| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
_Tj_

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 14:50 Mesaj konusu: İzmir/Satılık Boss Mt-2 (90 ytl) |
|
|
Fender squier Telecaster
8-9 ay önce sıfır olarak aldığım ve forumda 2 kişiyi gezdikten sonra tekrardan geri aldığım gitarı satıyorum.tertemizdir vitrine koyup sıfır ayarında satabilirsiniz.Rengi siyahtır.Ayrıca üzerinde mexico fenderden çıkma köprü manyetiği vardır
380 YTL
--------------------------------------------------------------------
Boss CH-1 SATILDI
Sıfırdan farksız üzerinde milim çizik bulunmuyor.Kutulu
90 YTL
Boss MT-2
Sıfırdan farksız milim çizik bulunmuyor.Kutulu
90 YTL
--------------------------------------------------------
Psp Fat
Şarj cihazı
2 Gb sony hafıza kartı
Sony kulaklık ve kumandası
Sony sünger kılıf
Hardcase
25 adet DVD (Yaklaşık 250 oyun)
USB kablosu
!
Yazmayı unutmuşum.Psp nin sağ üst ve sol alt köşesinde ufacık çatlak vardır.Çalışmasını etkilememektedir.Çatlak kasadadır.
--------------------------------------------------------
Başlık altından tekliflerinizi yaparsanız güzel olur.İyi günler... _________________ Tenis partneri arıyorum... ( :
En son _Tj_ tarafından Sal 18.11.2008 21:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 20 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
ssxI

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 15:20 Mesaj konusu: |
|
|
hocam emg setlerin kabloları herşeyi varmı kutu içeriğindeki potlar falan onlarıda veriyormusun _________________ Yaa ROCK!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
_Tj_

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 15:30 Mesaj konusu: |
|
|
Gitarın üstünde gelmişti manyetikler p.tesi günü sökülecek.Kutusu fln yok anlayacağın _________________ Tenis partneri arıyorum... ( : |
|
| Başa dön |
|
 |
kanyon

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 15:40 Mesaj konusu: |
|
|
hocam msn'den görüşebilirmiyiz. manyetiklere talibim.
volkanyon@hotmail.com _________________ Alınık Elektro Zılgıt   tilililililili... |
|
| Başa dön |
|
 |
_Tj_

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 15:46 Mesaj konusu: |
|
|
ekledim. _________________ Tenis partneri arıyorum... ( : |
|
| Başa dön |
|
 |
BLaCK_MaGiC86

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 15:49 Mesaj konusu: |
|
|
| Manyetikler arkadaşlara satılmazsa görüşelim, kabloları falan herşeyi duruyorsa alabilirim. |
|
| Başa dön |
|
 |
_Tj_

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 16:05 Mesaj konusu: |
|
|
| BLaCK_MaGiC86 demiş ki: | | Manyetikler arkadaşlara satılmazsa görüşelim, kabloları falan herşeyi duruyorsa alabilirim. |
Anlaşma sağlanmazsa haber veririm size.Özelden telefon numaranızı bırakırsanız bi aksilik halinde p.tesi iletişime geçebileyim. _________________ Tenis partneri arıyorum... ( : |
|
| Başa dön |
|
 |
GIRNATA

Kayıt: Sep 05, 2005 Mesajlar: 557 Nerden: İstanbul / Avcılar
|
Tarih: Pzr 31.08.2008 0:33 Mesaj konusu: |
|
|
Manyetiklere ben de talibim
Potansları kabloları ve manyetiğin vidaları ile beraber veriyorsundur umarım. Bir sıraya koyarsan talipleri sıram geldiğinde hemen anlaşabiliriz.
Nazlanmam, işi uzatmam; tehditlere aldırmam; kibar fakat çok sertim; ısrar eder, o biçim dans ederim  |
|
| Başa dön |
|
 |
GIRNATA

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 0:35 Mesaj konusu: |
|
|
| Sıra gelirse tabi... |
|
| Başa dön |
|
 |
_Tj_

|
Tarih: Pts 01.09.2008 22:07 Mesaj konusu: |
|
|
| GIRNATA demiş ki: | Manyetiklere ben de talibim
Potansları kabloları ve manyetiğin vidaları ile beraber veriyorsundur umarım. Bir sıraya koyarsan talipleri sıram geldiğinde hemen anlaşabiliriz.
Nazlanmam, işi uzatmam; tehditlere aldırmam; kibar fakat çok sertim; ısrar eder, o biçim dans ederim  |
Bu özelliklerdeki bi insana EMG özel manyetik yapmalı
Malesef hocam manyetikleri kanyon nickli arkadaşa ayırdım cuma günü alışverişi gerçekleştirecez.Eğer olursa süpriz yine şansın yok heralde önünde 2 kişi var  _________________ Tenis partneri arıyorum... ( : |
|
| Başa dön |
|
 |
_Tj_

|
Tarih: Pts 01.09.2008 22:08 Mesaj konusu: |
|
|
Psp karşılığında Mt-2 + 90 ytl ile takas yapabilirim. _________________ Tenis partneri arıyorum... ( : |
|
| Başa dön |
|
 |
_trivium_

Kayıt: Dec 09, 2007 Mesajlar: 183 Nerden: fildisi sahilleri
|
Tarih: Sal 02.09.2008 0:16 Mesaj konusu: |
|
|
| _Tj_ demiş ki: | | Gitarın üstünde gelmişti manyetikler p.tesi günü sökülecek.Kutusu fln yok anlayacağın |
gitardan manyetikler daha bugün söküldü vede ben yarın sabah gitarını almaya gidiyorum bi aksilik cıkmazsa.atahan dacidden iyi bir insan elinden geldiği şekilde her türlü kolaylık yapıyor.iyi satışlar... _________________ imza bulamayınca bende bunu yazdım |
|
| Başa dön |
|
 |
kanyon

|
Tarih: Sal 02.09.2008 13:39 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar Jackson Ps-4 e takıcam ben bu manyetikleri, fakat benim gitarın knobları buna uyum sağlar mı acaba? bilgisi olan varmı? yada buna hangi knoblardan takmam gerekiyo yaw. _________________ Alınık Elektro Zılgıt   tilililililili... |
|
| Başa dön |
|
 |
LuciferioN Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 02.09.2008 17:12 Mesaj konusu: |
|
|
Hiç kimse almazsa ben de talibim manyetiklere  _________________ Epiphone Les Paul Custom w/EMG 81-85 (Coming Soon... ) / Marshall JCM2000 TSL100 Head / Home Made 2x12'' Cab / Digitech RP100 |
|
| Başa dön |
|
 |
_trivium_

Kayıt: Dec 09, 2007 Mesajlar: 183 Nerden: fildisi sahilleri
|
Tarih: Sal 02.09.2008 21:04 Mesaj konusu: |
|
|
gitarı aldım.darısı manyetiklerin ve de psp nin başına.tekrar iyi satışlar atahan.squieride güle güle kullan:wink: _________________ imza bulamayınca bende bunu yazdım |
|
| Başa dön |
|
 |
_Tj_

|
Tarih: Cum 05.09.2008 22:20 Mesaj konusu: |
|
|
Manyetikler için volkan ile anlaşamadık sırada BLaCK_MaGiC86 var eğer ondanda ses çıkmazsa sıradaki arkadaşa döneceğim. _________________ Tenis partneri arıyorum... ( : |
|
| Başa dön |
|
 |
koraytugay

|
|
| Başa dön |
|
 |
GIRNATA

|
Tarih: Cmt 06.09.2008 10:58 Mesaj konusu: |
|
|
Yurtdışından duncan aktif set siparişi vermem nedeni ile talebimden geri çekiliyorum.
Ayrıca bu cihazların şu saate kadar nasıl olur da satılmadığına şaştığım kaldım.
Bir hafta önce talip olduğumda olumlu cevap gelseydi dakika beklemeden parasını yollardım arkadaşa.
Forumda EMG aktif set modifiyesi düşünen arkadaşlar var. Eğer maddi durumları el veriyorsa beklemeden alsınlar bu seti diyorum.
Belki ikinci el almak istemiyorlardır ama EMG manyetikler yapı olarak çok sağlamdır ve ikinci eli veya sıfırı arasında fark yoktur.
Satıcı arkadaş sanatçı kimliğini manyetik oymacılığı dalına taşımışsa o başka tabi
Manyetiklerin en kısa sürede yeni sahibine kavuşması dileği ile... |
|
| Başa dön |
|
 |
_Tj_

|
Tarih: Cmt 06.09.2008 11:40 Mesaj konusu: |
|
|
| GIRNATA demiş ki: | Yurtdışından duncan aktif set siparişi vermem nedeni ile talebimden geri çekiliyorum.
Ayrıca bu cihazların şu saate kadar nasıl olur da satılmadığına şaştığım kaldım.
Bir hafta önce talip olduğumda olumlu cevap gelseydi dakika beklemeden parasını yollardım arkadaşa.
Forumda EMG aktif set modifiyesi düşünen arkadaşlar var. Eğer maddi durumları el veriyorsa beklemeden alsınlar bu seti diyorum.
Belki ikinci el almak istemiyorlardır ama EMG manyetikler yapı olarak çok sağlamdır ve ikinci eli veya sıfırı arasında fark yoktur.
Satıcı arkadaş sanatçı kimliğini manyetik oymacılığı dalına taşımışsa o başka tabi
Manyetiklerin en kısa sürede yeni sahibine kavuşması dileği ile... |
Güzel yorumun için sağol.Hayırlı olsun yeni manyetiğin _________________ Tenis partneri arıyorum... ( : |
|
| Başa dön |
|
 |
PeeeDeee

|
Tarih: Cmt 06.09.2008 11:54 Mesaj konusu: |
|
|
dostum PSP'nin fotorafları var mı? özellikle de o çatlak kısmın? _________________ Müzik yapmak değil de, bir enstrüman çalmak isteyen arkadaşlar, lütfen en kısa zamanda üyeliklerinizi kapatınız, kendizi siteden attırınız...
Anlamsız post kasan arkadaşlar, siz de kendinizi yukarıdaki gruba dahil ediniz... |
|
| Başa dön |
|
 |
|