| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Baran_Ismen

|
Tarih: Pzr 07.09.2008 22:44 Mesaj konusu: |
|
|
ayrıca yazı stilindende yaş aralığıda belli oluyor sanırım,yoksa ben mi yanılıyorum.. _________________ TURKROCK İMZAMDAN NE İSTİYORSUN YAHO!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
motorla_odun_kesilir

|
Tarih: Pzr 07.09.2008 22:56 Mesaj konusu: |
|
|
| başka siteerde dakkada siliyorlar mesajı.vereceksin modluğu foruma devamlı giren elemanlara bak böyle oluyormu |
|
| Başa dön |
|
 |
SiLeNoZ

|
Tarih: Pzr 07.09.2008 23:01 Mesaj konusu: |
|
|
Ee nolcak sonuç o zaman ?
Milletin derdiydi böyle delilerin peşinden koşmak. Düzen bozma konusunda milletin üstüne yok. Modlar napsın ?
O zaman üye olan herkes bir hesaba para yatırsın, modlar maaşa bağlansın, nöbetçi kalsınlar gece gündüz forumda.
Tartışmak konuşmak bile anlamsız böyle bir mevzuyu. İşsiz güçsüz hatta beyinsiz adamlar ile ilgilenmeye gerek yok. Boşverin _________________ Ton yelpazesi ne ya? Bir de analog dizmek ? |
|
| Başa dön |
|
 |
burock54

|
Tarih: Pzr 07.09.2008 23:01 Mesaj konusu: |
|
|
böyle bi aptallık olamaz yaa:)modların senle uğraşmaktan çok daha önemli işleri var emin ol gülüp geçiyolardır bizim gibi eğlensin gariban diyolardır...böle modlara laf atıyonuz yaa tutamıyorum kendmi yaa bence çokta güzel yrinde tutumları var.buyüzden turkrock gelmiş geçmiş müzikle ilgili müzisyelerle ilgili en iyi forum sitesi bence...
sana gelicede çok kalmassın sanırım buralarda
şuan emin ol tüplü bi manyetik kendinden vahlı bi gitar icat edip seni yerden yere vurmayı okadar çok isterdimki:) _________________ satılık takaslık 94 model U.S.A peavey & uniwell 100W gitar amfisi
http://www.turkrock.com/ftopic89716.html+strat |
|
| Başa dön |
|
 |
vetooy

|
Tarih: Pts 08.09.2008 3:42 Mesaj konusu: |
|
|
inşaata topun mu kaçtı olm senin bu kaçıncı _________________ Jackson RR24 + pod xt live |
|
| Başa dön |
|
 |
schecter_boy

|
Tarih: Pts 08.09.2008 10:09 Mesaj konusu: |
|
|
fiyatda yaparsan bisielr ben alayim.  _________________ daha once yaptigim satislar:
-esp eclipse II (cocktaill) ,
-morley bad horsie 2 (den_nes) ,- boss mt-2 (be4iforget) ,- boss ds-1 (aimlessmentality) ,- boss cs-3 (a_lee) , -monster kablo (ozgur) , -dadario tel (celil),hardcase(expers) |
|
| Başa dön |
|
 |
haydarsalik

|
Tarih: Pts 08.09.2008 10:18 Mesaj konusu: |
|
|
konu harbi testistoronal bir boyut kazanmış bari bende reel olarak nemalanayım
böyle bir gitar yok ama gitarında wah- chorus- phaser- dist-overdrive- vs.. olmasını isteyenler varsa şık bir işçilikle hayalini gerçekleştirebilirim gitarda görsel islevsel yada tonal bir bozulmada olmaz nasıl olacak demeyin illede demek isteyen varsa ö.m atsın muhabbete burda devam etmeyelim
dip not ( CİDDİYİM) |
|
| Başa dön |
|
 |
plaROCK

|
Tarih: Pts 08.09.2008 10:52 Mesaj konusu: |
|
|
Olum sana hakaret yakısmaz hepsi iyi kalır senn yanında,anladığım kadarıyla sende bu sorun takıntı olmuş zihinsel bir problem olsa gerek istersen bendede yumruk atan eller var sevgili modlarıma rica ediyorum bu arkadaşın kaçıncı başlığı atın bu arkadaşı artık saygılar(bu saygı modlarıma ve diğer arkadaşlarıma başlıgı açana diil) _________________ <strong>Ibanez RG320FM,Yamaha ERG121C=>Digitech GNX3=>Digitech RP80=>Fender FM212R,Yamaha GA-15</strong> |
|
| Başa dön |
|
 |
Tutatsuta

|
Tarih: Pts 08.09.2008 13:20 Mesaj konusu: |
|
|
Hern forumda var böyleleri, şaşırmayın...  |
|
| Başa dön |
|
 |
kakalin

|
Tarih: Pts 08.09.2008 13:25 Mesaj konusu: |
|
|
| haklı direnişini saygıyla kutluyorum . senin abuksubuk ilanına cevap yazdım die benim hesabımı silenler seninkini silmiyolarsa yaz yazabildiğin kadar . eski (muzlusut) |
|
| Başa dön |
|
 |
steve_o

|
|
| Başa dön |
|
 |
solitude71

|
Tarih: Pts 08.09.2008 13:38 Mesaj konusu: |
|
|
Yazmayın arkadaşım yazmayın. Bak yine yazdım dayanamadım ben de aynı haltı ettim ama yazmayın şöyle gerizekalı ilanlara. Ya espri yapmadan duramazsınız ya psikolojik analiz yapmadan ya da azarlamadan. Hepsine eyvallah da artık anlaşıldı ki bu tip denyoların ilacı sadece görmezden gelmek başka şey fayda etmiyor. Her eliniz klavyeye gittiğinde bir düşünün ve yazmazsak bu da unutulup gidecek diyin kendi kendinize. Ben de tiksindim artık bu işsiz güçsüz sünger Bob'lardan ama hakikaten hamamböceği gibi bunlar başetmek mümkün değil, salın ucunu gitsin yav. _________________ Satılık
Ibanez SV5470F - http://www.turkrock.com/ftopic96768.html
BR-864, V-vah, MXR flanger, EHX compressor - http://www.turkrock.com/ftopic96575.html |
|
| Başa dön |
|
 |
|