Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pzr 07.09.2008 0:36 Mesaj konusu: ANK: Satılık CORT C4 Aktif Bass Gitar (R) ACİL
Evet arkadaşlar merhaba öncelikle, gitar hakkında belirtmek istediğim ilk şey, bu C4 yeni çıkan maun C4 lerden değil, sanırım bu ıhlamur ağacı olanlardan. manyetiklerinin üstü kapalı ve köprüsü gümüş renkli olanlardan. cort un kendi üretimi olan bi köprü var üstünde temelde 2 parçadan oluşuyor, yenileri tek parça sanırım ve siyah renkli. aralarındaki farkı net olarak bilmiyorum, üretim yerleri farklıdır belki o konuda da bi fikrim yok ama iki gitarıda çaldım, bendeki yenisine göre biraz farklıydı, şu mydükkanda vs satılan yenileri sanki biraz daha sert gibiydi ama nasıl desem oturaksız bi sertlik gibi. tabi bu benim kendi görüşüm, isterseniz sizde deneyip karar verebilirsiniz buna. neyse ben bildiğim kadarıyla özellikleri yazayım.
gitarı ben 340 ytl ye almıştım birkaç ay öncesinde. artık işime yaramadığı için satıyorum, bass gitar yerine daha iyi bir elektro alacagım eski gitarımı da satıp. bu gitarı aldıktan sonra 2. el bir ritter marka bass gitar case i ayarladım. şu piyasa fiyatı 70 ytl olanların aynısından. onun dışında gitar komple ayarlandı ve bakımı yapıldı, sap ayarı entonasyon ayarı yapıldı, klavyesi gövdesi tamamen temizlendi. bu da bana 40 50 ytl ye patlamıştı. şuanda gitar çok iyi durumda ve tamamen hatasız. ankara içi deneme fırsatınız vardır.
FİYAT: gitarın bana olan maliyetinden daha ucuza bırakıyorum, gitar şu haliyle ve RITTER marka case i ile birlikte 380 ytl
bana 400 ytl yi aşkın bir masrafı olmasına rağmen bu fiyattan satıyorum gitarı, heryere de güvenle kargolarım. ama ciddi alıcıysanız ve fiyat konusunda sıkıntı olursa bi icabına da bakabiliriz, yeterki biran önce satayım gitarı. alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı uğurlu olması dileğiyle. teşekkürler.
İrtibat için özel mesaj yollayabilir ya da apostle@opethian.net msn adresimi ekleyebilirsiniz.
Resimler: (resimlerde de görüldüğü üzere gitar çok temiz durumda herhangi bir çiziği yoktur ve sıfırdan farksızdır)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız