Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Prş 04.09.2008 21:01 Mesaj konusu:
mesaj 1: Arkadaşlar aletten Türkiyede bir adet vardır.
mesaj 2: Bacchus %100 el yapımı gitarlar yapan üst düzey bir gitar firmasıdır. Yaptıkları gitarların kalitesini kıyaslamak isterseniz, Sadowsky NYC, Celinder , Nordstrand , Mike Lull gibi bas gitarlar örnek olarak verilebilir. Ama fiyat olarak nerdeyse bunların yarı fiyatına satılmaktadır. Amerikan Marcus Miller lar yada Deluxe jazz basslardan çok daha kaliteli bir bas gitardır. Tonu çok temiz klasik jazz bass tonudur.
mesaj 3: Arkadaşlar pcyle takas olur.(Cidden yi ibir şey olduğu sürece).
mesaj 4: Takas listesi...
Ibanez btb 555....
Lakland 55 02 ....
Ibanez k5....
Ibenez prestige sr 1006 ....
Cort a5 veya a6 ....
Fender usa presicion ....
İyi bir pcye lede takaslanır....
BU aletler takasda + sı eksisi konuşulur.
Bilginize .....
Olgaç çetintaş....
mesaj 5: Arkadaşlar gitarda bir miktardaha güzellik yaplabilir.Gerçekten alet sıfırından farksız bir tane toz bile yok üstünde.Acil satılması gerektiği için belirttiği gibi ciddi indirimler yapabilirm.
mesaj 6: arkadaşlar ses kaydını bu linkten indirebilirsiniz.
mesaj 7: Arkadaşlar gitarın maddi sebeplerden dolayı satmam gerek gitar almaktanda vazgeçtim.Fiyat 2100 YTL dir.
mesaj 8: 2100 YTLolmuştur.
mesaj 9: Model Woodline Ash - 5 string
Year of Manufacture Made in Japan - Current model
Construction Light Ash body.
Neck Maple one piece neck.
Fingerboard Ebony or Maple Fingerboard.
Pick ups Bacchus JBT-ALV5 set.
Controls 2 Volume, 1 Tone (pull up turbo switch).
Scale 34 inch. 21 frets.
Width at nut 46mm.
Tuner Gotoh GB11W.
Bridge Bacchus DB (5st).
Serial Stamped on neck plate.
Finish Neck: Lacquer satin. Body: Lacquer top gloss or Oil finish.
========================================
Bu tip mesajlar mı kurallara uygun? Güldürme beni. Net şekilde up yapıyorsun ve bunu kimse görmüyor. Böyle mesaj yazan adamların ki bir hafta kilitleniyor. O yüzden dert ediyorum. Bilmem anlatabildim mi?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız