| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
EmreEguz

|
Tarih: Prş 14.08.2008 14:24 Mesaj konusu: Ank: Satılık Fender American HighwayOne JAZZ BASS(R) indirim |
|
|
Merhabalar, 5 ay önce Kıvılcım müzik ten sıfır olarak aldığım "Fender American Highway One Jazz Bass" bas gitarımı pek çalmaya fırsat bulamadığım ve evde boş durması bana lüks olduğundan satmaya karar verdim.Gitar aldığım günkü gibi duruyor hiçbir çizik leke vs. resimlerde görüldüğü üzere yoktur, sıfır ayarındadır.Ayrıca yanında Ritter marka korumalı gigbag bas gitar kılıfı da vereceğim.Ankara'da olan ve denemek isteyen arkadaşlara kapım açıktır. Özellikleri ve resimleri aşşağıdadır.
Model Name Highway One™ Jazz Bass®
Colors (300) 3-Color Sunburst,
(Satin Nitrocellulose Lacquer Finish)
Body Alder (Gövde : Kızılağaç)
Neck Maple, Modern “C” Shape,
(Satin Polyurethane Finish) Sap: Akçaağaç - Poliüretan cila
Fingerboard Rosewood, 9.5” Radius (241mm) (Klavye : Gülağacı) (Eğrilik yarıçapı: 9.5” (241 mm))
No. of Frets 20 Medium Jumbo Frets (Perdeler: 20 Medium Jumbo)
Pickups 2 Standard Vintage Alnico Magnet Jazz Bass Single-Coil Pickups
Manyetikler:
2 Standard Vintage Alnico Manyetik Jazz Bass Single Coil Manyetik (Orta & Köprü)
Controls Volume 1. (Neck Pickup),
Volume 2. (Bridge Pickup),
Master Greasebucket™ Tone Circuit (Rolls Off Highs without Adding Bass)
Pickup Switching None
Bridge Leo Quan Badass® II Bridge with 4 Pre-Grooved Saddles
Machine Heads Standard
Hardware Chrome (Mekanik aksam: Krom
)
Pickguard 3-Ply Parchment
Scale Length 34” (864 mm) (Tel uzunluğu: 34” (864 mm)
)
Width at Nut 1.50” (38 mm) (Üst eşik genişliği: 1.50” (38 mm)
)
Unique Features Satin Nitrocellulose Lacquer Body Finish,
BADASS II™ Bridge with Grooved Saddles,
Posiflex™ Graphite Neck Support Rods,
White Dot Position Inlays
Strings Fender Super Bass 7250ML, NPS, p/n 073-7250-005,
Gauges: (.045, .065, .080, .100)
Teller Fender
Bu gitarlarda Fenderin son dönemde ürettiği ve yeni gitarlarında kullandığı çok başarılı çok tavsiye edilen bir köprü olan BADASS II™ kullanılmıştır.Söylemek istedim çünkü hem akord tutma olsun hem sustain olsun hemde hacimli tonlar açısında büyük etkisi var.Eski highway lerde yoktu bu köprü.2006 dan sonra kullanılmaya başlandı.
http://www.kivilcimmuzik.net/product_info.php?cPath=184_202&products_id=682
Dağıtıcı firma Kıvılcım müzik fiyatı 1900 lira olarak görünüyor.
Ben satışa 1550 Lira olarak çıkarıyorum.
İlgilenenler için iletişim : 0505 894 89 56 (Emre)
Msn : herox_95@hotmail.com
veya ö.m. _________________ Bio - Stratocaster
www.youtube.com/watch?v=hlLN74koZQA
En son EmreEguz tarafından Pts 25.08.2008 13:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
EmreEguz

|
Tarih: Cum 15.08.2008 14:44 Mesaj konusu: |
|
|
Faturası klavuzu vs. duruyor arkadaşlar.Gitarı 5 Şubat 2008 de almışım.
 _________________ Bio - Stratocaster
www.youtube.com/watch?v=hlLN74koZQA |
|
| Başa dön |
|
 |
EmreEguz

|
|
| Başa dön |
|
 |
EmreEguz

|
|
| Başa dön |
|
 |
EmreEguz

|
|
| Başa dön |
|
 |
solitude71

|
Tarih: Çrş 20.08.2008 14:15 Mesaj konusu: |
|
|
Hocam ayıp olmuyor mu? Herkes mal satıyor burada "up" yapacaksan delikanlı gibi UP yaz olsun. 10 lira mı kurtaracak seni ya da 10 lira için mi satılmıyor aletin. Biraz sağduyu biraz saygı lütfen. Yeni de üye değilsin ki, ne alemi var şark kurnazlığının. Ya yazmayacam diyorum ama insaf artık üç mesaj üstüste 10 lira indirim. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
bass_lecturer

|
Tarih: Çrş 20.08.2008 14:26 Mesaj konusu: |
|
|
| aciliyeti var aletin de pek inandırıcı gelmedi bana. sıfırı bu fiyattan ucuz satılıyor türkiyede. kıvılcımı baz almak zaten doğru değil |
|
| Başa dön |
|
 |
EmreEguz

|
Tarih: Çrş 20.08.2008 15:46 Mesaj konusu: |
|
|
| solitude71 demiş ki: | | Hocam ayıp olmuyor mu? Herkes mal satıyor burada "up" yapacaksan delikanlı gibi UP yaz olsun. 10 lira mı kurtaracak seni ya da 10 lira için mi satılmıyor aletin. Biraz sağduyu biraz saygı lütfen. Yeni de üye değilsin ki, ne alemi var şark kurnazlığının. Ya yazmayacam diyorum ama insaf artık üç mesaj üstüste 10 lira indirim. |
haklısın gibi gözüküyor mesajını okuyunca tabi fakat ayıp olmuyor, forumda herkes mal satıyor ve başlık uplamak için birşeyler yapıyor böyle.Birtek ben değilim, çekinecek utanacak birşey de yok, yıllardır böyle bu.Kimseyi kazıklamadık hakkını yemedik.Ayrıca Up gibi boş mesajda yapmıyorum senin için önemsiz olabilir belki, ama 10 lira da olsa indirim yapıyorum sürekli.Millet arkadaşıyla forumda sohpet ediyor, 5 lira düşürüp bi sonraki gün aciliyeti geçti 5 lira artırıyorum muhabbeti yapıyor ben yıllardır buralardayım okuyorum bunları.Burda da mal satma işi böyle yürüyormuş demekki diyor insan bir süre sonra.Ayrıca forum kuralları na aykırı birşey de söz konusu değil benim başlığımda şu an.3 Mesaj arka arkaya indirim yapmak bir saygısızlık değil bence.Delikanlılıkla da alakası nerde bilmiyorum."Delikanlı adam up yazar kardeşim !"
Diyorsan sen öyle yap kendi başlığında.
Fiyat konusunda da Fender i Türkiye de en ucuz alabileceğiniz yer doğal olarak dağıtıcı olan Kıvılcım.Kıvılcımı baz almayalım gibi birşey söz konusu değil en ucuz satış fiyatını baz alıyorum. _________________ Bio - Stratocaster
www.youtube.com/watch?v=hlLN74koZQA
En son EmreEguz tarafından Çrş 20.08.2008 15:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
EmreEguz

|
Tarih: Çrş 20.08.2008 15:52 Mesaj konusu: |
|
|
Bir de böyle havaya laf atmayınız sıfırı bu fiyattan ucuz satılıyor gibi, link verin biz de görelim arkadaşlar.Destekli sıkın  _________________ Bio - Stratocaster
|
| Başa dön |
|
 |
Dragonchaser "Alım & Satım" mod

|
Tarih: Çrş 20.08.2008 15:54 Mesaj konusu: |
|
|
Örneğin 200 YTL'lik malda 10 YTL 'nin önemi olabilir ancak sizin sattığınız üründe yaptığınız indirim ürünün % 0.65 'i. Buradan da indirim amacı değil, up amacı güttüğünüz ortaya çıkıyor kesinlikle. Aynı şekilde devam ederseniz ilanınız kilitlenecek, bilginize... _________________ TRANSPARAN "Hard Rock & Roll Band"
http://www.myspace.com/transparan
|
|
| Başa dön |
|
 |
EmreEguz

|
Tarih: Çrş 20.08.2008 16:14 Mesaj konusu: |
|
|
Forumda hiç up amacı güden mesaj yok yani doğrucu davutluğunuz burada tuttu
Madem bütün kuralları doğru uyguluyorsunuz bir standart tutturunuz öyleyse.Mesela Forum Kurallarında geçen bir madde var başlığa hiçbirşey katmayan mesajlar ile ilgili , veya kişisel sohpetler.Bu tür mesajlar atan kullanıcılara da uyarıda bulunun öyleyse.100 lerce böyle mesaj çıkarırım ben forumda.Ben zaten çok doğru bir davranışta bulundugumu düşünmüyorum kabul ama forumun genel durumu bunu gerektiriyor maaalesef.Herneyse...
Ben bu accountum ve diğer eski accountum ile 50 ye yakın mal sattım aldım neler oldu, şimdi burada böyle birşey yaşıyorum.Up amacı yok demiyorum zaten fakat fiyatı biraz yüksek ilan açtıgımı düşünüp 3 gün içinde 30 lira indirim yapmışım.1500 liralık mal satıyorum diye 10-20-30 ytl nin Türkiye deki değeri değişmez.
Herneyse bu başlıkta kurallar titizlikle uygulanacakmış, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
Fiyatı 1500 Lira yapıyorum arkadaşlar. _________________ Bio - Stratocaster
|
| Başa dön |
|
 |
solitude71

|
Tarih: Çrş 20.08.2008 16:32 Mesaj konusu: |
|
|
Çok var.
Mod'lar elinden geleni yapıyor, bizim gibi uyaranlar da oluyor ama başetmek mümkün değil haklısın ama herkes yere tükürüyor diye biz de mi maganda olalım. Belli ki akıllı mantıklı bir adamsın, forumdaki birçok IQ'su ayakkabı numarasından küçük sümüklü veletlerden olmadığın belli ama gerekçen yine de kendi içinde haklı gibi görünse de yanlış. Ben bilmiyor muyum UP yapmayı aklıma mı gelmiyor senin geliyor da.....
Sen ben hepimiz doğru olanı yaparsak adam olur buralar. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
EmreEguz

|
Tarih: Çrş 20.08.2008 16:41 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de istiyorum senin istediğini keşke olsa ama olmuyor ve suç benim değil.Bir satış başlığında atıyorum bir floyd rose hakkında sohpet başlıyor 10 kere uplanıyor başlık, hiç uyarı yok.Yurtdışından , yurt içinden amerikadan mal getiriyorum gibi başlıklar yapılıyor bu forumda uzun zamandır.O başlıklar altında ö.m. ile halledilmesi gereken herşey direk yazılıyor, başlıklar bir süre sonra çift haneli rakamlı sayfalara çıkıyor uplanmaktan.Kimse gözünün önündeki o başlıkları görüpte bir uyarıda bulunmuyor veya yukarı sabitlemiyor başlıkları.Ama burda 3 kere indirim yaptık olay oldu.Yaptıgınız işi tam yapsanız belli bir standartı olsa da gelsen burada uyarı yapsan bana kitle başlığı derim. _________________ Bio - Stratocaster
|
| Başa dön |
|
 |
EmreEguz

|
|
| Başa dön |
|
 |
EmreEguz

|
|
| Başa dön |
|
 |
EmreEguz

|
|
| Başa dön |
|
 |
DI

|
Tarih: Prş 11.09.2008 1:55 Mesaj konusu: |
|
|
| 1050 ytl veririm bu gitara. Düşünürsen |
|
| Başa dön |
|
 |
ilteris

|
Tarih: Prş 11.09.2008 11:23 Mesaj konusu: |
|
|
Mezarcılık da moda oldu dimi  |
|
| Başa dön |
|
 |
EmreEguz

|
Tarih: Prş 11.09.2008 20:08 Mesaj konusu: |
|
|
Son fiyat 1300 Lira arkadaşlar, bu tarz tekliflerde bulunmanıza gerek yok. _________________ Bio - Stratocaster
|
| Başa dön |
|
 |
basy

|
Tarih: Pzr 05.10.2008 15:21 Mesaj konusu: |
|
|
| bu bassa precision manyetik takılabilirmi? |
|