Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Kayıt: Oct 21, 2005 Mesajlar: 64 Nerden: ankara ve isparta
Tarih: Cum 29.08.2008 14:53 Mesaj konusu:
Hayatımda bu kadar saçma bi konu görmedim...
Ozaman blues dinleyen jaz dinleyemesin, rock dinleyen country dinlemesin tam olsun....
Müzik evrenseldir isteyen her istediğinmi dinler, kimsede sen kötü dinleyicisin diyemez... Zevkler tartışılmaz...
zevkler tartışılmaz ama ben gene de ismail yk veya emre aydın dinleyenlerin onlardan nasıl bir haz aldıklarını anlamıyorum. kimse kusura bakmasın bu konuda.
bence insanların çoğu en çok hangi sarkıyı veya şarkıcıyı duyuyorsa en çok onu seviyor ve onu dinliyor. çoğu insanın kendilerine özgü bir zevki yok.
en çok da çocuklar için üzülüyorum. çünkü onlar ne verirsen onu alıyorlar ve ben o ismail yk'nın ve hepsinin sapıkça ve saçma sapan şarkı sözlerini bir çocuğun ağzında duyunca resmen kahroluyorum. _________________
sen istediğini hoşuna gideni dinle
dinlediğin şeyden utanma
bunu dinlersem böyle olur ben metalciyim bunu dinleyemem gibi aptalca yaklaşımlarda bulunma iyi bir müzik dinleyicisi olursun zaten
ben derim metalciyim diye kardeşim dinlediğim müziği giyim tarzıma we yaşam tarzıma yansıtıyorsam.ben heavy metal dinliyorsam gidip arabesk dinlemem çünkü müzik artık benle bütünleşmiştir.anca dinliceğim en uzak tür blues jazz falan olur köklerimiz olur yani
zevkler tartışılmaz ama ben gene de ismail yk veya emre aydın dinleyenlerin onlardan nasıl bir haz aldıklarını anlamıyorum. kimse kusura bakmasın bu konuda.
bence insanların çoğu en çok hangi sarkıyı veya şarkıcıyı duyuyorsa en çok onu seviyor ve onu dinliyor. çoğu insanın kendilerine özgü bir zevki yok.
en çok da çocuklar için üzülüyorum. çünkü onlar ne verirsen onu alıyorlar ve ben o ismail yk'nın ve hepsinin sapıkça ve saçma sapan şarkı sözlerini bir çocuğun ağzında duyunca resmen kahroluyorum.
onlar müzik dinliyor tıpkı normalde kitap okumayıpta plajda kitap okuyası gelenler gibi.bazılarıda müziği dinlemez müzikle yaşar
vay be bekar olsam şu söze 2 hatun tavlamıştım
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız