| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Baran_Ismen

|
Tarih: Çrş 13.08.2008 19:45 Mesaj konusu: |
|
|
bu arada a/b selector pedalın ne kadar abi sitede yazmıyorda.. _________________ TURKROCK İMZAMDAN NE İSTİYORSUN YAHO!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
ati_tan

|
Tarih: Çrş 13.08.2008 20:13 Mesaj konusu: |
|
|
| Baran_Ismen demiş ki: | atilla abi selam,bugün geldim stüdyoya lakin yoktun,oradaki bir abi bana yardımcı oldu az buçuk,ama yinede ehline danışayım dedim..
abicim bende senin kendi yaptığın adaptörlerin tarzında (kapalı kutu şeklinde) 9V ve 4Amper bir adaptör var,post makinası adaptörüymüş..neyse,bu alet işimi görüyor çok iyi,4 analogum var hepsini çok rahatça çalıştırıyor..lakin,adaptöre zoom 505ii'yine ekliyince,dip gürültüsü yapmaya başlıyor zoom,bypass'ta bile olsa..bu arada oradaki abi sormuştu tek başına bu adaptörle zoom gürültü yapıyormu diye,hayır yapmıyor gayet iyi normalde,lakin başka herhangi bir pedal yada pedallar ekleyince ve açınca onları,vızz die dip gürültüsü yapıyor alet..bugün aldığım yer dahil olmak üzere bir çok yere gittim,hiçbirinin net bir fikri yoktu,son umudumsun yani abicim buna zaten bi hayli para verdim,bir daha ayrıca digital + analog setupu ortak çalıştırabilecek bir adaptöre para vermeyi de istemiyorum açıkçası :S
p.s:bu arada aldığım adam aletin regüleli olduğunu söyledi,ama switch mod varmı bilmiyorum.. |
switch moddur büyük ihtimalle tamamen regüledendir. Switch modlarda bu sorun olabiliyor. Denemeden almamak lazım. Yapabilicek birşey yok. _________________ Studio Plus (İZMİR)
El Yapımı Analog Pedallar ve Pedalboard - ADD+
www.addpluspedals.com/
www.myspace.com/addpluspedals |
|
| Başa dön |
|
 |
ati_tan

|
|
| Başa dön |
|
 |
grunge88

Kayıt: May 23, 2008 Mesajlar: 239 Nerden: kocaeli ve istanbul
|
Tarih: Pzr 17.08.2008 15:59 Mesaj konusu: |
|
|
mınıamp ıle ılgılı kayıt koyucan mı atılla abı? _________________ 91 yapımı strat |
|
| Başa dön |
|
 |
ati_tan

|
|
| Başa dön |
|
 |
Baran_Ismen

|
Tarih: Sal 26.08.2008 23:50 Mesaj konusu: |
|
|
atilla abi selam tekrar..el yapımı bir small stone'a sahibim,lakin maximum rate değeri bana biraz yavaş geldi,bu değeri nasıl artırabilirim,yani hangi parçaları değiştirerek rate değerinin maximum'dayken dalgalanma oranını artırabilirim? _________________ TURKROCK İMZAMDAN NE İSTİYORSUN YAHO!! |
|
| Başa dön |
|
 |
gitartiz

|
Tarih: Çrş 27.08.2008 0:28 Mesaj konusu: |
|
|
hazır başlık el altındayken yazmak istedim
add+ phaser vibrato kullanmaktayım nedense bu pedalı ne zaman açsam tonu bana pamuk şekeri anımsatıyor =D çok güzel bir pedal şiddetle tavsiye edilir... _________________ Gitar @ Playground
IBANEZ-DigiTech-BOSS-MXR-ADD+-WASHBURN |
|
| Başa dön |
|
 |
ati_tan

|
Tarih: Çrş 27.08.2008 15:55 Mesaj konusu: |
|
|
| Baran_Ismen demiş ki: | | atilla abi selam tekrar..el yapımı bir small stone'a sahibim,lakin maximum rate değeri bana biraz yavaş geldi,bu değeri nasıl artırabilirim,yani hangi parçaları değiştirerek rate değerinin maximum'dayken dalgalanma oranını artırabilirim? |
Bence pedalda problem var. Rate max tayken tremolo gibi olması lazım aletin. _________________ Studio Plus (İZMİR)
www.addpluspedals.com/
|
| Başa dön |
|
 |
ati_tan

|
|
| Başa dön |
|
 |
Baran_Ismen

|
Tarih: Çrş 27.08.2008 17:49 Mesaj konusu: |
|
|
| ati_tan demiş ki: | | Baran_Ismen demiş ki: | | atilla abi selam tekrar..el yapımı bir small stone'a sahibim,lakin maximum rate değeri bana biraz yavaş geldi,bu değeri nasıl artırabilirim,yani hangi parçaları değiştirerek rate değerinin maximum'dayken dalgalanma oranını artırabilirim? |
Bence pedalda problem var. Rate max tayken tremolo gibi olması lazım aletin. |
zaten öyle ama orta derece bir tremolo gibi..1-2 gün içinde çankaya'ya inme planım var,getirsem alete orada bakabilirmiyiz acaba ustacım? _________________ TURKROCK İMZAMDAN NE İSTİYORSUN YAHO!! |
|
| Başa dön |
|
 |
persembe

|
Tarih: Çrş 27.08.2008 19:59 Mesaj konusu: |
|
|
Dün Atilla'nın yanına uğradığımda harıl harıl yeni tüplü amfisinin prototipiyle uğraşıyordu. Yakın zamanda biteceğini düşünüyorum, eminim çok insan sabırsızlıkla bekliyor... _________________ persembe@hotmail.com 505 6480258
Satılık Les Paul Hardcase
http://www.turkrock.com/ftopic95720.html |
|
| Başa dön |
|
 |
emirhand

|
Tarih: Çrş 03.09.2008 2:26 Mesaj konusu: |
|
|
| slm atilla abi comptainer kullanıcısıyım abi adaptör girşinde bir sorun oldu açtım vidalarına baktım bu silikon gibi işi var ya o sanırım yetersiz kalıp gevşemiş bu yüzden adaptörü takmay çalışınca girşi kısmı geriye kaçıo.. bunu nasıl halledebilirm ???? |
|
| Başa dön |
|
 |
Snackerjack

|
Tarih: Çrş 03.09.2008 10:58 Mesaj konusu: |
|
|
| emirhand demiş ki: | | slm atilla abi comptainer kullanıcısıyım abi adaptör girşinde bir sorun oldu açtım vidalarına baktım bu silikon gibi işi var ya o sanırım yetersiz kalıp gevşemiş bu yüzden adaptörü takmay çalışınca girşi kısmı geriye kaçıo.. bunu nasıl halledebilirm ???? |
Bu benim de başıma geldi ADD pedallarında |
|
| Başa dön |
|
 |
Baran_Ismen

|
Tarih: Çrş 03.09.2008 11:14 Mesaj konusu: |
|
|
silikon tabancasıyla oraya dolgu yapabilirsiniz,silikon hem yalıtkandır,hemde iyi bir tutucu malzemedir,bu yüzden devre'nin herhangi bir yerinde bile (örneğin pot kablolarını lehimledikden sonra kopmamaları amacıyla sabitlemek için) kullanılabilir.. _________________ TURKROCK İMZAMDAN NE İSTİYORSUN YAHO!! |
|
| Başa dön |
|
 |
ati_tan

|
Tarih: Çrş 03.09.2008 13:56 Mesaj konusu: |
|
|
| emirhand demiş ki: | | slm atilla abi comptainer kullanıcısıyım abi adaptör girşinde bir sorun oldu açtım vidalarına baktım bu silikon gibi işi var ya o sanırım yetersiz kalıp gevşemiş bu yüzden adaptörü takmay çalışınca girşi kısmı geriye kaçıo.. bunu nasıl halledebilirm ???? |
Eski kullandığımız türdeki adaptör girişleri. artık kullandıklarımız kasaya direk monte olduğu için sorun olmuyor. Pedalı yeni tipte olanla ücretsiz değiştiririm sorun değil. _________________ Studio Plus (İZMİR)
www.addpluspedals.com/
|
| Başa dön |
|
 |
emirhand

|
Tarih: Çrş 03.09.2008 22:30 Mesaj konusu: |
|
|
| ati_tan demiş ki: | | emirhand demiş ki: | | slm atilla abi comptainer kullanıcısıyım abi adaptör girşinde bir sorun oldu açtım vidalarına baktım bu silikon gibi işi var ya o sanırım yetersiz kalıp gevşemiş bu yüzden adaptörü takmay çalışınca girşi kısmı geriye kaçıo.. bunu nasıl halledebilirm ???? |
Eski kullandığımız türdeki adaptör girişleri. artık kullandıklarımız kasaya direk monte olduğu için sorun olmuyor. Pedalı yeni tipte olanla ücretsiz değiştiririm sorun değil. |
abi çok teşekkür ederiim ama şöle bişi var izmirde olmadığım için kargo fln uraştırçak eğer silikon olayı çözüm olursa ben onla idare ediyim |
|
| Başa dön |
|
 |
hummingbird

|
Tarih: Cum 05.09.2008 13:53 Mesaj konusu: |
|
|
| atilla abicim, fasellerden bekliyorum. geldiği zaman bi duyurursun dimi burdan. |
|
| Başa dön |
|
 |
alpburak12

|
Tarih: Cum 05.09.2008 15:18 Mesaj konusu: |
|
|
Bugun Add Comp ve Sd1 mod pedalları elime ulaştı.Atilla abiye tekrar teşekkür ederim.Kargoyuda güzel paketlemiş bir kutu haline getirmiş bunun içinde ayrıca teşekkür ederim.
Saygılar.. _________________ Fender Telecaster // Boss Bcb-60 , Boss Ns-2 , Add+ Comptainer , Boss Sd-1 Add+ Mod , Add+ Analog Delay // Marshall Mg30dfx |
|
| Başa dön |
|
 |
synephro

|
Tarih: Cum 05.09.2008 15:28 Mesaj konusu: |
|
|
delay'iyle ilgili yorum yapmak gerekirse..aktif konumdayken arka planda anlamsız bi reverb yapıyo, demeyin ki delay level yükseklerdeyken reverb yapar öyle bişi diil, bildigin reverb var..
bi de tuşu çok sert tak tuk ediyo, ya da bi adaptör girişi tepesinde board'da yer yer zorluk cıkarabiliyo..
saygılar.. _________________ KÜP - Gitar
Prime Time - Gitar |
|
| Başa dön |
|
 |
alpburak12

|
Tarih: Cum 05.09.2008 15:34 Mesaj konusu: |
|
|
evet derinlik veriyor delay ama ben o özelliğini seviyorum..tuşunu da çok seviyorum çat çut açıp kapatıyorum oyuncak gibi  _________________ Fender Telecaster // Boss Bcb-60 , Boss Ns-2 , Add+ Comptainer , Boss Sd-1 Add+ Mod , Add+ Analog Delay // Marshall Mg30dfx |
|
| Başa dön |
|
 |
|