| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
reddiye

|
Tarih: Cum 31.08.2007 11:01 Mesaj konusu: Guthrie Govan |
|
|
Benim yeni haberdar olduğum bir gitarist.Erotic Cakes isimli bir albümü var ve uzun zamandır dinlediğim en iyi elektro. gitar albümlerinden birisi.youtube dan videolarına bakılabilir de albümündeki şarkıları o kayıtları dinlemenizi mutlaka tavsiye ederim.
özellikle dinlenilmesi gerekenler(bence)
waves
wonderful slippery
erotic cakes
eric(ortanın ilerisindeki tapping i anlayan bana anlatırsa sevinirim) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
YngwieJr

|
Tarih: Pzr 07.09.2008 22:49 Mesaj konusu: |
|
|
Üstad ben de dün dinledim bu adamı ilk kez. Waves çalmaya başladığında bu adam ne zaman duracak oluyorsun ve sonrasında hiç durmasın istiyorsun Yani bende öyle bir duygu uyandı. Muazzam bir bulmaca ve çok hoş bir melodi. Eric şarkısındaki tapleri denemedim ama Waves için bir eleman tab çıkartmış. Ne kadar doğru bilemem. Denemedim henüz. Tamamı değil sanırım.
http://tomcantwell.com/
Waves TAB diye link vermiş.
Çok başarılı bir gitarist bence. Waves favorim şu aralar. Hatta sana bunları yazarken bile onu dinliyorum Çok hoş bir tonu var elemanın.
Kal sağlıcakla |
|
| Başa dön |
|
 |
reddiye

|
Tarih: Pts 08.09.2008 19:15 Mesaj konusu: |
|
|
evet tonu çok güzel genelde custom gitarlar kullanıyor ama youtube dan izlediysen görmüşsündür birdünya gitarı var abimizin buarada tabları ben de ultimate guitar dan bulmuştum ve doğru intro kısmı sadece ama çok eğlenceli 1 gece sabahlayıp ezberlemiştim (: tüm albümü dinlemeni tavsiye ederim _________________ referans: ati_tan (add+ nin sahibi),jackalkoray,y_cetin,bensunaf,onurbattal,zetiman vsvsvs
sat-tak: keman,tenis raketi,switch(hub),yazıcı,neck ve middle pozisyonları için fender mim den çıkma manyetik |
|
| Başa dön |
|
 |
dazzle

|
Tarih: Pts 08.09.2008 20:55 Mesaj konusu: |
|
|
günaydınlar arkadaşlar:D
ama keşif keşiftir her zaman için kazançtır
her tarz calabilen!!! ve de GPS adında progressive rock grubunda calmıs olan ingiliz
fusion gitaristi
ayrıca brett garsed ve greg howe'u da dinleyin derim...
bence country caldığı parcalar olaganüstü  _________________ i mite be lost |
|
| Başa dön |
|
 |
reddiye

|
Tarih: Sal 09.09.2008 15:29 Mesaj konusu: |
|
|
evt birşey island vardı rohdeasdasd böyle bişeydi:)
john 5 ın country şarkıları ilgilimi çekmişti birde
Buarada ben guthrie govan ı youtube dan tanıdım hehe sonra tabi albümü ALDIM (: _________________ referans: ati_tan (add+ nin sahibi),jackalkoray,y_cetin,bensunaf,onurbattal,zetiman vsvsvs
sat-tak: keman,tenis raketi,switch(hub),yazıcı,neck ve middle pozisyonları için fender mim den çıkma manyetik |
|
| Başa dön |
|
 |
YngwieJr

|
Tarih: Sal 09.09.2008 18:06 Mesaj konusu: |
|
|
Brett Garsed benim kulağıma yatkın fakat Greg Howe bana pek bir haz vermedi dinlerken. Benim kulağıma iyi gelmedi Tarz meselesi. |
|
| Başa dön |
|
 |
jacksonke1

|
Tarih: Prş 11.09.2008 11:59 Mesaj konusu: |
|
|
Acayip jazz takılıyor bu adam ... _________________ Jackson DK2-Eds - Marshall Vs30R - POD 2.0
"God save The Queen" |
|
| Başa dön |
|
 |
dazzle

|
Tarih: Cmt 13.09.2008 1:24 Mesaj konusu: |
|
|
greg howe'in classic jazz parcaları bayabiliyor da daha melodik funky "introspection" albümünü şiddetle dinlemenizi tavsiye ederim.
brett garsed'in ise quid quo pro albümünü tavsiye ederim ki "hybride picking" olayıyla oyle cümleler yazıyor ki herif gitarda sonu gelmiyor; gelsin istemiyosunuz zaten bu hybride pickin fusion gitaristlerinde pek bi moda oldu.
ya bu 3 adam da fena aşmış ama hepsinin kendin has bi "sound"u var,bu cok güzel bişey ama her ne kadar liseli muhabbeti gibi olcaksa da bu 3'ü şu an bence teknik olarak dünyadaki diğer gitaristlerden cok ayrı bi yerdeler.Çalamayacağı tarz ve teknik yok adamların ;kaldı ki bunun da üstüne cıkıp cok orjinal melodiler teknikler lickler (artık ne derseniz deyin ) yakalıyolar.
//Ama en sevdiğim 2 gitarist "nuno bettencourt" ve "paul gilbert"tır,çünkü teknik ,phrasing,lickler,sound ,gear vs vs hepsi bi yana gitaristlik hal hareket tavır,kisilik,sahnede duruş,karizma,cool,gitarı tutuyor olmakla ilgili bi bütünlük olduğundan
aşağıdaki paul ve nuno'nun birlikte performansı'nde bu gozlemlenebilir.
bu ikisi karizma acısından acık ara öndedir.//
http://www.youtube.com/watch?v=4_4Mwp0iWSc
((bu arada extreme'in yeni albümü cıkmıs dinlemeyenlere duyurulur
hadi ben kaçtım))
 _________________ i mite be lost
En son dazzle tarafından Pzr 14.09.2008 15:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
reddiye

|
Tarih: Pzr 14.09.2008 14:50 Mesaj konusu: |
|
|
ow bilgi için sağol arıycam hemen albümü buarada konudan alakasız da
//Ama en sevdiğim 2 gitarist "nuno bettencourt" ve "paul gilbert"tır,çünkü teknik ,phrasing,lickler,sound ,gear vs vs hepsi bi yana gitaristlik hal hareket tavır,kisilik,sahnede duruş,karizma,cool,gitarı tutuyor olmakla ilgili bi bütünlük olduğundan //
demişsin Jason Becker i nasıl anmazsın çok alındım (: adam 6.boyutta resmen _________________ referans: ati_tan (add+ nin sahibi),jackalkoray,y_cetin,bensunaf,onurbattal,zetiman vsvsvs
|
| Başa dön |
|
 |
jacksonke1

|
Tarih: Pzr 14.09.2008 15:21 Mesaj konusu: |
|
|
Marty Ve Jason Başka bir dünya zaten ..  _________________ Jackson DK2-Eds - Marshall Vs30R - POD 2.0
"God save The Queen" |
|
| Başa dön |
|
 |
dazzle

|
Tarih: Pzr 14.09.2008 15:43 Mesaj konusu: |
|
|
marty'yi rock'n roll ve metal e mesafeli yapısından ötürü pek sevmiyorum..severek değil de işte ekmek parası diye yapyıyor gibi duruyor ve diğer gitaristlere oranla herhalde kişiel kariyer içinde en başarısız olanı diyebiliriz.(megadeth deneyimini saymazsak)
ha shred olaylarında pek bezi olmasa da acayip melodi yazar o ayrı _________________ i mite be lost |
|
| Başa dön |
|
 |
dazzle

|
Tarih: Pzr 14.09.2008 15:45 Mesaj konusu: |
|
|
neyse guthrie govan fazlasıyla etkileyici ve farklı bir gitaristtir konu dışına taşmayalım
bu adamın
creative guitar 1 -cutting edge
creative guitar 2- advanced techniques
eserlerini inceleyecegim,isteyenle paylasabilirim... _________________ i mite be lost |
|
| Başa dön |
|
 |
reddiye

|
Tarih: Pts 15.09.2008 13:18 Mesaj konusu: |
|
|
çok sevinirim upload fln yaparsan pm ile link bekliyorum (: _________________ referans: ati_tan (add+ nin sahibi),jackalkoray,y_cetin,bensunaf,onurbattal,zetiman vsvsvs
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Pts 27.10.2008 12:39 Mesaj konusu: |
|
|
sanırım waves hayranları baya genişlemiş şarkı değil başka bir şey bu
çalması en zevkli introlardan biri. _________________ müzüğe değil büzüğe geldik
from duman concert |
|
| Başa dön |
|
 |
|