Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Çrş 12.11.2008 2:02 Mesaj konusu:
Hareketlenmeler var Rammstein cephesinde. 9 Kasım'dan itibaren San Francisco da kiraladıkları küçük bir stüdyoda kayda girdiler. Schneider davul kayıtları için önden başladı tabi. Hatta yeni albümden bir şarkının davul kaydı esnasında çekilmiş bir de video yayınladılar anasayfada. missionmetallica gibi güncellenir mi bu ara ara bilmiyorum, zira daha önce kayıtlardan değil video, resim bile yayınlamayan rammstein için bu bile sürpriz baya:
Yeterince heyecan verici benim için En iyi ihtimal 2009 bahar ayları derim ben yeni albüm için. Belki öncesinde bir single olabilir. Ne de güzel olur. _________________ Sex - Angst - Blut - Gold - Ruhm - Macht - Gier
Willst du ein Menschsein und kein Tier? www.rammsteintr.com
bi ara ankara Atatürk orman çiftliğinde konserleri olucak diye bir dedikodu çıkmıştı buralarda:D son derece ciddiyim _________________ RockA - Davul
Mars Yapım
B.Ömer UYANIK
Tarih: Çrş 12.11.2008 15:20 Mesaj konusu:
Huylarıdır albüm kayıtlarını gavur ellerde gözlerden uzakta kaydetmek. Ama Avrupa dışına çıkmamışlardı yine de. En son Reise, Reise ve Rosenrot kayıtları Malaga-İspanya'da yapılmıştı mesela. _________________ Sex - Angst - Blut - Gold - Ruhm - Macht - Gier
Willst du ein Menschsein und kein Tier? www.rammsteintr.com
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 68, 69, 70
70. sayfa (Toplam 70 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız