Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Cum 05.09.2008 16:56 Mesaj konusu: IST Satılık Fender Powerhouse Stratocaster (deluxe)
Aletin tam adı; Fender Powerhouse Stratocaster Deluxe.
Meksika yapımı olmasına rağmen bir arkadaşımın Amerikan yapımı Strat'larının; kendisi yanında beş para etmediği tecrübe edilmiştir.
Aletin tam adı; Fender Powerhouse Stratocaster Deluxe.
Meksika yapımı olmasına rağmen bir arkadaşımın Amerikan yapımı Strat'larının; kendisi yanında beş para etmediği tecrübe edilmiştir.
Arkadaşlar ben istediğim gitarı buldum ve aldım...Ama şunu açıklıkla söyleyeyim ki bir gitar daha alacak olsam bunu kesin alırım zira çok güzel gerek sound gerekse de görüntü açısından...BasilHallward %100 doğru söylemiş Amerikan Stratları cebinden çıkarır diye düşünüyorum Mex olduğuna bakmayın işçilik gerçekten 1.sınıf.
Canlı performansını dinlemiş biri olarak, düşünmeden alın ve çalarken de satıcı arkadaşa dua edin diyorum
Herkese müzik dolu günler ve hayırlı satışlar dilerim... _________________ I want to rock!
Custom Superstrat-Boss OD3-Boss CE20-Ibanez EW Series
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız