| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
tonayselin

|
Tarih: Sal 26.08.2008 10:36 Mesaj konusu: |
|
|
Her şeyi çok iyi açıklamışsın Merve*m..
Ellerine, yüreğine sağlık..
Emre Abimizi hiç yalnız bırakır mıyız?
www.emreaydin.org !  _________________ Birtanecik Emre Abim!<br />Arkandayız her zaman..!<br />Seni yalnız bırakmayız hiçbir zaman!<br /><br /><br /><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
esba

|
Tarih: Sal 26.08.2008 18:30 Mesaj konusu: |
|
|
bende üye oldum yeni
biricik abim benim çok seviyorum o'nu |
|
| Başa dön |
|
 |
esba

|
Tarih: Sal 26.08.2008 18:33 Mesaj konusu: |
|
|
| merveciğim çok güzel söylemişsin bitanem |
|
| Başa dön |
|
 |
sedawril

|
Tarih: Çrş 27.08.2008 14:54 Mesaj konusu: |
|
|
bende bu siteye yeni üye oldum.ama emre abimizi iki yıldır dinliyorum.zaten emreaydin.org'a da üyeyim.bu siteyle ilgilenmiyordum.burayada üye oldum sonunda.. _________________ emrem\'\'\'\'\' |
|
| Başa dön |
|
 |
kemer19

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 14:20 Mesaj konusu: |
|
|
| emre aydın bana göre dayan yalnızlığım ve bu kez anlasım parçaları süper yıllarca unutulmayacak |
|
| Başa dön |
|
 |
kemer19

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 14:21 Mesaj konusu: |
|
|
emre aydınderim ve bi kaç rockçı varsa en başlardaemre aydın gelir[/b] |
|
| Başa dön |
|
 |
gece-fan

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 14:26 Mesaj konusu: |
|
|
| emre aydın rock mı yapıyor ya pop rock yapıyor yani popa daha yakın hatta :S populer olmalısı iyi bi iş yaptıgı anlamına gelmez. bence ondan daha iyisini yapan binlerce rock grubu var. |
|
| Başa dön |
|
 |
smyr_ea

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 14:27 Mesaj konusu: |
|
|
Haydaa...!!! _________________ Bugün günlerden yokluğun durmadan unut beni
Terminalleri unut onlar unutmaz seni... |
|
| Başa dön |
|
 |
kemer19

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 14:28 Mesaj konusu: |
|
|
| hiç öyle değil emre aydın bence rock alasını yapıyor kim nederse desin |
|
| Başa dön |
|
 |
jamais-vu

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 17:55 Mesaj konusu: |
|
|
| gece-fan demiş ki: | | emre aydın rock mı yapıyor ya pop rock yapıyor yani popa daha yakın hatta :S populer olmalısı iyi bi iş yaptıgı anlamına gelmez. bence ondan daha iyisini yapan binlerce rock grubu var. |
Tam anlamıyla katılmaktayım.. _________________ No love no glory..No hero in her sky..
Le Fabuleux Destin d\'Amélie Poulain |
|
| Başa dön |
|
 |
brcn_

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 13:27 Mesaj konusu: |
|
|
dnledm. sevmiorm. beenmiorm..
kenji.yede katılıorm.. şööleki 16 yaş grubu kızlar dinlio demişya ... ne demek istediini anladm.. bu on6 yaş grubu kızlar müzkten anlamıo.. neden mi? sırf yakışklı die bi elemanı dinlersen ,, o elemanda ben rock yabiorm die pyasaya çıkarsa bu 16lık elemanlarda
'biz rock dnliorzzz abeeee ooooo yeaaahhhhh' die çıkarlar.. bizim kaybımız burda işte... bi kişinin bi grubun kaşına gözüne bakıpta ovvv çok yakışklı buu deypte rock dnlenmez... o kişi ilahlaştırılmaz.o kişi rock müziğin baş köşesine otrtulmaz... ha bide sanki rock müzk hakknda derin bi bilgiye sahpmiş gbi konuşurlarya bu elemanlar... yazık diorm bşka bişi demiorm.
şimdi bu sölediime bi sürü kişi karşı çıkar ve bunların biçouda o bahsettiimiz kızlar olur ama size şölede bişi söleimki,,
fazla duyulmamış bi emre aydın fan sitesine tesadüf eseri girdim.. orda emre aydın ve yanında bi kızn resmini koymuşlar.. başlıkta emre aydının sevgilisiydi yanlş hatrlamıosam.. altndaki yorumları görmelydinz yok bu emre aydının sevgilisi olamaz o kızı yolarım yok emre aydın benm hayr benm hayır benm  yani ben bu yorumları gördkten sonra o kızlara ve emre aydına acırım... yazık ki emre aydın düzgün bi dnlyeci ktlesi elde edememiş. yazık ki bu kızlar karakter sahibi olamamşlar...
saygılar.... _________________ DO aS I saY ,, Not As I DO  |
|
| Başa dön |
|
 |
smyr_ea

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 13:32 Mesaj konusu: |
|
|
| smyr_ea demiş ki: | | Kabul Emre çok yakışıklı. Kesinlikle onu bu özelliği yüzünden seven insanlar da var. Ama Kaliteli bir iş yapmasaydı sizce bu kadar sevilirmiydi. sevilse bile devam edermiydi bu sevgi. Örneğin Murat Boz. Adam yakışıklı. İlk çıktığında acayip sevildi. Herkes murat murat diyordu. Ama şimdi adını bile duymuyoruz. Bu bir örnekti murat boz için söylemiyorum. Mutlaka sevenleri vardır, ama bizim gibi değillerdir doğrusu. Hem çoğu kişi afili yalnızlık'tan sonra sevmeye başladı. O zaman görünmüyordu ki. Neyse fikrimi yazdım sadece. sorun yok yani. |
_________________ Bugün günlerden yokluğun durmadan unut beni
|
| Başa dön |
|
 |
brcn_

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 14:02 Mesaj konusu: |
|
|
kaliteli iş yapsaydı eer,, rock mzkten gerçekten anlayan insanlarda sever dnlerlerdi.. msnde bi ark anlatiodu,, konserine gitmiş... ortam tikylerle doluydu dio.. ben onun yalancısyım hiç konserine gitmedm..
murt boz ve emre aydını karşılaştrmak isabet olmuş
ha şunuda sölemelymki pek çok kişinin (!) afili yanlzlktan sonra onu sevmiş olması ( ki ben böle olduunu düşünmüorm) bu emrenin kaliteli mzk yapamadıını ve onun tikyler tarafından dnledindii gerçeini deiştrmez..(bana göre )
günümzdeki 16 yaş grubu kızların müzk kafalarında rock yok aşk var.. yani dnledii kişie gidip aşık oluo eleman.. tabiki o sevgi bitmez.. biter mi.. bitmez... _________________ DO aS I saY ,, Not As I DO 
En son brcn_ tarafından Pzr 31.08.2008 18:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
smyr_ea

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 17:19 Mesaj konusu: |
|
|
ben kendi düşüncemi yazayım o zaman.. renkli gözlü, sarışın, kısa boylu kişileri sevmem .. ama emre'nin müziğini seviyorum.. ve eminim aşk değil bu.. murat boz örn yakışıklılık yönündendi .. anlamamana şaşmadım.. _________________ Bugün günlerden yokluğun durmadan unut beni
|
| Başa dön |
|
 |
brcn_

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 18:28 Mesaj konusu: |
|
|
anladm ya merak etme.. ... o senin kişisel düşüncendir buda benmki.. saygı duymak zorundayız ve kendimizi ispatlamak gibi bi durumda yok ortada. düşüncem üzerine tartışmaya gerek duymuyorum. hiç bi şekilde değişmicek emin ol...
ha bu arada benim aşık olma olayı örnekti sadece. bu tip kızları anlatmak için yani... ama bu ülkede böyle saçma sapan rock (!) dinleyicileri oldukca,, rock müzik adına çok ilerlenileceğini sanmıyorum.
adamakıllı grup veya kişi sayısı bi elin parmağını geçmeyecek kadar az... _________________ DO aS I saY ,, Not As I DO 
En son brcn_ tarafından Pzr 31.08.2008 18:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
smyr_ea

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 18:37 Mesaj konusu: |
|
|
iyi o zaman siz o rockları (!) dinleyin .. biz bu rockları... _________________ Bugün günlerden yokluğun durmadan unut beni
|
| Başa dön |
|
 |
yamyamtr

Kayıt: Jan 31, 2008 Mesajlar: 34 Nerden: erbab-i yalnizliklar sehri
|
Tarih: Pzr 31.08.2008 20:43 Mesaj konusu: |
|
|
Anlamadım neden herkes ortaya atılan bir lafı üzerine alınıyor birde sevgili smyr_ea sana laf atmak gibi bir amacım yok ama rock bir çeşittir senin ki benimki diye birşey yoktur. 16 yaş meseleside o konuda kenjiye katılıyorum millet müziğe bakmıyor artık neden ama neden emre aydın'ın 6. cadde zamanında bu kadar hayranı yoktuda şimdi var geçenlerde bir arkadaşımın zoruyla bu adamın konserine gittim arkadaşıma ben gelmıyım diye nasıl yalvardım ama gittim ve tek kelime rezalet hemde danıskası bütün kızlar sanki şarkılarını dinlemeye gelmemışlerde emre aşkım seni seviyorum sana aşığım diye bağırıyor bu mu müzik neyse ki içlerinde adam gibi 5-6 kişi bulduk Fotolar konusunda evet ya o resimleri ve yorumları bende gördum çok komikdi harbiden ya moralım bozuk oldumu siteyi açıp o yorumları okuyorum gülüyorum hatta sırf o yorumlar nedeni ile siteyi sık kullanılanlarıma bile ekledım  _________________ www.golatkin.com
www.sessizrock.com (forumu açılmış site yakında açılacakmış bir arkadaşım tavsiye ettı girdim bir baktım foruma güzel bir siteye benziyor) |
|
| Başa dön |
|
 |
smyr_ea

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 21:17 Mesaj konusu: |
|
|
Eminim ki bütün ünlüleri sadece yakışıklı veya güzel olduğu için sevenler var.. Bu zaten türk milleti için geçerli. Ben kendi adıma ve tanıdığım bir çok kişi adına söylüyorum ki "bu adamın müziğini dinliyorum".. evet ""YAKIŞIKLI OLDUĞU İÇİN SEVENLER VAR"".. ve gerçekten bizde hoşlanmıyoruz ""AŞKUUMM EMREEEM ,, SENİ SEFİORMMM,, BENİMLE EFLEEEN,, MSN Mİ EKLEE"" türünden kızları ama bu sıfatı kendime ve arkadaşlarıma yediremiyorum ... lütfen rica ediyorum genelleme yapmayın..
ayrıca ;
evet rock bi türdür.. sözüm rocku bölenlereydi...!! _________________ Bugün günlerden yokluğun durmadan unut beni
|
| Başa dön |
|
 |
gece-fan

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 21:34 Mesaj konusu: |
|
|
bende emre aydın sitesine merak edip üye olmuştum (1 yıl önce falan) sonra msn değiştirmek zorunda kaldım .. ordaki çoğu üye kız bulmak arkadaş edinmek için orda üstteki yorumları okudum ve katılıyorum sadece yakışıklı ya da tarzından dolayı dinleyen kocaman bir kitlesi var yani emre aydın bög dese yine oo harikaydı siz müzikten anlamıyorsunuz diycekler. ama anlamadıgım bi şey var adam yakışıklı değil hatta o kadar itici geliyor ki bana anlatamam.
ve açık konuşıyım çevremde emre aydın dinleyen tipler kesinlikle rockla alakası olmayan tipler ve sadece emre aydın şarkıalrı dinledikleri için kendilerini rock hakkında çok bi şey biliyor zannedip çilekeşte rock mı yapıyo diyebilen insanlardır.
aslında emre yadın pek umrumda değildi sevmiyodum ve yorum yapmıyordum ama fanlarına buyuk bi nefretim var her yerde dile getiriyorum
her şeyi geçip objektif bakmaya çalışıyorum yine sevcek yönünü bulamıyorum.. kaliteli müzik yapmıyor bence. (şahsi görüşüm) |
|
| Başa dön |
|
 |
smyr_ea

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 21:39 Mesaj konusu: |
|
|
Görüşüne hiç bir şekilde karşı değilim .. Sevmeyen sevmez.. Ama gerçekten bırtım artık bu genellemeden.. biz yeri gelir guns roses dinleriz,, yeri gelir travis, placebo, ... dinleriz.
Anlatmaya çalıştığın kızları biliyorum,,yakından tanıyorum.. ismail yk (!) dinleyip rockçuyum diye gezerler..
Tekrar rica ediyorum .. Genellemeyin ..
Biz de kurtulalım siz de... _________________ Bugün günlerden yokluğun durmadan unut beni
|
| Başa dön |
|
 |
|