| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
rocknsebo

|
Tarih: Sal 19.08.2008 15:53 Mesaj konusu: |
|
|
2. albüm pinhani tadında bi albüm.Özellikle ağlama parçası listelerde 1 numaraya kadar çıkıcak gibi duruyo.Dizi olayıda kapansın artık.Dizi bitince anlıcaz zaten. _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
www.ıcedearth-tr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
kenji

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 19:06 Mesaj konusu: |
|
|
birkaç şey var hiç anlamıyorum..
-herkes de bir rockerlık kanıtlama merakı. popüler bulduğunuz her gruba saldırarak birşey kanıtlayamazsınız. bunlar rock yapmıyor, hiç sert değiller demeniz sizin rock ın yanında bir duruşunuz olduğu anlamına gelmez. sizi sürünün dışına itmez. sürünün tam da içinde bırakır. eğer rock'ın gelişmesi için eleştiriyorsan sen daha güzelini yap arkadaşım. ya da yaptığın eleştiri onların yaptığı şarkılardandan daha etkileyici olsun. bırakın bunları artık harbiden baydı...
-bi ikincisi bu sitenin moderatörleri var, kimsenin barış çağrısı yapmasına gerek yok ikide bir. onu geç bu forum tartışmalarıyla güzel. bırakın böyle kalsın.
bol pinhani'li günler |
|
| Başa dön |
|
 |
jamais-vu

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 21:59 Mesaj konusu: |
|
|
Pek beğenmediğim bir grup, beğenmediğim bir alt yapı ve beğenmediğim bir sese sahip bir vokal. _________________ No love no glory..No hero in her sky..
Le Fabuleux Destin d\'Amélie Poulain |
|
| Başa dön |
|
 |
gece-fan

|
Tarih: Cum 29.08.2008 11:14 Mesaj konusu: |
|
|
| sevmiyorum pek bu grubu arada bi iki şarkısını kafam bozuk oldugunda açarım .. |
|
| Başa dön |
|
 |
zoomie

|
|
| Başa dön |
|
 |
Mulkiyeli

|
Tarih: Çrş 03.09.2008 0:03 Mesaj konusu: |
|
|
| Yıllar önce İstanbul'da şarkısıyla tanımışımdır, sevmişimdir. Sonra Kavak Yelleri diye bir dizide Pinhani müziklerinin kullanıldığını gördüm. Ne yalan söyleyeyim, diziye sempatim oldu sonra bu sebepten dolayı. Şimdi de hala dinliyorum, seviyorum bu grubu. Yaptıkları işe illa pop, rock gibi isimler takmak gerekir mi bilmiyorum, bana o rockçı değil çok hafif bu değil sert müzik yapmıyor gibi tartışmalar anlamsız geliyor, ama kaliteli işler yapıyorlar ve bence diziden sonra da var olmaya devam edecekler. |
|
| Başa dön |
|
 |
rocknsebo

|
Tarih: Cum 05.09.2008 14:36 Mesaj konusu: |
|
|
Elestiriler her zaman gruba olumsuz seyler katmaz.Ki cogu grupta veya sanatci bu her tarz icin boyledir bu elestiriler dogrultusunda hareket edebilir.Bos tartismalarin zaten bi faydasi bulunmaz hic kimseye ama elestiri gereklidir ki gruplarda buna karsi cikmaz.
Pinhani ilk albumundeki basariyi 2. albumundede gosterdi.Kendi cizgilerindede ilerlemeye calisiyorlar.Dizi bitsede pinhani ayni dogrultuda devam edecektir.Artik taninan bi grup. _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
www.ıcedearth-tr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
forsytia

|
Tarih: Cmt 06.09.2008 9:05 Mesaj konusu: |
|
|
| yumuşacık pamuk gibi bi ses seviyorum onları <3 |
|
| Başa dön |
|
 |
Mor_

|
Tarih: Sal 21.10.2008 22:09 Mesaj konusu: |
|
|
İkinci Klip "Dursana Dünya"
Yönetmenliğini karikatürist Tan Cemal Genç’in yaptığı klibin tamamlanması yaklaşık 2,5 ayı buldu. Altı haftalık bir ön hazırlıktan sonra kahramanların tipleri çıkarıldı, sahne sahne kuklaları yapıldı, fon resimleri akrilik boya ile boyandı. Yine kağıttan maket bir şehir kuruldu. Kahramanlar ve objeler, tek tek elle oynatılarak canlandırıldı ve fotoğrafları çekildi.
Klibin çekimleri Makina Creative Post’un stüdyosunda yapıldı. Çekimler 8 gün sürdü ve yaklaşık 2500 kare fotoğraf çekildi.
Pinhani’nin lokomotifi Sinan Kaynakçı, senaryodan çekimlere kadar klip çalışmasını yakından takip etti. Hatta bir sahnesinde çekimlere katıldı ve objelerin hareketlendirilmesinde görev aldı. (Sevgililerin merdivenle aya çıkması sahnesinde..)
Klibin prodüksiyonunda genç sanatçılardan heykeltraş İlhan Sayın ve ressam Betül Akzambaklar ile fotoğrafçı Sevil Tunaboylu görev aldı...(pinhani.com)
Klip çok güzel olmuş ayrıca eğlencelide yüzlerde hoş bir gülümseme yaratıyor... Tüm çalışanların emekerine sağlık...
Klibi;
http://www.pinhani.com/zb/tr-TR/
yada,
http://www.youtube.com/watch?v=YssYw2SrvYg
linklerinden izleyebilrisiniz... _________________ uzaklar içimizde gitmek gereksiz...
yakından bak derinlerdeyiz...
filmkultur |
|
| Başa dön |
|
 |
forsytia

|
Tarih: Çrş 22.10.2008 9:05 Mesaj konusu: |
|
|
| parça zaten güzel, klipte şahane olmuş emeklerine sağlık<3 |