Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Pinhani
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Pinhani
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 36, 37, 38

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rocknsebo

MesajTarih: Sal 19.08.2008 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2. albüm pinhani tadında bi albüm.Özellikle ağlama parçası listelerde 1 numaraya kadar çıkıcak gibi duruyo.Dizi olayıda kapansın artık.Dizi bitince anlıcaz zaten.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kenji

MesajTarih: Cmt 23.08.2008 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

birkaç şey var hiç anlamıyorum..

-herkes de bir rockerlık kanıtlama merakı. popüler bulduğunuz her gruba saldırarak birşey kanıtlayamazsınız. bunlar rock yapmıyor, hiç sert değiller demeniz sizin rock ın yanında bir duruşunuz olduğu anlamına gelmez. sizi sürünün dışına itmez. sürünün tam da içinde bırakır. eğer rock'ın gelişmesi için eleştiriyorsan sen daha güzelini yap arkadaşım. ya da yaptığın eleştiri onların yaptığı şarkılardandan daha etkileyici olsun. bırakın bunları artık harbiden baydı...

-bi ikincisi bu sitenin moderatörleri var, kimsenin barış çağrısı yapmasına gerek yok ikide bir. onu geç bu forum tartışmalarıyla güzel. bırakın böyle kalsın.

bol pinhani'li günler
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jamais-vu

MesajTarih: Cmt 23.08.2008 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pek beğenmediğim bir grup, beğenmediğim bir alt yapı ve beğenmediğim bir sese sahip bir vokal.

Le Fabuleux Destin d\'Amélie Poulain
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gece-fan

MesajTarih: Cum 29.08.2008 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sevmiyorum pek bu grubu arada bi iki şarkısını kafam bozuk oldugunda açarım ..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zoomie

MesajTarih: Cmt 30.08.2008 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Birbirine benzeyen vokallerden gına gelmişti bana, çok seviyorum bu grubun vokalini

http://www.tolgaburkay.com
http://www.ozturkilmaz.com
Başa dön
Mulkiyeli

MesajTarih: Çrş 03.09.2008 0:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yıllar önce İstanbul'da şarkısıyla tanımışımdır, sevmişimdir. Sonra Kavak Yelleri diye bir dizide Pinhani müziklerinin kullanıldığını gördüm. Ne yalan söyleyeyim, diziye sempatim oldu sonra bu sebepten dolayı. Şimdi de hala dinliyorum, seviyorum bu grubu. Yaptıkları işe illa pop, rock gibi isimler takmak gerekir mi bilmiyorum, bana o rockçı değil çok hafif bu değil sert müzik yapmıyor gibi tartışmalar anlamsız geliyor, ama kaliteli işler yapıyorlar ve bence diziden sonra da var olmaya devam edecekler.
Başa dön
rocknsebo

MesajTarih: Cum 05.09.2008 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Elestiriler her zaman gruba olumsuz seyler katmaz.Ki cogu grupta veya sanatci bu her tarz icin boyledir bu elestiriler dogrultusunda hareket edebilir.Bos tartismalarin zaten bi faydasi bulunmaz hic kimseye ama elestiri gereklidir ki gruplarda buna karsi cikmaz.
Pinhani ilk albumundeki basariyi 2. albumundede gosterdi.Kendi cizgilerindede ilerlemeye calisiyorlar.Dizi bitsede pinhani ayni dogrultuda devam edecektir.Artik taninan bi grup.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
forsytia

MesajTarih: Cmt 06.09.2008 9:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yumuşacık pamuk gibi bi ses seviyorum onları <3
Başa dön
Mor_

MesajTarih: Sal 21.10.2008 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İkinci Klip "Dursana Dünya"

Yönetmenliğini karikatürist Tan Cemal Genç’in yaptığı klibin tamamlanması yaklaşık 2,5 ayı buldu. Altı haftalık bir ön hazırlıktan sonra kahramanların tipleri çıkarıldı, sahne sahne kuklaları yapıldı, fon resimleri akrilik boya ile boyandı. Yine kağıttan maket bir şehir kuruldu. Kahramanlar ve objeler, tek tek elle oynatılarak canlandırıldı ve fotoğrafları çekildi.

Klibin çekimleri Makina Creative Post’un stüdyosunda yapıldı. Çekimler 8 gün sürdü ve yaklaşık 2500 kare fotoğraf çekildi.

Pinhani’nin lokomotifi Sinan Kaynakçı, senaryodan çekimlere kadar klip çalışmasını yakından takip etti. Hatta bir sahnesinde çekimlere katıldı ve objelerin hareketlendirilmesinde görev aldı. (Sevgililerin merdivenle aya çıkması sahnesinde..)

Klibin prodüksiyonunda genç sanatçılardan heykeltraş İlhan Sayın ve ressam Betül Akzambaklar ile fotoğrafçı Sevil Tunaboylu görev aldı...(pinhani.com)

Klip çok güzel olmuş ayrıca eğlencelide yüzlerde hoş bir gülümseme yaratıyor... Tüm çalışanların emekerine sağlık...

Klibi;

http://www.pinhani.com/zb/tr-TR/

yada,

http://www.youtube.com/watch?v=YssYw2SrvYg

linklerinden izleyebilrisiniz...

filmkultur
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
forsytia

MesajTarih: Çrş 22.10.2008 9:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

parça zaten güzel, klipte şahane olmuş emeklerine sağlık<3
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 36, 37, 38
38. sayfa (Toplam 38 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız