gün öncesine program ayarlayamadım istanbulda.
ama tüm olumsuzluklara rağmen gelmeye çalışacağım, gidecekler için şimdiden iyi eğlenceler diliyorum. _________________ What i strange fire was that, you went out when I was burning...
|
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
|
| Başa dön |
|
 |
Adoniss

|
Tarih: Prş 28.08.2008 21:05 Mesaj konusu: |
|
|
08. 28. 08
SOUTHAMPTON, ENGLAND
1. Bad Day
2. Living Well Is The Best Revenge
3. What's The Frequency, Kenneth?
4. Fall On Me
5. Drive
6. Man-Sized Wreath
7. Begin The Begin
8. Hollow Man
9. The Great Beyond
10. Ignoreland
11. Animal
12. Electrolite
13. I’m Gonna Dj
14. Pretty Persuasion
15. The One I Love
16. 7 Chinese Bros.
17. Nightswimming
18. Let Me In
19. Auctioneer
20. Horse To Water
21. Orange Crush
22. It's The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine)
23. Supernatural Superserious
24. Losing My Religion
25. Imitation Of Life
26. Man On The Moon
Bu setlist güzel keşke bizde de bunu seçseler ki en fazla setlist'i olan 28 parça olan gördüm bunun araya bir Daysleeper ve star 69 gider _________________ Suçlular toplumun hoşgörüsü ile beslenir. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 29.08.2008 0:53 Mesaj konusu: |
|
|
ben ne çalsalar kabulüm. elimiz mahkum ne çalarlarsa dinleyeceğiz saygı duruşunda. bende bir the sidewinder sleeps tonite isterdim ama... bu arada listedeki 7 chinese bros. çok ilginç. ilk defa bu şarkıyı çaldıklarını görüyorum. daha önce mutlaka çalmışlardır ama... _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
Adoniss

|
Tarih: Cum 29.08.2008 20:48 Mesaj konusu: |
|
|
Hakkatten ya evet sidewinder'da kapanışı isterdim ya da bi texarkana toplam 4 ön grup oldu o zaman R.E.M. geceye doğru bitirebilir abisi o zaman _________________ Suçlular toplumun hoşgörüsü ile beslenir. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 0:32 Mesaj konusu: |
|
|
"texarkana" demek mike mills'in vokallere geçmesi demek. o şarkıyı söylemelerini isterdim. ha birde "near wild heaven" var. yalnız dikkat ediyorum her konsere ayrı bir listeyle çıkıyorlar. şarkılar o kadar çok ve güzel ki ne gelirse bahtımıza artıkın. aklıma geldi "new adventures in hi-fi"daki "new test leper". süper olurdu.  _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
Adoniss

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 8:15 Mesaj konusu: |
|
|
Mike için yapmazlar sanırım kıyak keşke söylese şarkılar evet hemen hemen aynı paris listesine baktım orda 20 şarkı ile çıkacaklar nerden baksak yerine göre 7-8 şarkı oynuyor. _________________ Suçlular toplumun hoşgörüsü ile beslenir. |
|
| Başa dön |
|
 |
Adoniss

|
Tarih: Prş 11.09.2008 8:06 Mesaj konusu: |
|
|
Yok önce şaka yappıyorlar sandım ama gerçekmiş Peter'ın RICKENBACKER model gitarı kayıp helsinki konserinde sahneye çıkmadan önce kaybolmuş. _________________ Suçlular toplumun hoşgörüsü ile beslenir. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |
Adoniss

|
Tarih: Pzr 21.09.2008 11:11 Mesaj konusu: |
|
|
evet iki hafta ve gitar sonunda bulunduuuuu oh be  _________________ Suçlular toplumun hoşgörüsü ile beslenir. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |
Adoniss

|
Tarih: Çrş 24.09.2008 4:08 Mesaj konusu: |
|
|
offf evet gitar geldi bende acayip bir şekilde sevindim ya ve bu gecenin dördünde acayip kabus gibi bişeyle uyandım İstanbul konserinde wanderlust,all the way to reno ve imitation of life vardı ne güzel gidiyorlardı sonra uyandım of ya _________________ Suçlular toplumun hoşgörüsü ile beslenir. |
|
| Başa dön |
|
 |
Adoniss

|
Tarih: Pzr 05.10.2008 8:07 Mesaj konusu: |
|
|
Bu inanılmazdı ama yetmedi bir daha gelsinler.
What's the frequency kenneth? solosunda michael'ın robot olması çok komikti he tabi bir de she just wants to be'de ki dansı da çok güzeldi.
Sahne hazırlanırken megafonu görünce heh tamam orange crush garanti dedim,piyanolarda hazırlanırken walk unafraid ve electrolite'ı da keza öyle tahmin etmiştim.
Let me in aklımdan geçmiyordu ama çok güzel oldu keza nightswimming ki hepsi birbirinden güzel.
He unutmadan It's the end of the world'de artık sesim kalmadı nakaratlarda nefes almaya çalışıyordum.
Çooooooooooooook eğlendiiiim çoooook _________________ Suçlular toplumun hoşgörüsü ile beslenir. |
|
| Başa dön |
|
 |
subcomandante

|
Tarih: Pzr 05.10.2008 13:34 Mesaj konusu: |
|
|
sahnenin sol tarafındaki kısımda gitarlar neredeyse duyulmuyordu. gayet kötüydü sistem, artık yağmura önlem olsun diye ekipmanın üzerine serilen bezlerden mi ileri geliyor bilemiyorum.
ayrıca bara gelirmiş gibi konsere gelen elde bira, grup çalarken laklak sohbet eden insanları da ne yapacağız bilemiyorum.
neyse ben rem i gördüm, dinledim bana yeter, daha fazlasını istememek lazım galiba. _________________ if i had known then, what i know now? |
|
| Başa dön |
|
 |
ekomanyak

|
|
| Başa dön |
|
 |
Adoniss

|
Tarih: Pzr 05.10.2008 18:41 Mesaj konusu: |
|
|
Zaten michael biraz da geçirme modunda alttan iğneleyerek 85'den önce doğanlar var mı diye bir soru sordu.Bir diğer üzen konu ise tabi losing my religion'da patlama yapması seyircinin
neyse bi daha ki konserlere _________________ Suçlular toplumun hoşgörüsü ile beslenir. |
|
| Başa dön |
|
 |
|