| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
samedii

|
Tarih: Sal 16.09.2008 23:28 Mesaj konusu: |
|
|
eyvallah dostum  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
rayaz

|
Tarih: Cmt 20.09.2008 4:13 Mesaj konusu: |
|
|
Marshall ED-1
MxR Dyna Comp
Boss CS-3
Hangisini alsam? |
|
| Başa dön |
|
 |
ghostknight

|
Tarih: Cmt 20.09.2008 10:24 Mesaj konusu: |
|
|
ED-1 denemedim. Aradigin sey transparanliksa CS-3. Dyna Comp kompresyonu fazla drive'i az bir drive pedali gibi, kendi karakterini katar. Ama o karakteri cok seven, bir suru insan var o ayri. _________________ 50ytl ye Drive Marka amfi : http://www.turkrock.com/ftopic95436.html |
|
| Başa dön |
|
 |
scknylmz35

|
Tarih: Pts 22.09.2008 11:13 Mesaj konusu: |
|
|
| Merhabalar benden de bir soru gelsin. şu aralar bossGT6 ve zoom g7.1u arasında kaldım Smile İkisinide kullanmış olan arkadaşlarımız bana bu konu hakkında yorum yapabilirler mi. Mesela hangisi ton açısından daha güzel? wah pedalları yeterli mi sizce? Ve en önemlisi bunları 2.el olarak düşünüyorum bu yüzden hangisin fiyatı nekadardır? Şimdiden teşekkürler... |
|
| Başa dön |
|
 |
rizabayoglu

|
Tarih: Pzr 28.09.2008 16:21 Mesaj konusu: |
|
|
2 senedir gitar calıyorum.ibanez gax 30 gıtar ve marshall 10 watt amfım var.murat gogebakan ,kurban,linkin park ,limp bizkit felan calmayı dusunuyorum.ama agırlıklı olarak anadolu rock ..
hangi pedal veya processorlerı onerırsınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
rage_againts

|
Tarih: Çrş 01.10.2008 7:56 Mesaj konusu: |
|
|
| digitech rp 90 almayı düşünüyorum rp90 'ın drive tonlarını kullanmıycam yani clean tonları almak için kullanıcam yanına onunla beraber mt2 kullanabilirmiyim daha tam olarak pedal alacak seviyede değilim ne istediğimide net bilmiyorum ama rp90 ın clean tonları ve mt2 şimdilik benim işimi görür bu ikisini almam akıllıca olurmu teşekkürler. |
|
| Başa dön |
|
 |
emirizmir

|
Tarih: Çrş 01.10.2008 12:17 Mesaj konusu: |
|
|
Yeni seri rpleri bilmiyorum ama eski seri gibiyse dijital prosesöre girdiğin mt2 den tat alamazsın.Aslında mt2 neden düşündüğünü de bilmyorum.
Metaf muff ,dime distortion dururken neden mt2.Daha önce aldıysan o ayrı. _________________ Cort kx1- Roland Cube 30 -Digitech rp 200-Marshall jh1
Satılık Roland Cube 30 -250ytl |
|
| Başa dön |
|
 |
rage_againts

|
Tarih: Prş 02.10.2008 11:34 Mesaj konusu: |
|
|
| mt 2 şart değil tabi diğer pedallarda olabilir. cevap için sağol. |
|
| Başa dön |
|
 |
yutup123458

Kayıt: Feb 11, 2008 Mesajlar: 582 Nerden: İSTANBUL-EDİRNEKAPI-SURLARIN ORDAN...
|
Tarih: Cmt 11.10.2008 12:09 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar chorus pedalı almayı düşünüyorum.boss Boss CH-1 de karar kılmıştım ama diğer pedallarda hoşuma gidince işler değişti.isteğim clean tonu güzelleştirecek drivedada işe yarayacak bi pedal.çeşitli chorus pedalı kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.şimdide teşekkürler. _________________
MANYETİKLER , VCD LER , BLUETOOTH K. , HARDDİSK , ŞARJ ALETLERİ , PEK ÇOK ŞEY .. |
|
| Başa dön |
|
 |
kursundanzeplin

|
Tarih: Cmt 11.10.2008 13:20 Mesaj konusu: |
|
|
Eh nano clone ve ch1 var elimde.
Ch-1 ton yelpazesi oldukca yüksek, abzürt tonlardan bilindik chorus denince akla gelen tonlara kadar veriyor.eq ayarları tonaliteyi yukseltiyor.Ve clean lere gayet hos sıcak lık katıyor.
EH nano clone da kullanması basit ve tonları gayet tatminkar kullanması calması zevkli bir pedal. _________________ Satılık/takaslık= pedallar,anfi,telefo,elektronik sözlukler,parfümler,modem
http://turkrock.com/ftopic96394.html
http://turkrock.com/ftopic96392.html |
|
| Başa dön |
|
 |
yutup123458

|
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Cmt 11.10.2008 13:27 Mesaj konusu: |
|
|
rock ve akternatif düşünüyorsan ch1 tam idealidir.hatta ce5ten bile çok sevmiştim.vintage olsun tremololu olsun dersen ehx small clone öneririm. _________________ müzüğe değil büzüğe geldik
from duman concert |
|
| Başa dön |
|
 |
yutup123458

|
|
| Başa dön |
|
 |
zetiman

|
Tarih: Cmt 11.10.2008 16:25 Mesaj konusu: |
|
|
| halilpazarlama demiş ki: | | rock ve akternatif düşünüyorsan ch1 tam idealidir.hatta ce5ten bile çok sevmiştim.vintage olsun tremololu olsun dersen ehx small clone öneririm. |
evet ben de katılıyorum. 2 sini de kullanmıştım önceden. CH-1 i tavsiye ederim ben de... Tabi bu işler zevk meselesi belki ch1 yerine ce5 i de beğenebilirsin  |
|
| Başa dön |
|
 |
yutup123458

|
Tarih: Cmt 11.10.2008 18:46 Mesaj konusu: |
|
|
ben boss un karakterlerini seslerini tanıyorum,diğer markalar hakkında bilgi almaktı asıl amacım.diğer ürünler nasıl.E-H ,MXR gibi.bunları kullanan arkadaşların yorumları önemli aslında benim için açıkcası.boss la karşılaştırıldığında hangileri tavsiye edilir örneğin.bende kararımı BOSS CH-1 olarak kıldım.ama alternatif bişeyler arıyorum. _________________
MANYETİKLER , VCD LER , BLUETOOTH K. , HARDDİSK , ŞARJ ALETLERİ , PEK ÇOK ŞEY .. |
|
| Başa dön |
|
 |
kelloween

|
Tarih: Pts 13.10.2008 1:53 Mesaj konusu: Analog drive pedal |
|
|
| Arkadaşlar merhaba,ben analog bir drive pedal almak istiyorum,istediğim temel nitelik ise hem overdrive'ın belirginliği tokluğu ve netliği olsun hemde highgain distortionun parlaklığı yüksek gaini (yani o netliğin içinde pickharmlarında rahatlıkla alınabileceği) olan güçlü bir pedal istiyorum,Metin Türkcanın soundu gibi mesela,onun tsl-100 kullandığını biliyorum ama,bu soundu birarada verebilecek olan bir pedal bilen varsa cevaplarınızı rica ediyorum arkadaşlar,şimdiden teşekkürler... |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Pts 13.10.2008 9:17 Mesaj konusu: |
|
|
| kelloween demiş ki: | | Arkadaşlar merhaba,ben analog bir drive pedal almak istiyorum,istediğim temel nitelik ise hem overdrive'ın belirginliği tokluğu ve netliği olsun hemde highgain distortionun parlaklığı yüksek gaini (yani o netliğin içinde pickharmlarında rahatlıkla alınabileceği) olan güçlü bir pedal istiyorum,Metin Türkcanın soundu gibi mesela,onun tsl-100 kullandığını biliyorum ama,bu soundu birarada verebilecek olan bir pedal bilen varsa cevaplarınızı rica ediyorum arkadaşlar,şimdiden teşekkürler... | kullandığın amfiden bağımsız olarak bu tarz bir sesi verecek pedalın olacağını zannetmiyorum.aslında pedalları birlikte kullanılacak ekipmanla beraber değerlendirmek mantıklı.yoksa çok güzel bir pedal verimsiz bir amfie leşe dönüşebilir.ancak prosesörlerle bu iş halledilebiliri diye düşünüyorum.tsl100e zaten ne bağlasan adam gibises verir  _________________ müzüğe değil büzüğe geldik
from duman concert |
|
| Başa dön |
|
 |
kelloween

|
Tarih: Pts 13.10.2008 21:29 Mesaj konusu: |
|
|
| halilpazarlama demiş ki: | | kelloween demiş ki: | | Arkadaşlar merhaba,ben analog bir drive pedal almak istiyorum,istediğim temel nitelik ise hem overdrive'ın belirginliği tokluğu ve netliği olsun hemde highgain distortionun parlaklığı yüksek gaini (yani o netliğin içinde pickharmlarında rahatlıkla alınabileceği) olan güçlü bir pedal istiyorum,Metin Türkcanın soundu gibi mesela,onun tsl-100 kullandığını biliyorum ama,bu soundu birarada verebilecek olan bir pedal bilen varsa cevaplarınızı rica ediyorum arkadaşlar,şimdiden teşekkürler... | kullandığın amfiden bağımsız olarak bu tarz bir sesi verecek pedalın olacağını zannetmiyorum.aslında pedalları birlikte kullanılacak ekipmanla beraber değerlendirmek mantıklı.yoksa çok güzel bir pedal verimsiz bir amfie leşe dönüşebilir.ancak prosesörlerle bu iş halledilebiliri diye düşünüyorum.tsl100e zaten ne bağlasan adam gibises verir  | Kullandığım amfi peavey transtube 110 efx,amfimden memnunum ama sadece distortion soundunda soloların cılız va zayıf kaldığını düşünüyorum o nedenle bu amfi ile birlikte sert ve parlak bir overdrive tonu yakalayabileceğim bir pedal almak istiyorum,ince tellerde kalın ve güçlü bir ton almak istiyorum,manyetiklerin öneminin farkındayım bu nedenle istediğim manyetikler gelince değiştireceğim,ama tek başına manyetikle çözülecek bir sorun değil,ayrıcada prosesör kullanmıyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
hornet

|
Tarih: Pzr 19.10.2008 0:03 Mesaj konusu: |
|
|
| kelloween demiş ki: | | halilpazarlama demiş ki: | | kelloween demiş ki: | | Arkadaşlar merhaba,ben analog bir drive pedal almak istiyorum,istediğim temel nitelik ise hem overdrive'ın belirginliği tokluğu ve netliği olsun hemde highgain distortionun parlaklığı yüksek gaini (yani o netliğin içinde pickharmlarında rahatlıkla alınabileceği) olan güçlü bir pedal istiyorum,Metin Türkcanın soundu gibi mesela,onun tsl-100 kullandığını biliyorum ama,bu soundu birarada verebilecek olan bir pedal bilen varsa cevaplarınızı rica ediyorum arkadaşlar,şimdiden teşekkürler... | kullandığın amfiden bağımsız olarak bu tarz bir sesi verecek pedalın olacağını zannetmiyorum.aslında pedalları birlikte kullanılacak ekipmanla beraber değerlendirmek mantıklı.yoksa çok güzel bir pedal verimsiz bir amfie leşe dönüşebilir.ancak prosesörlerle bu iş halledilebiliri diye düşünüyorum.tsl100e zaten ne bağlasan adam gibises verir  | Kullandığım amfi peavey transtube 110 efx,amfimden memnunum ama sadece distortion soundunda soloların cılız va zayıf kaldığını düşünüyorum o nedenle bu amfi ile birlikte sert ve parlak bir overdrive tonu yakalayabileceğim bir pedal almak istiyorum,ince tellerde kalın ve güçlü bir ton almak istiyorum,manyetiklerin öneminin farkındayım bu nedenle istediğim manyetikler gelince değiştireceğim,ama tek başına manyetikle çözülecek bir sorun değil,ayrıcada prosesör kullanmıyorum... | Ben sana Boss SD1 öneririm. Harika bir booster. Biraz anfi ötmesine sebep oluyodu ben MG100dfx 'e bağladığımda ama bundan hoşlanıyordum (x drive lı anfiyi boostlarsan solo'ların daha dolgun olucağını düşünüyorum. Anfi cleandeyken blues çalınası bir tonu var. Ancak drive lı anfi boostlandığında canavar oluyor, kendimden biliyorum (: |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Pts 20.10.2008 13:22 Mesaj konusu: |
|
|
sd1de benim vazgeçilmez pedalım ama mxr zw44ün afillisi olmuş diyorlar edinmek lazım.tabi bu pedalların booster amaçlı kullanıldığını belirtmek isterim yani adam gibi driveı daha adam gibi yapmak amaçlı . _________________ müzüğe değil büzüğe geldik
from duman concert |
|
| Başa dön |
|
 |
|