Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Kayıt: Oct 09, 2003 Mesajlar: 2481 Nerden: Efem? Ada manzaralı evimden söylemesi ayıp
Tarih: Sal 25.03.2008 14:06 Mesaj konusu:
Evet 19 Eylül tarihi itibari ile en kapsamlı Dali'nin eserleri Sabancı Müzesinde. _________________ Meclisler biz karakoyunları düşünür mü? Vatan kurtaranlar arkamızdan ne söylerler! Bu Baltaya Sakın Sakın SAP OLMA!
En kapsamlı derken benim bildiğim sadece İspanyadaki Gala-Salvador Dali Vakfı ile anlaşma yapıldı ve sadece Figueras deki müzede bulunan eserler gelicek diye tahmin ediyorum yaklaşık 270 eser olucakmış yine benim gibi dali aşıklarına yetmez ama bu ülkede onun eserlerine bakmak farklı bir şey olucak.
El surrealismo, es mí ! _________________ Más allá de ha pegado lejos
Kayıt: Oct 09, 2003 Mesajlar: 2481 Nerden: Efem? Ada manzaralı evimden söylemesi ayıp
Tarih: Cum 11.07.2008 9:49 Mesaj konusu:
limonata demiş ki:
En kapsamlı derken benim bildiğim sadece İspanyadaki Gala-Salvador Dali Vakfı ile anlaşma yapıldı ve sadece Figueras deki müzede bulunan eserler gelicek diye tahmin ediyorum yaklaşık 270 eser olucakmış yine benim gibi dali aşıklarına yetmez ama bu ülkede onun eserlerine bakmak farklı bir şey olucak.
El surrealismo, es mí !
Gala-Salvador Dali Vakfı dışında gerçekleştirilen en büyük geçici sergi olma özelliğini taşıyacak. _________________ Meclisler biz karakoyunları düşünür mü? Vatan kurtaranlar arkamızdan ne söylerler! Bu Baltaya Sakın Sakın SAP OLMA!
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız