Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Ultra-G nin 4X12 Kabin Simulasyonu-Ses Örneği Eklendi
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Ultra-G nin 4X12 Kabin Simulasyonu-Ses Örneği Eklendi
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
_DreamofStyks_

MesajTarih: Pts 19.05.2008 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evinizde ki amfinin tonunu duyduğunuz gibi kayıt etmek isterseniz kullanmanız gereken alet edavatı hem teknik hemde maddi açıdan gözönünde bulundurduğunuzda neden kabin simulatörü sorusununa da cevabı büyük ölçüde bulmuş olursunuz
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ExoRClsT

MesajTarih: Pts 14.07.2008 0:58    Mesaj konusu: biraz kafam karıştı.. Alıntıyla Cevap Ver

ya ultra g yi loop tan gt8in içine entegre ederken ultrg nin hangi çıkışını kullanıcaaz.mikrofon çıkışı gibi olan kabin simule li çıkışını mı yoksa direk kabine giden çıkışımı..bide entegre ettikten sonra gt8 in çıkışından direk mixere gidiceez dimi..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crackocain

MesajTarih: Pzr 03.08.2008 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selam arkadaşlar, bu aletle ilgili sorunlarım var...

GT2, Eq, analog delay, ns2'li setup'ımı, Ultra G ye sokmak suretiyle ses sistemine aktarmayı deniyorum.

Bu iş için XLR çıkışı bildiğimiz jack'a çeviren dönüştürücü kabloyu yaptırdım. Kabloda bir sorun var o ayrı.

Daha sonra elimde bulunan başka bir XLR to XLR kablo ile direkt miksere soktum provada... Alet sesi üzerinden geçirdi ama çok çok az bi ses, konuşurken duyulamayacak kadar. Bu zamana kadar aletin bozuk olduğunu düşünüyodum.

Ultra G'nin -20 + 20 tuşları basılı değildi, lakin yine denedim ben onları bişeyler değiştirirmi diye, değiştirmedi hiçbişey.

Mevzuatı da bi türlü anlayamadım nedir ne değildir, çözüm önerisi olanlar varsa bekliyorum.

Elimdeki çok uçlu adaptörün bir ucuna 9V pil yuvası takarak pil beslemesinden besliyorum aleti.
crackocain

MesajTarih: Cum 12.09.2008 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

crackocain demiş ki:
Selam arkadaşlar, bu aletle ilgili sorunlarım var...

GT2, Eq, analog delay, ns2'li setup'ımı, Ultra G ye sokmak suretiyle ses sistemine aktarmayı deniyorum.

Bu iş için XLR çıkışı bildiğimiz jack'a çeviren dönüştürücü kabloyu yaptırdım. Kabloda bir sorun var o ayrı.

Daha sonra elimde bulunan başka bir XLR to XLR kablo ile direkt miksere soktum provada... Alet sesi üzerinden geçirdi ama çok çok az bi ses, konuşurken duyulamayacak kadar. Bu zamana kadar aletin bozuk olduğunu düşünüyodum.

Ultra G'nin -20 + 20 tuşları basılı değildi, lakin yine denedim ben onları bişeyler değiştirirmi diye, değiştirmedi hiçbişey.

Mevzuatı da bi türlü anlayamadım nedir ne değildir, çözüm önerisi olanlar varsa bekliyorum.

Elimdeki çok uçlu adaptörün bir ucuna 9V pil yuvası takarak pil beslemesinden besliyorum aleti.

Alet adaptörle üstteki sorunları vermişti, marketten 9V pil alıp geldim, sorunsuz çalıştı, Adaptörle çalıştırmak isteyenler benim gibi bir sorun yaşabilir diye açıklamak istedim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Det_Nye_Riket

MesajTarih: Cum 17.10.2008 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eq pedal+ds2(yada mt2)+ce5+GDI21

yazdıgım analog setupda ultra-g gereklimidir?sıralama nasıl olmalı?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Clesk

MesajTarih: Pts 27.10.2008 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Merhaba arkadaşlar,
Gitarımı g9.2tt > ultra-g > ses kartı kombinasyonuyla bilgisayarıma bağladığımda arkada devamlı rüzgar sesi gibi, artıp azalan bir dip gürültüsü alıyorum. Ve bu gürültü ultra-g ye jakı takmamla başlıyor yani büyük ihtimal ultra-g kaynaklı. Sorun ne olabilir acaba?

Şimdiden teşekkürler Smile .

http://www.turkrock.com/ftopic88317.html
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
12. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız