| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
samedii

|
Tarih: Pts 01.09.2008 16:46 Mesaj konusu: |
|
|
cok muhterem dostlarım 2 pedal arasında kaldım birini alcam ama kararsızlıkda aldı başını gitti. şimdi almak istedigim pedallardan birincisi Electro-Harmonix Metal Muff Distortion ikincisi MXR DD-11 Dime Dist Distortion. yalnız bende Eq pedalı yok (sakın gulmeyin) bunlardan birini alıp şimdilik idare etmeyi sonra da bir eq pedalı almayı dusunuyorum. uğraştıgım tarz heavy trash death felan filan işte. herkese şimdiden teşekkurler. unutmadan boss mt2 de alabililirim ama nedense içimden onu almak gelmiyor bu ikisi dostlarım söyleyin hangisini tavsiye edersiniz.  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
yutup123458

|
Tarih: Pts 01.09.2008 17:46 Mesaj konusu: |
|
|
hocam , ''uğraştıgım tarz heavy trash death felan filan işte'' demişsin.bana biraz alakasız tarzlar gibi geldi yoğunlaştığın.asıl almak istediğin tonu söylersen arkadaşlarımız daha kolay yardımcı olur sanırım
saygılar _________________
Çeşitli Satılıklar... EMG 85 |
|
| Başa dön |
|
 |
samedii

|
Tarih: Pts 01.09.2008 18:25 Mesaj konusu: |
|
|
hocam kusura bakma hızlıca yazmıştım. asıl yapmak istedigim tarz trash. tekrar özür. hocam aslında hemen hemen o söyledigim tarzlardan parcalara ugraşıyorum ne kadar birbirleriylede alakasız olsada ugraşıyrum yani inanmalısın bana neden yalan yazıyımki  |
|
| Başa dön |
|
 |
yutup123458

|
Tarih: Pts 01.09.2008 18:46 Mesaj konusu: |
|
|
yok hocam estf. öncelikle şunu söyliyeyim ikisinide bizzat kullanmadım.denemedim.ayrıntılı videolarını izledim.ben Electro-Harmonix Metal Muff Distortion derim trash yapıcaksan.hem boost özelliği var hem e.q.yani değişik tonlar alabilirsin.MXR DD-11 Dime Dist Distortion muazzam bi alet ama trash için sert olduğu kanaatindeyim.
saygılar.. _________________
|
| Başa dön |
|
 |
samedii

|
Tarih: Pts 01.09.2008 20:08 Mesaj konusu: |
|
|
saol dostum cok teşekkur ederim benim gonlumdende muff geciyor ama dime de goz kırpıyor işte  |
|
| Başa dön |
|
 |
yutup123458

|
|
| Başa dön |
|
 |
alpburak12

|
Tarih: Sal 02.09.2008 17:04 Mesaj konusu: |
|
|
Elimdeki ekipman :
Boss Ns2 , Sd1 , Add+ Analog Delay , Comptainer
Fender Telecaster , Marshall Mg30
Dün Boss Cs3 ümü sattım.Yarın havaleyi yapıp Add+ Comptainer almayı düşünüyorum.Bunun yanında Sd-1 e add mod yaptırmayı düşünüyorum.Bu konuda bir bilgisi olan var mı ?
Bir başka seçenekte Boss Sd-1 + 35 ytl = Add+ Tubedrive..Düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar.Teşekkürler.. _________________ Fender Telecaster // Boss Bcb-60 , Boss Ns-2 , Add+ Comptainer , Boss Sd-1 Add+ Mod , Add+ Analog Delay // Marshall Mg30dfx |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Sal 02.09.2008 17:59 Mesaj konusu: |
|
|
ben add tube drive kullanmadım ama add sd1 mod setupımdan çıkarmadığım bir pedal.atilla abinin yaptığı modda simetrik ve asimetrik olayı var.yani bir mod sd1 bir mod ts9 şekli,nde çalışıyor.ben sd1 in kendini sevdiğim için ts9 modunu kullanmıyorum.benim için en kullanışlı olanı atilla abinin üzerine taktığı booster.boosterı hiç bir zaman kapamıyorum drive artmamasına rağmen tona çok güzel dolgunluk veriyor.normal sd1 seviyorsan bunuda emin ol seveceksin.add+ tube drive denemediğim için her hangi bir fikrim yok.ama sd1den çok ts9 klonu olduğunu düşünüyorum.booster olarak arıyorsan mxr zw44e bakmanı öneririm.beni çok şaşırtan bir pedal.sd1in kuvvetlisi diyebilirim.birde dod250 var amfi driveını boostlamak için çok güzel pedal fiyatıda uygun. _________________ satılık elektro klasik
http://www.turkrock.com/post1554891.html#1554891 |
|
| Başa dön |
|
 |
WildChild13

|
Tarih: Çrş 10.09.2008 21:49 Mesaj konusu: |
|
|
Bencede Metall Muff ben bizzat kendim denedim süper bir pedal bnde bu aralar parayı denkleştirirsem alıcam inş. _________________ Satılık Cort X6--X2//Digitech RP80//Boss Ge7//Boss Os2//NOKİA 3230
http://www.turkrock.com/ftopic95822.html
-_-_Voodoo Child-_-_ |
|
| Başa dön |
|
 |
hellwaiter

|
Tarih: Pzr 14.09.2008 17:09 Mesaj konusu: |
|
|
| arkadaşlar wah pedalı almak istiyorum..sizce crybaby gcb95Q mu yoksa bad horsie2 mi dersiniz..tarz olarak hard-heavy karışımı high gain sololar içeren bir tarz yapmaktayım.. avantajları dezawantajları wede kesin fikirlerinizi yaazarsanız sewinirim .. |
|
| Başa dön |
|
 |
soulwalker

|
Tarih: Pzr 14.09.2008 17:19 Mesaj konusu: |
|
|
| yutup123458 demiş ki: | hocam , ''uğraştıgım tarz heavy trash death felan filan işte'' demişsin.bana biraz alakasız tarzlar gibi geldi yoğunlaştığın.asıl almak istediğin tonu söylersen arkadaşlarımız daha kolay yardımcı olur sanırım
saygılar |
Yeni gördümde bunu acaip dikkatimi çekti. Yani şimdi thrash, death, heavy birbirinden çok alakasız öyle mi, metal başlığı altında. İnanamıyorum. _________________ Esp F Std S , Ibanez Rg 1527, Valencia Cg 50 , Ibanez Tone Blaster 50R
http://www.inube.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
yutup123458

|
Tarih: Pzr 14.09.2008 17:28 Mesaj konusu: |
|
|
| soulwalker demiş ki: | | yutup123458 demiş ki: | hocam , ''uğraştıgım tarz heavy trash death felan filan işte'' demişsin.bana biraz alakasız tarzlar gibi geldi yoğunlaştığın.asıl almak istediğin tonu söylersen arkadaşlarımız daha kolay yardımcı olur sanırım
saygılar |
Yeni gördümde bunu acaip dikkatimi çekti. Yani şimdi thrash, death, heavy birbirinden çok alakasız öyle mi, metal başlığı altında. İnanamıyorum. |
thrash ve heavy benzer evet.death in thrash kökenli olduğunu bi kenara atıp,günümüz death gruplarının ''müziklerini'' yaptıkları ''parçaları''baz alırsak.Behemoth ,Amon Amarth,Necrophagia vb. gibi. ne thrash nede heavy ile bi benzerlik göremiyorum ben.ve gören olduğunuda sanmıyorum.ve hal böyle oluncada ''alakasız'' demek yanlış olmuyor  |
|
| Başa dön |
|
 |
ghostknight

|
Tarih: Pzr 14.09.2008 21:48 Mesaj konusu: |
|
|
| yutup123458 demiş ki: | | soulwalker demiş ki: | | yutup123458 demiş ki: | hocam , ''uğraştıgım tarz heavy trash death felan filan işte'' demişsin.bana biraz alakasız tarzlar gibi geldi yoğunlaştığın.asıl almak istediğin tonu söylersen arkadaşlarımız daha kolay yardımcı olur sanırım
saygılar |
Yeni gördümde bunu acaip dikkatimi çekti. Yani şimdi thrash, death, heavy birbirinden çok alakasız öyle mi, metal başlığı altında. İnanamıyorum. |
thrash ve heavy benzer evet.death in thrash kökenli olduğunu bi kenara atıp,günümüz death gruplarının ''müziklerini'' yaptıkları ''parçaları''baz alırsak.Behemoth ,Amon Amarth,Necrophagia vb. gibi. ne thrash nede heavy ile bi benzerlik göremiyorum ben.ve gören olduğunuda sanmıyorum.ve hal böyle oluncada ''alakasız'' demek yanlış olmuyor  |
Benzerlik goren var o tarzlar arasinda. Ben mesela. |
|
| Başa dön |
|
 |
yutup123458

|
Tarih: Pzr 14.09.2008 21:55 Mesaj konusu: |
|
|
| ghostknight demiş ki: | | yutup123458 demiş ki: | | soulwalker demiş ki: | | yutup123458 demiş ki: | hocam , ''uğraştıgım tarz heavy trash death felan filan işte'' demişsin.bana biraz alakasız tarzlar gibi geldi yoğunlaştığın.asıl almak istediğin tonu söylersen arkadaşlarımız daha kolay yardımcı olur sanırım
saygılar |
Benzerlik goren var o tarzlar arasinda. Ben mesela. |
hala ''alakasız'' dememe sakınca bir durum göremiyorum.. _________________
Çeşitli Satılıklar... EMG 85
En son yutup123458 tarafından Sal 16.09.2008 23:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
soulwalker

|
Tarih: Pzr 14.09.2008 22:14 Mesaj konusu: |
|
|
Peki heavy, thrash ve death çalan adamlardaki(bi taneside benimdir) set-up farklılıkları nasıl olmalıdır? Cevabını merakla beklemekteyim. _________________ Esp F Std S , Ibanez Rg 1527, Valencia Cg 50 , Ibanez Tone Blaster 50R
|
| Başa dön |
|
 |
yutup123458

|
Tarih: Pzr 14.09.2008 22:39 Mesaj konusu: |
|
|
Çok üzgünüm vevap veremiyorum bu soruya,varsa joker hakkımı kullanabilirmiyim... yazdıklarımı dikkatli okumadan bişeyler söylüyorsunuz beyler.ben ''death ekipmanı'' ''power ekipmanı'' ''heavy ekipmanı'' diye bi ayrım yaptımmı ??? metal müziğe uygun her türlü ekipmanla (burda kastım;bi hollow body gitarla death yapmak gibi.şimdi siz bunada bi örnek bulursunuz.mutlaka vardır forumda hollow body sahibi ve death yapan bi arkadaş. ) bunların hepsi pekala yapılabilir.he şu metal bu metal diye neye göre ayırıyorsun diceksiniz,eminim hepimiz aynı türe göre ayırıyoruzdur.dist dolgunluğu,sert yada daha yumuşak rifler,bateriler falan filan.e hal böyle oluncada.istenilen metal türevi için tarza uygun yorumu yapma hiçte saçma değil.sert bir dist. pedalıyla tabiki her metal türünü yaparsın.ama o tarza en çok yaklaşmak , o pedaldan çıkan sesin istenilen parçalara maksimum uyumluluğu önemli değilmidir!!! o pedal gider bu pedal gitmez derken yola çıkılan ana düşünce budur.
hepinize iyi eğlenceler.. _________________
|
| Başa dön |
|
 |
soulwalker

|
Tarih: Pzr 14.09.2008 22:57 Mesaj konusu: |
|
|
Şimdi o türler için birbiriyle alakasız diyosun, birbiriyle alakasız türler ise onlar, ekipmanlarıda birbiriyle alakasız olur, değil mi? Ben oraya dikkat çekmek istedim.  _________________ Esp F Std S , Ibanez Rg 1527, Valencia Cg 50 , Ibanez Tone Blaster 50R
|
| Başa dön |
|
 |
Zalimus

|
Tarih: Pts 15.09.2008 19:46 Mesaj konusu: |
|
|
Abuk subuk yerlere konu açtığım için özür dilerim, acemilik işte Neyse. Arkadaşlar Digitech RP250 ya da Behringer V-AMP 2 den birini alacağım. Kararsız kaldım, ne tavsiye edersiniz |
|
| Başa dön |
|
 |
samedii

|
Tarih: Sal 16.09.2008 23:20 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar metal muff hakkındaki goruşleriniz için cok teşekkur ederim. Aleti taktım benim dean kudurdu resmen. gitarı hiç böyle görmemiştim kesinlikle herkesin kullanmasını tavsiye ederim bomba bir alet  |
|
| Başa dön |
|
 |
yutup123458

|
|
| Başa dön |
|
 |
|