Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - silinebilir
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

silinebilir

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
amca

MesajTarih: Cmt 06.09.2008 19:32    Mesaj konusu: silinebilir Alıntıyla Cevap Ver

silinebilir.

En son amca tarafından Çrş 24.09.2008 23:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fender_mexico

MesajTarih: Cmt 06.09.2008 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

jazz ın resimleri görebilmek mümkün mü aslında creative in de lütfen Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
amca

MesajTarih: Pzr 07.09.2008 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Jazz decoder satıldı.

Creative için resim ekliyorum:

Başa dön
amca

MesajTarih: Sal 23.09.2008 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hoparlör setini 90 liraya düşürdüm. Bu fiyata kaçmaması gerek ama piyasa doymuş Smile
Başa dön
mersinden_ersin

MesajTarih: Sal 23.09.2008 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aynı setten bende de var 5200 mü 5300 mü neydi, 5x6 watt rms uydu, 17 watt rms suwoofer sanırım... gayet yeterli bir ürün, ancak hoparlörlere fazla ykaın oturulursa gıcık edebiliyor, gerçi her hoparlörde bu olay vardır, ben 2sini duvara çevirip duvardan gelen sesi duyuyordum 2 si çarpraz, merkez ortada bana bakacak şekilde...

her neyse şunu merak ettim, büyük ayakları nereden ve ne kadara aldın, ayrı satar mıısn?
Başa dön
extasyblow

MesajTarih: Sal 23.09.2008 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hocam mp3player le takas düşünürmüsün
Başa dön
amca

MesajTarih: Çrş 24.09.2008 0:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mersinden_ersin demiş ki:
aynı setten bende de var 5200 mü 5300 mü neydi, 5x6 watt rms uydu, 17 watt rms suwoofer sanırım... gayet yeterli bir ürün, ancak hoparlörlere fazla ykaın oturulursa gıcık edebiliyor, gerçi her hoparlörde bu olay vardır, ben 2sini duvara çevirip duvardan gelen sesi duyuyordum 2 si çarpraz, merkez ortada bana bakacak şekilde...

her neyse şunu merak ettim, büyük ayakları nereden ve ne kadara aldın, ayrı satar mıısn?

Dediğin gibi dostum, uydular 6 watt, aktif subwoofer 17 watt. Ortalama bir genç odasında bass insanın içini titretecek şekilde coşuyor. Sesini 10/5'ten fazla açmak da komşuları rahatsız edeceğinden bir ev için fazlasıyla yeterli bir sistem. Ayrıca sistemin gürültü seviyesi çok düşük. Amfi receiver ile 7.1 olayına girmesem cidden satmama gerek yok valla.

Büyük ayakları önce ben de hiçbir yerde bulamamıştım. Sonra bir arkadaşımda vardı, onla 3-5 anlaştık, bana verdi. Vatan Bilgisayar'dan almış. Onlar da 1-2 yıl önce tek seferlik getirttiler bu ayaklardan. Sonra gerisini getirmediler. Halbuki ayakların alıcısı çok oluyor. Bir de ayakların pek çok bağlantı aparatı olduğu için aslında çok kullanışlı. Bende Sony ses sistemi var. Onun uyduları bile bağlıyorum.

Şimdilik ayakları ayrı satmayı düşünmüyorum. Ama satayım dersem mesajlaşırız dostum.

extasyblow demiş ki:
hocam mp3player le takas düşünürmüsün

Hocam elimde zaten var. Teşekkürler yine de.

İşime yarar pedallarla, ortalama bilgisayar parçalarıyla takas olabilir. Elimde pek çok pc var, onlarda kullanırım Smile
Başa dön
schecter_boy

MesajTarih: Çrş 24.09.2008 1:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hngi sehirdesin ? eskisehir is / mt2 ile takas olabilir eger dusunursen
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
erginnn

MesajTarih: Çrş 24.09.2008 1:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

boss ge-7 ile düşünürsen konuşalım
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
amca

MesajTarih: Çrş 24.09.2008 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar nakit olarak hoparlörler satılmak üzeredir. Bir aksilik olmazsa yarın forumdan donaldduck isimli arkadaş alıyor.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız