Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pts 06.10.2008 14:40 Mesaj konusu: Ank: Satılık Tertemiz Boss Super Shifter PS-5 Pedal
Elimde sadece evde 1 kere açıp kullandığım.
Kutusunda, Pırıl Pırıl Duran Boss Super Shifter PS-5 var.
Sıfır fiyatı 300 YTL civarında olan pedalım sıfır gibi tertemizdir. Kutusunda pırıl pırıldır.vŞimdi 240 YTL'ye satıyorum. Üzerinde bir çok özellik var. Sahnede iki gitar gibi çalmaya yaran Harmonic ve Shifter özelliği en önemlisi tabiki. Ankara'da oturuyorum. Her Yere Kagolarım
Mydukkan'dan aldığım özellikleri buraya kopyalıyorum.
Boss PS-5 Super Shifter Pedal
BOSS PS-5 Super Shifter size geleceğin teknolojisini bugünden sunuyor... Tek bir pedalda size pitch azaltıp-arttırma, harmonikler, detuning ve geniş bir tremolo efekti yelpazesi sunuyor. Çok basit bir kullanım arabirimiyle...
Bünyesinde pek çok özellik barındıran bir pedal... Yüksek kalitede pitch shifting, harmonist ve tremolo efektleri.
Basit kullanım arabirimi ve ekran.
Detune efekti sayesinde mecvut olan tonlarınızı daha tok bir hale getirebilirsiniz.
Pedal aktif olduğunda kullandığınız efekti, gene pedalda bulunan tremolo efekti ile karıştırabilirsiniz.
Harici pedal girişi sayesinde, gerçek zamanlı kontrol.
Flutter efekti ile slam ve slap tarzı çalışlarda hızınıza göre ayar yapabilirsiniz.
Limitsiz 5 yıl BOSS garantisi.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız