| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
uYuS

Kayıt: Mar 21, 2007 Mesajlar: 1173 Nerden: Helsinki. Prag. Bükreş. Atina
|
Tarih: Sal 02.09.2008 18:45 Mesaj konusu: |
|
|
Düzemledim. _________________ มกราคม เป็นปี ตามเกรก วันอีก
En son uYuS tarafından Pzr 07.09.2008 18:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
uYuS

|
Tarih: Çrş 03.09.2008 17:15 Mesaj konusu: |
|
|
Düzenledim. _________________ มกราคม เป็นปี ตามเกรก วันอีก
En son uYuS tarafından Pzr 07.09.2008 18:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

|
Tarih: Prş 04.09.2008 14:29 Mesaj konusu: |
|
|
Bugün iftar saatine kadar hatta İstanbul iftarına kadar satıldı satıldı yoksa artık umrumda olmadığını belirtip
fiyatları piyasasına göre artıracağım.Şu an benle aynı gitarı, rengi, klavyesi, yılı bile aynı olan bir fenderi
satan arkadaş 750 ytl isterken bana 400 e verir misin diyen geliyor.
Bir arkadaşta iki aydır amfiyi alıyorum deyip benim günlerimi haftalarımı tüketti. Kendisiyle takas yapacaktık
sonra iki hafta nakit alıyorum diye bekletti sonra tekrar takasa döndük ve iki haftadır da kargo göndermesini
bekliyorum. Kendisine olan şikayetimi yorum başlığında belirteceğim birazdan.
Artık kimseye karşı iyi niyetli olmak gerekmiyor benim için. Alan hesabıma parayı yatırır veya gelir iş yerimde
gitarı, amfiyi dener alır gider. Bütün aletlerin sonuna kadar kefiliyiz dedik. Hiçbirinde en ufak bir sorun olmadığını hatta
kullanış bakımından sıfıra yakın olduklarını belrttik. Bundan sonrası niyeti olanların biraz zahmet etmesine kalmış.
İftar saatine kadar ki fiyatlar:
Marshall Amfi : 210 ytl
Fender Strat : 640 ytl
Ibenez s470 : 430 ytl
Akort Aleti : 7 ytl
İftardan sonra ki fiyatlar:
Marshall Amfi : 260 ytl
Fender Strat : 750 ytl
Ibenez s470 : 470 ytl
Akort Aleti : 10 ytl
Ucuza alıp pahalıya sattığım bu aletlerin hepsi alacak olanlara hayırlı olsun şimdiden.
İlgilenen lütfen sadece ilan altından bana ulaşsın. Eskisi gibi telefonla falan da görüşmek istemiyorum.
Hiç öyle uğraşmama gerek yokmuş meğer. Bu millete katı ve sert kuralları olan insan yarıyor. _________________ มกราคม เป็นปี ตามเกรก วันอีก |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

|
Tarih: Prş 04.09.2008 18:51 Mesaj konusu: |
|
|
En son uYuS tarafından Cum 05.09.2008 18:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

|
Tarih: Cum 05.09.2008 15:11 Mesaj konusu: |
|
|
İlan güncellendi.
Nakit satılması önceliğim ancak olmaz ise de dizüstü bilgisayar ve/veya normalin üstü kalitede elektro gitarlar ile takas etmek istiyorum. Fiyatlar sabittir. Herhangi bir pazarlık veya değişik takas teklifi ile ilgilenmeyeceğim. Saygılar. _________________ มกราคม เป็นปี ตามเกรก วันอีก |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

|
Tarih: Cum 05.09.2008 18:23 Mesaj konusu: |
|
|
En son uYuS tarafından Pzr 07.09.2008 18:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

|
Tarih: Cmt 06.09.2008 18:29 Mesaj konusu: |
|
|
En son uYuS tarafından Pzr 07.09.2008 18:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
raistlin17

|
Tarih: Pzr 07.09.2008 1:05 Mesaj konusu: |
|
|
Cuma aksami konusup telefonda anlasmamiz uzerine Cumartesi senden haber bekledim butun gun ? Iste telefon kullanamiyorum dedigin icin de rahatsiz etmek istemedim ama buraya yazmissin tekrar...? _________________ Jackson SL1 |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

|
Tarih: Pzr 07.09.2008 17:33 Mesaj konusu: |
|
|
Evet doğru. Kardeşimle görüşmüşsün sanırım. Şimdi bu mesajını okuduktan sonra sordum ve doğruladı. Söylemeyi unutmuş bana. Kusura bakma. İstediğin zaman gelip gitarı deneyebilirsin. Bir iki saat öncesinden arayıp haber vermekle beraber. Yeni telefon aldım bugün ve artık ulaşıma açığım. Tekrar özür dilerim. Bu arada yarım saate bütün satılıkların resimleri eklenecek ve gitarların durumları ortaya çıkacak. O yüzden ilanı tamamen güncelleyip fiyatları sabitleyeceğim. Belki yeni bir ilan da düşünebilirim. İyi günler. _________________ มกราคม เป็นปี ตามเกรก วันอีก |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

|
Tarih: Pzr 07.09.2008 18:29 Mesaj konusu: |
|
|
İki gitarın ve amfinin resimlerini ekledim. Resimleri bir iki saat önce cep telefonuyla çektim. Biraz kötü olabilir ancak idare edeceği düşüncesindeyim. Resim eklediğim için fiyatları sabitliyorum. Aletlerin ne olduğu ne olmadığı resimlerde belli oluyor zaten. Sevabıyla günahıyla aletler ortada. Herkese iyi günler. _________________ มกราคม เป็นปี ตามเกรก วันอีก |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

|
Tarih: Sal 09.09.2008 14:59 Mesaj konusu: |
|
|
Fiyatlar bugün akşama kadar bunlardır. Lütfen özel mesaj ve ilan altından bana ulaşınız.
Marshall 30 Watt Amfi : 199 ytl
Fender Meksika Strat : 629 ytl
Ibenez s470 : 419 ytl
Akort Aleti : Hediye
Bu arada iki gitarın da tremolo kolları mevcut s470'in alyan anahtarladı da var. _________________ มกราคม เป็นปี ตามเกรก วันอีก |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

|
Tarih: Çrş 10.09.2008 18:16 Mesaj konusu: |
|
|
Marshall Amfi : 190 ytl
Fender Strat : 625 ytl
Ibenez s470 : 415 ytl
Akort Aleti : 10 Ytl
Airties tek portlı modem ( sıfır gibi tertemiz ve sorunsuz) ve Zoom 4 portlu modem ( Adsl hat girişinde sorun var ancak dağıtmada hiçbir sorunu yok ). İki modem ve yanında 12 V orjinal adaptörleri ile beraber satılıktır : 15 Ytl
Satılsınlar artık:s _________________ มกราคม เป็นปี ตามเกรก วันอีก |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

|
Tarih: Prş 11.09.2008 14:50 Mesaj konusu: |
|
|
Marshall Amfi : 185 ytl
Fender Strat : 620 ytl
Ibenez s470 : 410 ytl
Akort Aleti : 5 Ytl
İki adet kablolu modem ve iki adet 12V adaptör : 10 Ytl
Lütfen ilanı okumadan bana binbir soru içeren mesajlar atmayınız. Gitarın vuruğu varmı kırığı var mı resim alabilir miyim falan fıstık yazarken rica ediyorum ilanın altından araştırınız.
Artık sadece alıyorum hesap numarası ver diyen varsa bana ulaşsın. Sıkıldım insanlarla uğraşmaktan. Cuma akşamına kadar da satılmazlar ise ilanı çöp sayabilirsiniz. _________________ มกราคม เป็นปี ตามเกรก วันอีก |
|
| Başa dön |
|
 |
sambora01

|
Tarih: Prş 11.09.2008 15:07 Mesaj konusu: |
|
|
| birşey merak ediyorum..s470 960 milyon neden bu kadar ucuza gidiyor? birde yaşadığın şehri söylersen sevinirim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

|
Tarih: Prş 11.09.2008 15:15 Mesaj konusu: |
|
|
Bu kadar ucuza gittiği için herkez benden şüphe ediyor sanırım. Bu forumda hala bana gitarın vuruğu mu var hayırdır sahte mi falan diye endişeli gözlerle bakılıyor. Hiçbişi satmıyorum artık. Almak isteyen varsa gitsin sıfırını alsın 960 ytl madem.
Gitarları ucuz aldım hatta bu senin şaşırdığın fiyattan bile daha ucuza aldım. Ne ben aldığımda nede ben sattığımda ederlerinin yarısına düşürecek sorunu yok aletlerin. _________________ มกราคม เป็นปี ตามเกรก วันอีก |
|
| Başa dön |
|
 |
reLasH

|
Tarih: Prş 11.09.2008 16:06 Mesaj konusu: |
|
|
| sambora01 demiş ki: | | birşey merak ediyorum..s470 960 milyon neden bu kadar ucuza gidiyor? birde yaşadığın şehri söylersen sevinirim.. |
istanbul diye başlıkta belirtmiş zaten.ayrıca ucuza satar kimene.pahalı oldumu niye pahalı ucuz oldumu neden ucuz diye soruyorsunuz.adamın bunca alışverişi referansı var.sence bozuk mal yada kusurlu mal satarmı.Kusuru olsa zaten başlıkta belirtirdi.
iyi satışlar |
|
| Başa dön |
|
 |
Sweet_Jazz_Of_Mine

Kayıt: Jul 06, 2008 Mesajlar: 65 Nerden: Emoların olmadıgı yerden.
|
Tarih: Prş 11.09.2008 20:57 Mesaj konusu: |
|
|
Olguncum 2 katına sat abicim hepsini. Salak bu millet. Kimsenin mesajına karsılık yazmıyorum bunu ama genel durumu biliyorum.
mert _________________ İyi gitarlar hep çalmayı bilmeyenlerin elinde. |
|
| Başa dön |
|
 |
GokhanA "Alım & Satım" mod

|
Tarih: Prş 11.09.2008 21:22 Mesaj konusu: |
|
|
| Sweet_Jazz_Of_Mine demiş ki: | Olguncum 2 katına sat abicim hepsini. Salak bu millet. Kimsenin mesajına karsılık yazmıyorum bunu ama genel durumu biliyorum.
mert |
Piyasalarda genel bir kriz varken, esnaf siftah yapmadan kepenk açıp kapatırken, millet nakit sıkıntısı çektiği için mal alamıyorken foruma üye bu kadar insana salak demeniz ayıptır. Önce kendi avatarınıza bir bakın kim salak daha iyi görürsünüz. Ben sizin mesajınıza karşı direkt olarak yazıyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
reLasH

|
Tarih: Prş 11.09.2008 21:28 Mesaj konusu: |
|
|
| GokhanA demiş ki: | | Sweet_Jazz_Of_Mine demiş ki: | Olguncum 2 katına sat abicim hepsini. Salak bu millet. Kimsenin mesajına karsılık yazmıyorum bunu ama genel durumu biliyorum.
mert |
Piyasalarda genel bir kriz varken, esnaf siftah yapmadan kepenk açıp kapatırken, millet nakit sıkıntısı çektiği için mal alamıyorken foruma üye bu kadar insana salak demeniz ayıptır. Önce kendi avatarınıza bir bakın kim salak daha iyi görürsünüz. Ben sizin mesajınıza karşı direkt olarak yazıyorum. |
abi gerçekten doğru tesbit neyse özür dilerim daha fazla kirlenmesin bu başlık. ama yazmadan edemedim helal olsun arkadaşın avatarındanda herşey anlaşılıyor zaten  |
|
| Başa dön |
|
 |
MrSamwise

Kayıt: Sep 05, 2007 Mesajlar: 251 Nerden: Avrupa yakası/İstanbul
|
Tarih: Prş 11.09.2008 21:49 Mesaj konusu: |
|
|
| selamlar uyus dostum.Ben ciddi ciddi anfini almayı düşünüyorum.Eğer alıcı kimse yoksa msn cagriavci_1987@hotmail.com eklersen sadece bikaç soru soracağım.Kolay gelsin. |
|
| Başa dön |
|
 |
|