Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - IST Satılık Fender Powerhouse Stratocaster (deluxe)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

IST Satılık Fender Powerhouse Stratocaster (deluxe)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
BasilHallward

MesajTarih: Cum 05.09.2008 16:56    Mesaj konusu: IST Satılık Fender Powerhouse Stratocaster (deluxe) Alıntıyla Cevap Ver

Aletin tam adı; Fender Powerhouse Stratocaster Deluxe.
Meksika yapımı olmasına rağmen bir arkadaşımın Amerikan yapımı Strat'larının; kendisi yanında beş para etmediği tecrübe edilmiştir.

Aletin bir örneği ve özellikleri buradan görülebilir;
http://www.fender.com/products/search.php?partno=0139502355 http://www.fender.com/products/view_specs.php?full_partno=0139502355&name=Powerhouse+Stratocaster%26reg%3B

isteyen ciddi biri olursa bir şekilde bir fotoğraf makinası bulup fotoğraflarını çekebilirim.

Çello ile takas düşünülebilir onun dışında başka bir gitar ile takas etmeyi düşünmüyorum.

İstediğim fiyat: 525€ (Euro)
(Pazarlık payı yoktur.)

msn: kutlu_ozbay@hotmail.com
mail: kutlu.ozbay@gmail.com

istanbul.

En son BasilHallward tarafından Cum 05.09.2008 20:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
burock54

MesajTarih: Cum 05.09.2008 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

usta bu verdiğin linkte gri cıkıyo sendekide böyle gri mi?
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BasilHallward

MesajTarih: Cum 05.09.2008 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet, rengi gri.
İşin ilginç tarafı açık sahnede veya herhangi bir şekilde ışık alınca parlaması. Görenler ne demek istediğimi anlar.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ilhan80

MesajTarih: Cum 05.09.2008 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu renk daha önce fender kullanmıştım. cidden güzel bir renk ve güzel gitar
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
luck_miller

MesajTarih: Cum 05.09.2008 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hocam öm attım...

Custom Superstrat-Boss OD3-Boss CE20-Ibanez EW Series
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
luck_miller

MesajTarih: Cmt 06.09.2008 22:45    Mesaj konusu: Re: IST Satılık Fender Powerhouse Stratocaster (deluxe) Alıntıyla Cevap Ver

BasilHallward demiş ki:
Aletin tam adı; Fender Powerhouse Stratocaster Deluxe.
Meksika yapımı olmasına rağmen bir arkadaşımın Amerikan yapımı Strat'larının; kendisi yanında beş para etmediği tecrübe edilmiştir.

Arkadaşlar ben istediğim gitarı buldum ve aldım...Ama şunu açıklıkla söyleyeyim ki bir gitar daha alacak olsam bunu kesin alırım zira çok güzel gerek sound gerekse de görüntü açısından...BasilHallward %100 doğru söylemiş Amerikan Stratları cebinden çıkarır diye düşünüyorum Mex olduğuna bakmayın işçilik gerçekten 1.sınıf.

Canlı performansını dinlemiş biri olarak, düşünmeden alın ve çalarken de satıcı arkadaşa dua edin diyorum Cool

Herkese müzik dolu günler ve hayırlı satışlar dilerim...

Custom Superstrat-Boss OD3-Boss CE20-Ibanez EW Series
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız