Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Etik soru: İyi Bir Müzik Dinleyicisi Olma Ölçütü Nedir?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Etik soru: İyi Bir Müzik Dinleyicisi Olma Ölçütü Nedir?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Darius_Miles
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Pzr 25.02.2007 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

başlangıçta tabiki sormamak lazım kendin keşfetmen lazım müziği.daha sonra kişilerden tavsiye alarak devam edilebilir.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kublay

MesajTarih: Cum 29.08.2008 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hayatımda bu kadar saçma bi konu görmedim...
Ozaman blues dinleyen jaz dinleyemesin, rock dinleyen country dinlemesin tam olsun....
Müzik evrenseldir isteyen her istediğinmi dinler, kimsede sen kötü dinleyicisin diyemez... Zevkler tartışılmaz...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irin

MesajTarih: Cmt 30.08.2008 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zevkler tartışılmaz ama ben gene de ismail yk veya emre aydın dinleyenlerin onlardan nasıl bir haz aldıklarını anlamıyorum. kimse kusura bakmasın bu konuda.

bence insanların çoğu en çok hangi sarkıyı veya şarkıcıyı duyuyorsa en çok onu seviyor ve onu dinliyor. çoğu insanın kendilerine özgü bir zevki yok.

en çok da çocuklar için üzülüyorum. çünkü onlar ne verirsen onu alıyorlar ve ben o ismail yk'nın ve hepsinin sapıkça ve saçma sapan şarkı sözlerini bir çocuğun ağzında duyunca resmen kahroluyorum.

MesajTarih: Çrş 24.09.2008 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hasanayvenli demiş ki:
sen istediğini hoşuna gideni dinle
dinlediğin şeyden utanma
bunu dinlersem böyle olur ben metalciyim bunu dinleyemem gibi aptalca yaklaşımlarda bulunma iyi bir müzik dinleyicisi olursun zaten

ben derim metalciyim diye kardeşim dinlediğim müziği giyim tarzıma we yaşam tarzıma yansıtıyorsam.ben heavy metal dinliyorsam gidip arabesk dinlemem çünkü müzik artık benle bütünleşmiştir.anca dinliceğim en uzak tür blues jazz falan olur köklerimiz olur yani
Başa dön
halilpazarlama

MesajTarih: Çrş 24.09.2008 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

irin demiş ki:
zevkler tartışılmaz ama ben gene de ismail yk veya emre aydın dinleyenlerin onlardan nasıl bir haz aldıklarını anlamıyorum. kimse kusura bakmasın bu konuda.

bence insanların çoğu en çok hangi sarkıyı veya şarkıcıyı duyuyorsa en çok onu seviyor ve onu dinliyor. çoğu insanın kendilerine özgü bir zevki yok.

en çok da çocuklar için üzülüyorum. çünkü onlar ne verirsen onu alıyorlar ve ben o ismail yk'nın ve hepsinin sapıkça ve saçma sapan şarkı sözlerini bir çocuğun ağzında duyunca resmen kahroluyorum.

onlar müzik dinliyor tıpkı normalde kitap okumayıpta plajda kitap okuyası gelenler gibi.bazılarıda müziği dinlemez müzikle yaşar Very Happy
vay be bekar olsam şu söze 2 hatun tavlamıştım Twisted Evil
Başa dön
actarus

MesajTarih: Pts 29.09.2008 4:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

müziğe çok para harcıyorsan...
dinlemeyi bırak...müzik icra ediyorsundur...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
db

MesajTarih: Cum 21.11.2008 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İyi bir müzik dinleyicisi olmak demek :

Hangi tarz?
Kim söylüyor?
Söz müzik kime ait?
ve sevmek

yani kısacası ne dinlediğini neden dinlediğini biliyorsan yeterli ...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız