Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Sal 09.09.2008 0:23 Mesaj konusu:
Abi oda varda ayarlarını mı düzgün yapamadım ya da başka birşey mi var ne doğru düzgün birşey indirmiyor yahu.Kafayı yicim. _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live..
RockConn: The Connection Of Our Souls !
Tarih: Sal 09.09.2008 3:23 Mesaj konusu:
K_r_m demiş ki:
Daishuman demiş ki:
Benim pcde Emule hiçbir servere bağlanamıyor.Sizde de aynı sorun var mı ?
Bende sorun yok.
eMule'un eger mod surumunu kullaniyorsan banlanmis olabilir kullandigin mod surumu.
Evet dediğin gibi olmuş.Yukarda verdiğin 0.49b yi indirdim çatır çatır çalışıyor. _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live..
RockConn: The Connection Of Our Souls !
Tarih: Pzr 05.10.2008 2:02 Mesaj konusu:
"eDonkey" 1 ve 2 serverları 77 ile başlayan IP'leri ile bende şu sıralar canavar gibi. At tarif eder gibi oldu ama olsun. 38'li olanlar var bir de, onların performansını bilmiyorum. Toprak pist seviyor bu.
Not: Bir süredir bilgisayara uğramıyordum, şu gece itibariyle 1 ölmüş gözüküyor, 2'den devam ediyorum. ServerMet'den güncellemek lazım günün ilerleyen saatlerinde. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind..
yok arkadaş indirdim herşeyi yapdım yüksek id aldım hala hız acaip düşük rapidshare rules diyorum yine
download upload hızını ayarladın mı? kendisi ayarlı geliyor ama ben uploadı 10 yaptım ve download canvar gibi
yalnı tek sorunum, laptopa da bu versiyonu indirdim ayarlar aynı fakat düşük id veriyor.... kingofloss'un dediğini yaptıgım halde yine ayni...ona farkl bi ip vermiştim ama nafile... _________________ ......washburn wr 154........gt6.....ampteq 60watt......
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 14, 15, 16
16. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız