Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Birkaç gün önce takas etmek istediğimi söylediğim gitarımı satılığa çeviriyorum. Gitarımı çok seviyorum, ve sorunsuz olarak kullanıyorum fakat Distortion efektlerine göre Cleanler daha iyi. Bu nedenle gitarımı eğer satabilirsem başka bir gitar almak istiyorum. Resimlerde de görebileceniz gibi gitarın rengi beyazdır. Gitarın resimlerine aşağıdan, bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.
Şimdi, gelelim fiyat meselesine. Kafamda burda gördüğüm bir gitar var ve satan arkadaş 210 YTL istiyor. Korkmayın, aynı fiyatı vermeyeceğim. Satışın çabuk olmasını istediğim için 180 YTL istiyorum. Kesin olarak almak isteyen ve benim durumumda olan arkadaşlar için () MSN'den konuşarak fiyatı biraz daha çekebiliriz. Kargo ve benzeri konuları iletişime geçtikten sonra konuşabiliriz. Bu arada konuya bakan arkadaşlardan bir ricam var, lütfen girdiğinizde bir tanede olsa yorum bırakın. Gitar, fiyat vs. hakkında düşüncelerinizi yazın. Sürekli "Up, upp, app, appğğkk" gibi kelime grupları ile konuyu yukarı çekmek istemiyorum. İyi akşamlar, iyi forumlar.
Arkadaşlar şimdilik AmBeRDaWn_ arkadaşımız ile anlaştık, bir sorun olmaz ise gitarı birkaç gün içinde satmış olacağım. Bir sorun çıkarsa yine buradan sizlere ileteceğim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız