| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Josephking_1903

|
Tarih: Cum 29.08.2008 17:10 Mesaj konusu: |
|
|
bu arada uefadaki rakibimiz ukrayna temsilcisi metalist, isimlerinden çok sert çocuklara benziyolar, topçularının hepsi thrash dinliyomuş
ismini daha önceden hiç duymadım ama bu küçük görmeyi gerektirmez, düzgün, disiplinli bi futbolla eleriz inşallah... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 15:53 Mesaj konusu: |
|
|
rakipten hic haberim yok kimdir nedir okudum biseyler ama ne bilim
ayrica bende merakla bekliyorum kim soyunacak diye bu hafta
o degilde antalyaya pis koymusuz yahu golleri daha yeni izledim acaip olmus _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 16:54 Mesaj konusu: |
|
|
kardeş; ligtv nin sitesine ücretsiz üye ol, ordan lig maçlarının golleriniz izlersin;)
bu arada birşeye değinemeden geçemiycem, siroki maçında birçok taraftarın üstünde yeni formalardan gördüm, maç günü stada erken girdiğim için kartal yuvasına girememiştim, bugün yolumun üstünde diye bi kartal yuvasına giriym dedim hem yeni formaların fiyatına bakmak hem de yeni ürünleri öyle incelemek için, bir de baktım ki yeni formaların fiyatı 79 YTL, eskiden "taraftar forması" diye bir kavram vardı, en son yeni formaların dahi kumaşı, kalitesi bilmem neresi biraz düşürülüp ortalama fiyatlara satılırdı, yanlış anlamayın başka yerlerde değil yine kartal yuvalarında, mağazalarda yani, şimdi o kavram kayboldu, hiç göremiyorum, diğer yeni ürünler de önceki senelere göre bir hayli pahalı, 65 liraya tişört gördüm mesela, taraftar yine cefakar ki kasanın önünde ödeme kuyruğu vardı, satışlar iyi gidiyor yani...
kardeşim sen taraftarı korsan ürün almaya zorlamıcaksın birazcık ta, herkes "korsan ürün almayın" diyor ama çözüm getiren yok, maç günleri kabataş civarında 15 liraya, 20 liraya yeni formalar satılıyor işte, ben hayatta almam, hiçbir zaman cebimde orjinal forma alamayacak kadar param olmayacağını bilsem bile almam ama alan var, sen korsan alan tayfayı bir şekilde mağazalara çekmek zorundasın, yoksa biz o korsancıları ve korsandan forma alanları daha çok görürüz... |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 15:30 Mesaj konusu: |
|
|
| metalist ile oynayacağımız ilk maç, gs nin de 2. maçını aynı tarihte İstanbul'da oynamasından dolayı İnönü'ye alınmış, ne saçma bi uygulama, aynı şehirde niye 2 maç oynanmıyormuş canım, avrupa'nın heryerinde aynı şehirde 1 günde kaç tane lig maçı oynanıyor, hem ilk maçı deplasmanda oynamak her zaman daha avantajlıdır, bu avantaj niye elimizden alınıyormuş, yönetimin birşeyler yapması lazım... |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 17:15 Mesaj konusu: |
|
|
yok bu konuda yaniliyorsun.ayni sehirde mac oynatmiyorlar ayni gun.bu inter le milanin basinada cok geliyor hatirliyorsan surekli arada sacma gunler oynuyor 2 takimdan biri cok zaman bu sefer piyango bize vurdu onun nedenide bizim puanimizin gs den fazla olmasi.hayirlisi artik gucluysen evinde deplasmanda vurur gecersin dayi bosversen  _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 17:59 Mesaj konusu: |
|
|
| gs nin puanı düşükse onların maç günlerinde oynama yapsınlar o zaman...ben avrupa'da aynı günde aynı şehirde maçlar oynanıyor diye biliyorum sanki, zaten bu da bir gösterge değil sonuçta, uefa ülke federasyonlarına maçın oynanacağı günlere de karışmıyor herhalde, bizde mesela oynanabiliyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Sal 02.09.2008 1:15 Mesaj konusu: |
|
|
SİYAH ULAN BEYAZ ULAN ALAYINA GİDER ULAN!!!
LİDER ULAAANN!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Sal 02.09.2008 14:12 Mesaj konusu: |
|
|
Gökhan sakin
Şampiyon olursanız düşünemiyorum seni,gerçi Sinan ve Demirören düşündüğü için olamayacaksınız bence. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Sal 02.09.2008 14:23 Mesaj konusu: |
|
|
Milan ile Inter aynı stadyumu kullanıyor. Stadyumları ortak olarak kullanmayan takımların maçlarının yerlerini de sırf aynı şehrin takımları oldukları için değiştiriyorlar mı normalde? Ben de yeni öğrendim eğer böyleyse. Lig oynanıyor, Avrupa maçı neden oynanmasın dimi. Millet tatil planını yapıyor, gidiş dönüş biletlerini alıyor kardeşim fikstüre göre. Göründüğü gibi pek ufak bir olay değil yani tribün adamı için.  _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Sal 02.09.2008 14:26 Mesaj konusu: |
|
|
| bu sezon sağlam geliyoruz,aman nazar değmesin... |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Sal 02.09.2008 17:05 Mesaj konusu: |
|
|
| Cantstandya demiş ki: | Milan ile Inter aynı stadyumu kullanıyor. Stadyumları ortak olarak kullanmayan takımların maçlarının yerlerini de sırf aynı şehrin takımları oldukları için değiştiriyorlar mı normalde? Ben de yeni öğrendim eğer böyleyse. Lig oynanıyor, Avrupa maçı neden oynanmasın dimi. Millet tatil planını yapıyor, gidiş dönüş biletlerini alıyor kardeşim fikstüre göre. Göründüğü gibi pek ufak bir olay değil yani tribün adamı için.  |
len ne zaman gordun sen yani gun ist.te fb,gs,bjk maclari oldugunu bizde bile ayni gun oynanmiyor ki uefada sadece persembe oluyor maclar alla alla
ayrica konyayida yenmisiz.inonudeki fener macinin biletleri satisa cikmadimi ya hala gelicemde  _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Sal 02.09.2008 17:35 Mesaj konusu: |
|
|
bizde oynanıyor abi aynı gün, nereye oynanmıyor, ben zaten o yüzden şaşırdım yaa, kabataşa doğru giderken tramway eminönünden geçtiği sırada kadıköy iskelesinde fenerlileri kaç kez gördük, daha da değişik bi şekilde anlatılmazdı bu durum herhalde
emrah kardeşim hoşgeldin bu arada, napıyon yaw   |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Sal 02.09.2008 18:00 Mesaj konusu: |
|
|
| MYLIFEMYWIFE demiş ki: | Gökhan sakin
Şampiyon olursanız düşünemiyorum seni,gerçi Sinan ve Demirören düşündüğü için olamayacaksınız bence. |
yok abi onları dün gece 12'den sonra bizim tarafa gidecek minibüs bulamamanın ve taksiye hiç hesapta olmayan para bayılmamın ardındaki gazla yazdım, bu şehirde 12'den sonra insanları sokağa çıkarmama politikası mı uygulanıyor napılıyor birader, yazıklar olsun yaa, otobüsleri güzergahları değişiyo, her zaman gittikleri yerden gitmiyorlar, her zaman aynı yerden kalkan minibüs yol çalışması nedeniyle gece o saatte kalkmıyor ve daha birsürü şey, ne siktiri boktan durumlar...
bu arada kazandığımız o penaltıyı atamadığımız için mutluyum, hakkımızla kazanmadığımız penaltıları istemiyoruz, gerizekalı hakemler verilecek penaltılara penaltı vermezler, giderler böyle boş beleş penaltı çalarlar... |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Sal 02.09.2008 23:18 Mesaj konusu: |
|
|
Valla tayip belediye başkanı olduu günden beri gece ulaşımı die bişi yok Istanbul'da,bi geçen yıl Taksim-Bostancı otobüsleri koydular sanırım,o. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Sal 02.09.2008 23:29 Mesaj konusu: |
|
|
112 hep var da, gece 12'den sonra her zaman gittiği güzergahtan gitmiyor, önce üsküdara sonra kadıköye uğruyor, yaw size bişey söyliym ben gece belli bi saatten sonra taksimden falan anadolu yakasına daha rahat geçiyorum, avrupa yakasındaki kendi evime gidemiyorum bi bostancı bi kadıköye daga rahat gidiliyor, o sarı dolmuşlar çok pahalı olmasına rağmen, minibüs yolu civarı ve sonrasında da bostancı tayfası için büyük nimet, taksi gibi zaten, 160 falan köklüyolar köprüyü geçtikten sonra  |
|
| Başa dön |
|
 |
Bronx

|
Tarih: Çrş 03.09.2008 15:21 Mesaj konusu: |
|
|
| MYLIFEMYWIFE demiş ki: | | Valla tayip belediye başkanı olduu günden beri gece ulaşımı die bişi yok Istanbul'da,bi geçen yıl Taksim-Bostancı otobüsleri koydular sanırım,o. |
ben de tam aksini düşünüyordum , demek ki Ankara'ya gelsen küllüm yandın bi de başkent olcaz ya _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Prş 04.09.2008 14:24 Mesaj konusu: |
|
|
| takımın maç eksiği olmasın, lige verilen arayı değerlendirsin mantığıyla pazar günkü shaktar maçı güzel oldu da saati çok ofsayt yaa, maç biter bitmez ezan okuncak, iftar vakti, aslında iyi de maç olur ama saat işte, koysanıza 21.00'e, miller iftarı yaptıktan sonra gelsin rahat rahat, hiç olmadı stadda bile açılabilir oruç konya maçında öyle yaptık ama şimdi maç bitince nasıl olucak bilmiyom... |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Pzr 07.09.2008 23:41 Mesaj konusu: |
|
|
| ekrem dağ'a biraz şans verilmeli... |
|
| Başa dön |
|
 |
Fatih_TheConqueror_

|
Tarih: Sal 09.09.2008 16:10 Mesaj konusu: |
|
|
İstiklal Caddesinde metal bar, cafe açsan ancak böyle isim koyarsın Metalist gibi.
Metalist denen takım geçen sene benim iddaa kuponumu öyle bir yatırdı ki, öyle beddua ettim ki Metalist e anlatamam.
Everton - Metalist maçına kaldı iddaa kuponum. Hepsi tuttu son maç. Everton a 1,15 veriyor. 4.maçı tamamlamak için yazdım. 100 YTL ye 500 YTL alacaktım. Everton 15.dakikada 1-0 önde. Metalist 30.dakikada 10 kişi kalıyor. Everton ikinci yarının başında penaltı kaçırıyor. Metalist bir kırmızı kart daha görüyor. Bari 1-0 bitsin maç derken son dakikada Metalist 1-1 e getiriyor skoru.
Çok ballı takımdır Metalist dikkat edin. Kadıköyde final oynayacağız sizle. Yoğurtcuda kol kola içeceğiz. Caddede sarı-lacivert dışında bütün renkler olacak... |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Sal 09.09.2008 16:21 Mesaj konusu: |
|
|
böyle ismi cismi duyulmadık takımların kötülüğüne güvenip kaybedenler çok oluyo, hiç duymadığın takıma oynamıcan o yüzden, ismini cismini bildiğin kötü takımın maçına oynucan
Çocuklar İnanın, İnanın Çocuklar
Güzel Günler Göreceğiz Güneşli Günler
Uefada finali Biz Oynayacağız
Kadıköyü SİYAH-BEYAZ Boyayacağız |
|
| Başa dön |
|
 |
|