Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Cum 05.09.2008 13:45 Mesaj konusu: İst / / 2 Aylık pitbull Yavrusu
Satılık yazmadım ama ben alırken verdiğim 200 ytl'yi verene köpeği vericem çünkü annemle papaz olduk ve bakamıyorum =) 2 aylık, aşıları yapılmış ve simsiyah bi pitbul. şu anda tam bi oyun canavarı kendisini gerçekten sevicek ve vahşi bi yaratık gibi yetiştirmicek birilerinin bakmasını umuyorum.. fotosunu koyamadım ama ilgilenen olursa akşam mailine yollarım... umarım köpek parayla satılırmı muhabbetleri olmaz çünkü bende verdiğim parayı geri istiyorum.. normalde çok daha pahalı oluyo bu hayvanlar bilen bilir... saygılar...
Daha önce de Pitbull başlıkları kilitlendi çünkü söylendiği kadarıyla ülkede satışı yasak olan bir hayvan.Aksini gösteren bir link bulabilirseniz başlık açılacaktır. _________________ Ekstrem Müziğe Yönelik Gitar Dersi - Ankara
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız