Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - satılmıştır silinebilir !! teşekkürler turkrock
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

satılmıştır silinebilir !! teşekkürler turkrock
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
korn_u17

MesajTarih: Cmt 26.07.2008 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

teşekkürler uYuS Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
metallizm2
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 26.07.2008 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Değiş sen değiş biz birbirimiz için yaratılmışız Very Happy
Başa dön
korn_u17

MesajTarih: Cmt 26.07.2008 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

metallizm2 demiş ki:
Değiş sen değiş biz birbirimiz için yaratılmışız Very Happy

Very Happy Very Happy
Başa dön
korn_u17

MesajTarih: Çrş 20.08.2008 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar gitarın üstündeki duncan sh 13 manyetiği sökeceğim satarken( yerine stock takacağım) jackson manyetiği kalacak o şekilde satışına karar verdim bu şekilde satış fiyatı 430 ytl dir ilgilenenlere ...
Başa dön
Maniaq_ElectrO

MesajTarih: Çrş 03.09.2008 5:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Very Happy Len uyus karıştırdın yine 1 lafta ortalıgı mor kurbaa seni Smile Yozgata gelicem 1 2 haftaya seninle görüşelim ya Bu arada da çaktırmadan ortamıda yumuşatalım Korn arkadaşım sanada iyi satışlar ama yanlış anlaşılma olmasın sakın arkadaşlar senin satman için diyorlar her zaman olur bunlar Smile yoksa ilanın aylarca bekler durur sadece Wink Tekrar iyi satışlar arkadaşım
Başa dön
brideofevil

MesajTarih: Cum 05.09.2008 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kardeşim bu ne manyetikmiş yaw böyle 250 -300 ytl cıvarına geliyor Very Happy bide manyetiksiz hali 400 ytl imiş müşteriyi teşvik ediyormuş... dostum milleti kandırma hadi pahalı istersin çok seversin gitarı tamam ama sen uçmuşsun dostum bu mesajı neden yazıyorum alacak insan kazıklanmasın diye hadi hayırlı satışlar:D
korn_u17

MesajTarih: Cum 05.09.2008 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kimseyi kazıkladığım yok arkadaşım senden fikir beyan etmeni isteyen herhangi kişi olduğu yukardaki msjlarda görünmüyor zaten o fiyat üzerinden satış noktaında sorunlar yaşandığı için fiyat aşağı çekildi kimseyi de kandırma amacı gütmüyorum neyse senin gibi yorum olsun diye yorum yazanları oldukça çok gördüm .. yazdığım ilana satış dışında eleştri vs yapmayın ark.lar burda bir çok ilan gördüm ama herhangi birine kalkıp da ileri geri konuşmuşluğum yoktur .. ne yapsaydım peki 2. bir kullanıcı adı alıp gitarı ben aldım arkadaşlar işte satıyorum vs şeklinde olaylara mı girseydim o zaman daha dürüstçe olurdu ama değil mi sizin gözünüzde ilanımı kirletmeyin lütfen akadaşlar dediğim gibi gitarın fiyatı neck manyetik modifiyesi ile 350 ytl dir bu fiyat üzerinden de fazla esnek olmamak üzere pazarlık yapılabilir saygılar..
Başa dön
emre123

MesajTarih: Cum 05.09.2008 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

biraz daha satıcının ustune gidilirse bedavaya vericek=)) manyetiksiz(stoklarıyla) 500diyodu 400 oldu...mmodifiyeli 700 dü 50-100 duserim dedi...+stok manyetikleride verir hale geldi:))) hadi beyler bastırın biraz modifiyeli 500 olsun bu gitar!!....arkadaslar satan istedigi fiyatı verir..alıcı alır veya almaz bunuda dusunerek biseler yazalım...
Başa dön
korn_u17

MesajTarih: Cum 05.09.2008 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

emre köprüdeki sh 13 ü yeni aldığım jackson un sapına takıcam o sebeple bu gitarın köprüsüne stock manyetiğini takıp satacağım satarken ..ayrıca yeni gitarında köprüsüne bill lawrence L500XL made in usa yazan altında manyetik arıyorum bilgisi olan varsa öm yada burdan yada alttera@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirler .. ayrıca şöyle bişeyde yapabilirim bahsettiğim manyetik + 240 ytl verilirse bu gitarıda verebilirim arkadaşlar dediiğim gibi fiyatta fazla esnek olmamak kaydıyla pazarlık payı vardır ..saygılar arkadaşlar.
Başa dön
obican

MesajTarih: Cum 05.09.2008 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

L500L var istersen elimde. 100$

bill lawrence usa değil, bill lawrence amcanın kendisinden alınma bir manyetiktir.
Başa dön
korn_u17

MesajTarih: Cmt 06.09.2008 0:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Maniaq_ElectrO demiş ki:
Very Happy Len uyus karıştırdın yine 1 lafta ortalıgı mor kurbaa seni Smile Yozgata gelicem 1 2 haftaya seninle görüşelim ya Bu arada da çaktırmadan ortamıda yumuşatalım Korn arkadaşım sanada iyi satışlar ama yanlış anlaşılma olmasın sakın arkadaşlar senin satman için diyorlar her zaman olur bunlar Smile yoksa ilanın aylarca bekler durur sadece Wink Tekrar iyi satışlar arkadaşım

eyv. saol kardeşim Wink
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız