| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
thedevo

|
Tarih: Cum 11.07.2008 21:58 Mesaj konusu: |
|
|
| hepsi yalan oldu kahve içiyorlar:) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
dilhun88

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 17:04 Mesaj konusu: |
|
|
| kargo yine ara veriyormus!e yani olacagi da buydu! ates ve su albumuyle geri dondukleri rock aleminde kemik kitleyi tatmin etmemislerdi ardindan gelen cover albumu ile kemik kitleyi tamamen kaybettiler,rantcilar haric:D...artik kargoyu 15 lik kizlar ve cocuklar dinliyor her yerde su yazilari gorebilirsiniz: "koray asigim sana,coverlar muthis,bogazici ne bicim sarkiymis" ha hah aha hha iste durum boyle ara verme haberleri kesinlikle dogrudur kalibimi basarim! |
|
| Başa dön |
|
 |
YaslanaRock

|
|
| Başa dön |
|
 |
dilhun88

|
Tarih: Cum 25.07.2008 2:05 Mesaj konusu: |
|
|
grubun 2 bucuk aya yakindir herhangi bir etkinligi olmamis konser v.s bisey yok buda demek oluyorki "kargo dagildi" beyler bayanlar zaten bunun olacagi belliydi uretimin olmadigi yerde istihdam olmaz!yani su MSS olmadan kargo bir hic!grup 2004 itibari ile piyasanin suyunu sikmadi adeta yaladi,yuttu maddi acidan turneler, konserler,reklamlar v.b bildiginiz gibi...kargo rock tarihine 1996-2000 arasi ismini kazidi ama ayni kargo 2004-2008 arasida kendini rezil etti...alma mazlumun ahini cikar aheste aheste...MSS yi kovdunuz sefilleri oynadiniz muzikal acidan!!!ne diyelim artik kargo ileride dönse kac yazar?dönmese? ne yapayim ben adem+havva sonra biri gitmis osmani isirmis kim oda belli degil! 
bize yalnizlik mevsimi gibi bir albumu tattirdiklari icin önce m.s.s ye sonrada pop kargoya tesekkurler!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
dilhun88

|
Tarih: Pzr 27.07.2008 23:22 Mesaj konusu: |
|
|
| martin_22 demiş ki: | Ne o kargo dağılacak dedim hemen eliniz ayagınız titredi hayırdır?
Bu korkuyla yaşmak zor olur bilirim ben...
Ben ne kadarda sizin gibi yaratıcı fikirim olmasada (!)
Bazen bişeyler söylerim ve bunun oldugunu gözlemlemişimdir.. Ve bu dediğimde gercekleşince size bu mesajı zevkle okutacağım
Sayın gay-fb Burası senin üye oldugun kargoonline gibi bir site değildir, orada sadece kargo övgü varsa yer alır eleştiri varsa silinir...
Ama burası sadece tartışma forumudur herkes kendi özgür iradesiyle ii de konuşur, eleştirirde bu sitede sizinki gibi çifte standart yoktur.. daha bunun farkına varamadıysan gelip kargoonlinede vardırayım size !! | sayfalari karistirdim ve bu msji gordum!!!acayip saskinim suan adam temmuz 2006 da bunu soylemis!temmuz 2008 "kargo dagildi"cidden helal olsun ustad seni tanimiyorum ama cidden helal olsun sonun baslangicini 2 sene onceden gormussun! |
|
| Başa dön |
|
 |
martin_22

|
Tarih: Çrş 17.09.2008 0:39 Mesaj konusu: |
|
|
evet baya bi zaman oldu bu siteye girmeyeli..
Baya konuya cewap yazılmış..
İşin ilginç tarafı kargo dinleyen birini beni tanımaması
Burayı popkargocular sarmışş. teyzeleriyle kavga eden herkes geliyo burda özeleştiri yapıyor.
Bu kadar zaman kafanız nerdeydi bana söylermisiniz?
Madem bu görüşü savunuyordunuz, nerelerdeydiniz.
Biz biliyozda konusuyoz ilk günden söyledik kargo albüm yaparsa dağılır diye.
Bir cover albüm şansları vardı onuda kullandılar. best of albümüde baya erken yaptılar...
Artık yapacak bişeyleri kalmadı. şimdi zaman bekleyip milletin müziğe aç kaldıgı bi zamanda albümü patlatcaklar heralde.. ama fiyasko çıkar kesin elmada armuttan, ademden havvadan, ateşten sudan şarkı olmaz. bunu hala anlamadılar...
Saygılar. |
|
| Başa dön |
|
 |
dilhun88

|
Tarih: Sal 23.09.2008 15:05 Mesaj konusu: |
|
|
ustad seni elbette taniyorum ama isim olarak...yillardir burda ve popkargoonlinde cok yazilarini okuduk sadece yakindan tanimiyorum bunu demek istedim:) ayrica popkargocu degiliz siteden atilmistim bunu belirteyim:D eywallah:)  |
|
| Başa dön |
|
 |
martin_22

|
Tarih: Pzr 07.12.2008 19:41 Mesaj konusu: |
|
|
Yıllardır burada söylemeye çalıştıgım şey sonunda gerçekleşti..
Popkargo dağıldı.. şimdi burdan Kargonun daima iyi yönlerini söyleyipte, eksik yanlarını kapatan arkadaşlara bikaç bişey söyleyeyim..
Daima grubu savunmayıpta kötü yönlerinden de bahsetseydiniz belki kendilerini toparlamalarına ve daha iyi şeylere imza atmalarına onalak sağlardınız..
Şimdi sözün bittiği yerdeyiz popkargo dağılmıştır.. bu sayfanın altına bir çizik çekin..
http://www.billboard.com.tr/pages/haber.aspx?id=2044 |
|
| Başa dön |
|
 |
far_beyond_the_sun

|
Tarih: Pts 08.12.2008 1:48 Mesaj konusu: |
|
|
Korayla Serkanın gruptan ayrılması,M.Ş.Ş. nin kargoya dönmesi için iyi bir sebep.Selim ve MŞŞ bir arada oldukça kargo benim için her zaman vardır.Açıkçası böyle bir beklenti içerisindeyim.
Bu arada martin_22 ileri görüşlülüğünü takdir ediyorum helal olsun... |
|
| Başa dön |
|
 |
dilhun88

|
Tarih: Pts 08.12.2008 19:19 Mesaj konusu: |
|
|
| hala ayrilanlar oldu mss doner diyorsunuz bitti bitti grup kalmadi ayrica 2004-2008 arasi ne uretti pop kargo ? mss donmez eger grup devam edecekse farkli elemanlarla lutfen kargo adini kullanmasinlar! |
|
| Başa dön |
|
 |
Misanthropic

|
Tarih: Cum 12.12.2008 3:45 Mesaj konusu: |
|
|
| Bence de MŞŞ'siz bi Kargo olmaz olsun.Koray'ı İzmir'lerden çek getir sonra adama kızlar kahve atsın.Olacak iş değil |
|
| Başa dön |
|
 |
gayfb

|
Tarih: Pts 15.12.2008 18:44 Mesaj konusu: |
|
|
grup dagilmadi iki eleman gitti bunu anlamakta zorluk çekenler var
kargo grubu tarafindan açiklama:
Kargo grubu, MŞŞ ve yeni vokalistinin katılımıyla albüm çalışmalarına bir süredir devam etmektedir.
Detaylı bilgileri sevenlerimizle ileriki günlerde paylaşmak üzere sevgiler.. _________________ Ayir bizi bogaziçi
Anlat bizi Ayirmadan
www.kargoonline.com
www.buzfan.net |
|
| Başa dön |
|
 |
zapin

|
Tarih: Pts 15.12.2008 18:56 Mesaj konusu: |
|
|
özledim _________________ sabır.. sadece sabır.. |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2233 Nerden: Yozgat/Çayıralan (B.k çukuru)
|
Tarih: Sal 16.12.2008 11:30 Mesaj konusu: |
|
|
MŞŞ'mi geldi?! E süper o zaman.  _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
gayfb

|
|
| Başa dön |
|
 |
martin_22

|
Tarih: Sal 16.12.2008 19:58 Mesaj konusu: |
|
|
| gayfb demiş ki: | | grup dagilmadi iki eleman gitti bunu anlamakta zorluk çekenler var |
Hey allahım söyleme tarzına bakarmısın
Noldu ki bizim kedi damdan atladı
Gruptan 1 geçmişte 2 de şimdi üye ayrıldı hiçbişey olmamış gibi bahsediyolar..
Gitsin artık burak filan ramazan davulu çalsın (:
Geçmişte mşş nin arkasından laf atan arkadaşlar, mşş hakkında yaptıgımız yorumları kendi sitelerinden silen ve mşş yi sitelerinden silen arkadaşlar; Peki şimdi koray ve serkanada aynı şeyleri yapacaklarmı merak ediyorum..
Mşş gruptan ayrıldıktan sonra hiçbir haberinin sitede yayınlamayan ablalarıma, TEYZEME sesleniyorum.. hadi bakalım gösterin kendinizi bizde eğlenelim.. saygılar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
mkeklikoglu

|
Tarih: Sal 23.12.2008 15:59 Mesaj konusu: |
|
|
| Koray Candemir geri dönmeli arkadaşlar,Onsuz bir Kargo düşünemiyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
blazeofglory

|
Tarih: Prş 25.12.2008 21:29 Mesaj konusu: |
|
|
eski tadı verir mi bilmiyorum.... _________________ the coldest blood runs through my veins.... |
|
| Başa dön |
|
 |
|