Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Evinizde ki amfinin tonunu duyduğunuz gibi kayıt etmek isterseniz kullanmanız gereken alet edavatı hem teknik hemde maddi açıdan gözönünde bulundurduğunuzda neden kabin simulatörü sorusununa da cevabı büyük ölçüde bulmuş olursunuz _________________ Serkan Korkmaz* Jack Daniel's Türkiye 3. // Boss GT-8 & Efekt Dersleri
http://www.jdrockturkey.com http://www.myspace.com/dreamofstyks
Tarih: Pts 14.07.2008 0:58 Mesaj konusu: biraz kafam karıştı..
ya ultra g yi loop tan gt8in içine entegre ederken ultrg nin hangi çıkışını kullanıcaaz.mikrofon çıkışı gibi olan kabin simule li çıkışını mı yoksa direk kabine giden çıkışımı..bide entegre ettikten sonra gt8 in çıkışından direk mixere gidiceez dimi..
Selam arkadaşlar, bu aletle ilgili sorunlarım var...
GT2, Eq, analog delay, ns2'li setup'ımı, Ultra G ye sokmak suretiyle ses sistemine aktarmayı deniyorum.
Bu iş için XLR çıkışı bildiğimiz jack'a çeviren dönüştürücü kabloyu yaptırdım. Kabloda bir sorun var o ayrı.
Daha sonra elimde bulunan başka bir XLR to XLR kablo ile direkt miksere soktum provada... Alet sesi üzerinden geçirdi ama çok çok az bi ses, konuşurken duyulamayacak kadar. Bu zamana kadar aletin bozuk olduğunu düşünüyodum.
Ultra G'nin -20 + 20 tuşları basılı değildi, lakin yine denedim ben onları bişeyler değiştirirmi diye, değiştirmedi hiçbişey.
Mevzuatı da bi türlü anlayamadım nedir ne değildir, çözüm önerisi olanlar varsa bekliyorum.
Selam arkadaşlar, bu aletle ilgili sorunlarım var...
GT2, Eq, analog delay, ns2'li setup'ımı, Ultra G ye sokmak suretiyle ses sistemine aktarmayı deniyorum.
Bu iş için XLR çıkışı bildiğimiz jack'a çeviren dönüştürücü kabloyu yaptırdım. Kabloda bir sorun var o ayrı.
Daha sonra elimde bulunan başka bir XLR to XLR kablo ile direkt miksere soktum provada... Alet sesi üzerinden geçirdi ama çok çok az bi ses, konuşurken duyulamayacak kadar. Bu zamana kadar aletin bozuk olduğunu düşünüyodum.
Ultra G'nin -20 + 20 tuşları basılı değildi, lakin yine denedim ben onları bişeyler değiştirirmi diye, değiştirmedi hiçbişey.
Mevzuatı da bi türlü anlayamadım nedir ne değildir, çözüm önerisi olanlar varsa bekliyorum.
Elimdeki çok uçlu adaptörün bir ucuna 9V pil yuvası takarak pil beslemesinden besliyorum aleti.
Alet adaptörle üstteki sorunları vermişti, marketten 9V pil alıp geldim, sorunsuz çalıştı, Adaptörle çalıştırmak isteyenler benim gibi bir sorun yaşabilir diye açıklamak istedim.
Merhaba arkadaşlar,
Gitarımı g9.2tt > ultra-g > ses kartı kombinasyonuyla bilgisayarıma bağladığımda arkada devamlı rüzgar sesi gibi, artıp azalan bir dip gürültüsü alıyorum. Ve bu gürültü ultra-g ye jakı takmamla başlıyor yani büyük ihtimal ultra-g kaynaklı. Sorun ne olabilir acaba?
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 10, 11, 12
12. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız