Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - satılık esp eclipse wahlı gitar (black vintage)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

satılık esp eclipse wahlı gitar (black vintage)
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Baran_Ismen

MesajTarih: Pzr 07.09.2008 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ayrıca yazı stilindende yaş aralığıda belli oluyor sanırım,yoksa ben mi yanılıyorum..
motorla_odun_kesilir

MesajTarih: Pzr 07.09.2008 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

başka siteerde dakkada siliyorlar mesajı.vereceksin modluğu foruma devamlı giren elemanlara bak böyle oluyormu
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SiLeNoZ

MesajTarih: Pzr 07.09.2008 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ee nolcak sonuç o zaman ?

Milletin derdiydi böyle delilerin peşinden koşmak. Düzen bozma konusunda milletin üstüne yok. Modlar napsın ?

O zaman üye olan herkes bir hesaba para yatırsın, modlar maaşa bağlansın, nöbetçi kalsınlar gece gündüz forumda.

Tartışmak konuşmak bile anlamsız böyle bir mevzuyu. İşsiz güçsüz hatta beyinsiz adamlar ile ilgilenmeye gerek yok. Boşverin
burock54

MesajTarih: Pzr 07.09.2008 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

böyle bi aptallık olamaz yaa:)modların senle uğraşmaktan çok daha önemli işleri var emin ol gülüp geçiyolardır bizim gibi eğlensin gariban diyolardır...böle modlara laf atıyonuz yaa tutamıyorum kendmi yaa bence çokta güzel yrinde tutumları var.buyüzden turkrock gelmiş geçmiş müzikle ilgili müzisyelerle ilgili en iyi forum sitesi bence...
sana gelicede çok kalmassın sanırım buralarda
şuan emin ol tüplü bi manyetik kendinden vahlı bi gitar icat edip seni yerden yere vurmayı okadar çok isterdimki:)
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
vetooy

MesajTarih: Pts 08.09.2008 3:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

inşaata topun mu kaçtı olm senin bu kaçıncı
schecter_boy

MesajTarih: Pts 08.09.2008 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Very Happy fiyatda yaparsan bisielr ben alayim. Wink Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
haydarsalik

MesajTarih: Pts 08.09.2008 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

konu harbi testistoronal bir boyut kazanmış bari bende reel olarak nemalanayım

böyle bir gitar yok ama gitarında wah- chorus- phaser- dist-overdrive- vs.. olmasını isteyenler varsa şık bir işçilikle hayalini gerçekleştirebilirim gitarda görsel islevsel yada tonal bir bozulmada olmaz nasıl olacak demeyin illede demek isteyen varsa ö.m atsın muhabbete burda devam etmeyelim

dip not ( CİDDİYİM)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
plaROCK

MesajTarih: Pts 08.09.2008 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Olum sana hakaret yakısmaz hepsi iyi kalır senn yanında,anladığım kadarıyla sende bu sorun takıntı olmuş zihinsel bir problem olsa gerek istersen bendede yumruk atan eller var sevgili modlarıma rica ediyorum bu arkadaşın kaçıncı başlığı atın bu arkadaşı artık saygılar(bu saygı modlarıma ve diğer arkadaşlarıma başlıgı açana diil)
Tutatsuta

MesajTarih: Pts 08.09.2008 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hern forumda var böyleleri, şaşırmayın... Smile
Başa dön
kakalin

MesajTarih: Pts 08.09.2008 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

haklı direnişini saygıyla kutluyorum . senin abuksubuk ilanına cevap yazdım die benim hesabımı silenler seninkini silmiyolarsa yaz yazabildiğin kadar . eski (muzlusut)
Başa dön
steve_o

MesajTarih: Pts 08.09.2008 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yakında zurnalı keman ilanıda açar bu
solitude71

MesajTarih: Pts 08.09.2008 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yazmayın arkadaşım yazmayın. Bak yine yazdım dayanamadım ben de aynı haltı ettim ama yazmayın şöyle gerizekalı ilanlara. Ya espri yapmadan duramazsınız ya psikolojik analiz yapmadan ya da azarlamadan. Hepsine eyvallah da artık anlaşıldı ki bu tip denyoların ilacı sadece görmezden gelmek başka şey fayda etmiyor. Her eliniz klavyeye gittiğinde bir düşünün ve yazmazsak bu da unutulup gidecek diyin kendi kendinize. Ben de tiksindim artık bu işsiz güçsüz sünger Bob'lardan ama hakikaten hamamböceği gibi bunlar başetmek mümkün değil, salın ucunu gitsin yav.

BR-864, V-vah, MXR flanger, EHX compressor - http://www.turkrock.com/ftopic96575.html
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız