| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
heartcore Turget Berkes&Karakutu Gitar

|
Tarih: Cmt 16.08.2008 13:16 Mesaj konusu: Siliniz. |
|
|
Nakit ihtiyacından dolayı çok özenerek aldığım Godin LGXT gitarı satılığa çıkarıyorum.
Özellikleri:
Akçaağaç (maple) gövde, AA alevli akçaağaç (flame maple) kaplama
Maun sap, abanoz tuşe
Seymour Duncan Jazz ve Custom III humbucker manyetikler
RMC X-Bridge piezo tremolo köprü
3 ayrı çıkış: Gitar, piezo( akustik), 13 pin Midi, üçü de aynı anda kullanılabiliyor.
Beş yollu superswitch, single tonları da alınabiliyor.
Kaliteli Godin gigbag
Her tür müziği çalabileceğiniz inanılmaz derecede esnek bir gitardır. Tabir caizse hayvan gibi bir tonu var
Piezo akustik tonu orta derece elektro akustiklerden daha iyidir, bir Takamine ile yanyana karşılaştırma olanağı bulmuştum, Takamine'i ezip geçmişti.
13-pin çıkışı sayesinde uyumlu gitar synthesizerlara sorunsuz bağlayabilirsiniz (Roland, Axon vb.), midi performansı son derece iyi, gecikme neredeyse yok.

Fiyat: 1700 YTL, takas ve pazarlık kesinlikle yoktur, hardcase olmadığı için kargo yapmayacağım, sadece İstanbul lütfen. _________________ www.myspace.com/berkantcelen
En son heartcore tarafından Çrş 15.10.2008 14:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
pitchshifter

|
Tarih: Cmt 16.08.2008 13:18 Mesaj konusu: |
|
|
iyi satışlar, gerçekten çok güzel bir alet, alana şimdiden hayırlı olsun.
fiyat yazmayı mı unuttun acaba? yoksa teklif mi bekleyeceksin? _________________ ArT__RoCk__SeX |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 16.08.2008 13:25 Mesaj konusu: |
|
|
| pitchshifter demiş ki: | iyi satışlar, gerçekten çok güzel bir alet, alana şimdiden hayırlı olsun.
fiyat yazmayı mı unuttun acaba? yoksa teklif mi bekleyeceksin? |
Yanlışlıkla gönder tuşuna bastım da... _________________ www.myspace.com/berkantcelen |
|
| Başa dön |
|
 |
Babbazulla

|
Tarih: Pzr 17.08.2008 15:57 Mesaj konusu: |
|
|
| Bu sanırım ozguryurtoglu'nun sattığı gitar... Çok heves edip alamamıştım. ozguryurtoglu nakit sıkışıklığı, acil vs. gibi sebeplerle baya bir ucuza bırakmıştı diye hatırlıyorum. Fiyatı biraz düşerse bizim grubun diğer gitaristine iletirim, eminim ilgilenecektir... İyi satışlar... |
|
| Başa dön |
|
 |
funnyasme

|
Tarih: Pzr 17.08.2008 16:29 Mesaj konusu: |
|
|
ah keşke ah keşke takas tekliflerine açık olsaydın..ah ah.. _________________ Satılık Carl Martin Compressor
Satılık 0 Marshall Blues Breaker2
Satılık Behringer Thunderbird 15 wat Bass Combo Amfi |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 06.09.2008 11:41 Mesaj konusu: |
|
|
sahibinden.com aracılığı ile taksitle satış imkanı mümkündür. _________________ www.myspace.com/berkantcelen |
|
| Başa dön |
|
 |
luck_miller

Kayıt: Sep 01, 2008 Mesajlar: 16 Nerden: Bahçelievler-İstanbul
|
Tarih: Cmt 06.09.2008 23:02 Mesaj konusu: Godin |
|
|
Arkadaşlar,
Gitarı şahsen görüp dinlemiş - denemiş biri olarak söylüyorum gerçekten çok güzel bir gitar...Hem akustik hem de elektro gitar tadında çalabiliyorsunuz. Gitarın üzerinden synthesizer a giriş yapabiliyorsunuz. Ton olarak gerçekten müthiş bir yelpazesi var. Heartcore arkadaş da gayet ilgili / bilgili size gerçekten yardımcı olacaktır, zira kendisinden alışveriş yapmış biri olarak söylüyorum bunu...Uzun sözün kısası alın bu gitarı çalmaya başladığınız ilk dakikadan itibaren satıcı arkadaşa duacı olacaksınız diyorum
Müzik dolu günler ve iyi satışlar dilerim... _________________ I want to rock!
Custom Superstrat-Boss OD3-Boss CE20-Ibanez EW Series |
|
| Başa dön |
|
 |
Emre_Malikler

|
Tarih: Pzr 07.09.2008 0:12 Mesaj konusu: |
|
|
Özgür yurtoğlundan önce gitarın ilk sahibi bendim eğer bu Özgür abinin gitarı ise , gerçekten çok çok güzel bir gitardır , piezo ve synth özelliğinin yanı sıra tabiri caizse her yola gelir . Alacak arkadaşların hiçbir şüphesi olmasın gitar ile ilgili .
İyi satışlar. |
|
| Başa dön |
|
 |
zaphod

|
|
| Başa dön |
|
 |
meancha

|
Tarih: Pzr 07.09.2008 1:49 Mesaj konusu: |
|
|
ben de gitarın kanlı ve canlısını görmüş ve de dokunmuş biri olarak belirtmeliyim ki bu forumdaki herhangi bir gitara benzemiyor bu Godin. Alacak şanslı arkadaşa şimdiden mutluluklar diliyorum; kız gibi alet diyorum.
Heartcore'un güvenilirliği konusunda yorum dahi yapma gereği duymuyorum.  _________________ Coxx SG Custom[S.Duncan SH-2/SH-4], Coxx LP Custom[Bill Lawrence L-500XL Set], K.Yairi Classic '81, CoffinCase BloodDrive, H&K WarpFactor, Digitech DigiVerb/BadMonkey, Ibanez de7, Danelectro CoolCat[18V], Marshall avt20x, Shure Beta57A/Beta58A |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 09.09.2008 16:42 Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler arkadaşlar, evet gitarı Özgür Yurtoğlu'ndan aldım. _________________ www.myspace.com/berkantcelen |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |

|