Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Ank: Satılık Behringer gx210-60 Watt Amfi (F) + hediye,kargo
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Ank: Satılık Behringer gx210-60 Watt Amfi (F) + hediye,kargo

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Cum 15.08.2008 15:03    Mesaj konusu: Ank: Satılık Behringer gx210-60 Watt Amfi (F) + hediye,kargo Alıntıyla Cevap Ver

Selamlar,

Baslikta da belirttigim gibi Behringer GX210 model 60 Watt (2x30watt, cift hoparlor) amfimi satiyorum.

Ozelliklerini kisaca ozetlemem gerekirse;

- 2 girisli bir amfidir. Cift gitar baglanabilir.
- Virtube teknolojisine sahiptir. Lambali amfi benzetmesi olan sicak tonlar alabilirsiniz
- İcinde 24 bit dual prosesor vardir. Bu prosesor 99 efekt icermektedir:

Arrow (Spring reverb, Gated reverb, Wah/Delay/Distortion, Delay/Reverb, Delay (Stereo), Delay (Mono,long), Phaser, Chorus, Chorus/Reverb, Chorus/Delay, Flanger, Flanger/Reverb, Flanger/Delay, Tremolo (Stereo), Tremolo/Delay, Magic Drive, Auto Wah, Pitch Shifter, Pitch Shifter/Reverb, Pitch Shifter/Delay, Compressor, Speaker Cabinet bunlardan bir kaci.)

- Fx send ve Fx return giris-cikislari vardir.
- Kulaklik girisi vardir.
- Footswitch'i vardir
- Ayrica midi controller girisi vardir. (Dilerseniz Behringer FCB 1010 gibi bir footcontroller ile de kullanilabilir prosesor.)
- Aux girisi mevcuttur. Yani mp3 player, cd player baglayip uzerine bir seyler calabilirsiniz. Veya sadece hoparlor olarak kullanabilirsiniz.
- Aux girisi icin ekstra volume dugmesi vardir.
- Line In ve Line Out giris-cikislari vardir. Sisteme veya bilgisayariniza stereo olarak baglayabilirsiniz. (Left ve Right olarak cift cikisi vardir)
- 3 bant Eq. mevcuttur.
- Kendi cift pedalli footswitch'i vardir. Cift pedal olmasi akla sadece 2 islevli oldugunu getirmesin. Efektlere de hukmettigi icin 4 islevli footswitch'tir.
- 2 adet JENSEN hoparloru vardir.

Amfi bakim, tamir, sorun gormemistir. Gayet temizdir. Sıklıkla tozu alinmis, parlatilmis hatta onundeki perdedeki tozlar bizzat elektrikli supurgeyle vakumlanmistir.

Kullanim kitapcigi ve prosesor'unun efektleri icin gereken bilgiler kitapcigi mevcuttur. Footswitch'i dahildir.

Ankara ici teslim bana aittir. Alacak kisi icin kapisina kadar goturebilirim. Ankara disi almak isteyenler ise alici ile yari yariya anlasabiliriz. Yarisi da benden olsun.

Fiyat 400 tl. Yeni bir amfi alacagim icin takas dusunmuyorum.

*Resimleri uygun bir animda upload edecegim. Amfinin arka aksamında detay fazla oldugu icin 2-3 fotografla gecistirmek istemiyorum.

** Her turlu soru, dusuncenizi paylasabilirsiniz. Burasi hali hazirda alim-satim forumu olsa da bir cok bilgi yine bu basliklar sayesinde ogrenilmektedir. Cevap vermekten kesinlikle kacinmam, yardimci olmak isterim.

Tesekkurler..

En son K_r_m tarafından Cmt 08.11.2008 15:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Çrş 10.09.2008 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

*Footswitch kablosu yaklasik 5.5 metredir. Bu da ister evde ister sahnede fazlasiyla tatmin edici uzunlukta demektir Smile[/img]
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Pts 15.09.2008 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alan arkadas deli dolu kayitlar yapsin, yaptigi kayitlari kaydetsin, her yerde dinleyebilsin diye 2 adet 10'lu cakebox DVD-R ve DVD+R hediye ediyorum.

duppoy

MesajTarih: Sal 16.09.2008 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ö.m attım
Başa dön
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Çrş 17.09.2008 2:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cevapladim.
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Prş 18.09.2008 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Amfiyi alan ayni zamanda http://www.turkrock.com/ftopic93771.html basligindaki orjinal Ray-Ban gunes gozlunu almak isterse gozlugu 200 tl'ye verecegim.

Yani: Amfi 400 tl
Gozluk: 200 tl

Amfi+gozluk+hediye+sehir ici kargo= 600 tl

K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Pts 13.10.2008 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Amfi duppoy nickli arkadasimiza kisa bir sureligine ayirtilmistir.
Olumlu veya olumsuz bir durumda tekrardan haber verecegim.
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Pts 20.10.2008 0:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Amfi tekrardan satistadir.
Hatirlatmak gerekirse Amfi + butun kitapcik,klavuz ivir zivirlari + footswitch + 1 tane 10'lu DVD-R cakebox + 1 tane 10'lu DVD+R = 400 TL. Ankara ici her yere getirebilirim.
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Cmt 08.11.2008 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ankara icine ulasim bendendi. Sehir disina kargo icin ise alici ile yari yariya anlasabiliriz. Yarisi da benden olsun.
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Cmt 29.11.2008 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sehir disina kargo ucretinin tamamini karsiliyorum.
Yani sehir ici, sehir disi her turlu ulasim/kargo benden.
baglamrock

MesajTarih: Pts 01.12.2008 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kardeş ilginç bi ilanın var..amfi alana gözlüğü 200 tyl ye veryomuşsun ???ben sıfır yeni model damla raybanı aldım 210 milyona şimdi sen iyilikmi yapmış oluyosun amfi alana 200 ytlye gözlük vererek:)) ayrıca gx212 ler(120 w)350 lere gidiyo gmx212 ler 400 lere zor satılıyo sen 60 lığına 400 istiyosun...yinede hayırlı başarılar dileyelim
Başa dön
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Sal 02.12.2008 0:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

baglamrock demiş ki:
kardeş ilginç bi ilanın var..amfi alana gözlüğü 200 tyl ye veryomuşsun ???ben sıfır yeni model damla raybanı aldım 210 milyona şimdi sen iyilikmi yapmış oluyosun amfi alana 200 ytlye gözlük vererek:)) ayrıca gx212 ler(120 w)350 lere gidiyo gmx212 ler 400 lere zor satılıyo sen 60 lığına 400 istiyosun...yinede hayırlı başarılar dileyelim

Ray-Ban'in yuzlerce modeli var farkli farkli. Kimisinin cercevesi farkli, kimisinin camı farkli, kimisi komple farkli. Kaldi ki su basliga bakarsan net olarak anlarsin gozlugu http://www.turkrock.com/ftopic93771.html Fiyati gayet makuldur.

Gx212'yi 350 tl'ye satan arkadas aglaya aglaya satmisti. Cunku o da biliyordu o amfinin o degerden cok daha fazla edecegini. Kimse almayinca mecbur indirmisti. Baska bir Gx212 ise 400'e satildi gene burada. Her urun icin kesin bir meblag olmadigi da yine bu forumda bilinmektedir. Kozmetik sorunu vardir, bi tuşu kopmustur indirir fiyatini sahibi. Bu amfi gibi temizdir, aksamında hicbir problem yoktur, gerek yoktur fiyatini indirmeye cunku hakediyordur.

Tesekkur ederim iyi dilegin icin Smile
lotion

MesajTarih: Cum 12.12.2008 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

baglamrock demiş ki:

laf olsun torba bile dolmasın,

kerem çok iyilik severdir Wink
Başa dön
northerner

MesajTarih: Pzr 14.12.2008 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

350 ye verirsen hemen alırız
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Pzr 14.12.2008 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lotion demiş ki:

laf olsun torba bile dolmasın,

kerem çok iyilik severdir Wink

tesekkur ederim umit guzel sozlerin icin Smile
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Pzr 14.12.2008 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

northerner demiş ki:
350 ye verirsen hemen alırız

350 TL'ye satmiyorum lakin özel mesaj atiyorum. Belki baska bir noktada uzlasabiliriz.
northerner

MesajTarih: Pts 15.12.2008 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

-Benim merak ettim en büyük olay.Bu amfiye elektro akustik ve mikrofonla aynı anda bağlanıldığında verim alınabilirmi?

-Ve kanalların volume kontrolü sanki ortak gibi geldi?
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Cum 19.12.2008 1:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

northerner demiş ki:
-Benim merak ettim en büyük olay.Bu amfiye elektro akustik ve mikrofonla aynı anda bağlanıldığında verim alınabilirmi?

-Ve kanalların volume kontrolü sanki ortak gibi geldi?

Cift girisi sayesinde elbette baglayabilirsin. Fakat cok üstün bi verim bekleme. Sirf bu amfiden degil, cift girisli butun elektro gitar amfilerinden bekleme. Ne de olsa amaci mikrofon baglamak degil bu amfilerin. Ama gene de üstün bir performans olmasa da kullanabilirsin tabi ki.

Volume kontrolleri ortak.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız