Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Beş sene içinde iPod'da bir tane çizik bile olmaması imkansız ötesi bir durum zira ne kadar dikkat edilse bile parmak iziyle bile çizilebilecek kadar hassas yüzeyi var.Ki 2003'te alınan iPod'un ikinci ve ya üçüncü nesil olduğunu ve yüzey kalitesinin en yetersiz zamanları olduğunu da varsayarsak... _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred
arkadaşlar herkese selamlar..
bende 80gb ipod klasik var video atarken ses kaybı yaşıyorum . alet videoyu oynatıyor fakat ses gelmiyor.iTunes kullanıyorum audio ayarlarına bakayım dedim ama herşey normal gözüküyor.
bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevnirim. Bide herhangi bir converter tavsiye edecek olursa hangi programı önereceğini ve uzantı olarak hangi formata çevireceğimi söylerse çok sevinirim
şimdiden teşekkürler
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız