| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
lokoniyazi

|
Tarih: Pts 22.09.2008 17:07 Mesaj konusu: |
|
|
| aksuvar demiş ki: | | lokoniyazi demiş ki: | benim sözüm aksuvar ve gorona_galeli'ye yönelikti.
ama duppoy'a diyecek hiçbir lafım yok. allah yardımcısı olsun. |
allah aşkına loko, benim yazdığımı bir daha okur musun... |
yanlış anlamışsam kusuruma bakma.
genel olarak her yerde bir asker düşmanlığı almış başını yürüyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
aksuvar

|
Tarih: Pts 22.09.2008 17:29 Mesaj konusu: |
|
|
yok ya ne asker düşmanlığı...demek istediğim şu; asker politikadan uzak durması gerekir ama bu onun politikayı sorgulayamaz anlamına gelmez... _________________ tanrım cehennemde yanmak istiyorum madımaktan kurtar beni... |
|
| Başa dön |
|
 |
yutup123458

|
|
| Başa dön |
|
 |
si-bemol-cuntasi

|
Tarih: Cum 26.09.2008 1:15 Mesaj konusu: |
|
|
| yutup123458 demiş ki: | | Faşizmi benimseyen biri olarak, |
heheyy koççum benim  |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Cum 26.09.2008 2:50 Mesaj konusu: |
|
|
Faşizm kötüdür , en az komunizm kadar..
Bu fikirler yüzünden milyonlarca insanlar öldü.
Ama yinede saygı. _________________ In Flames ! |
|
| Başa dön |
|
 |
six_feet_under

|
Tarih: Cmt 27.09.2008 17:08 Mesaj konusu: |
|
|
| Ülkede doğru düzgün sağ partide yok sol partide yok,bu yoklukta iş görür belki paşanın partisi... |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Cmt 27.09.2008 17:33 Mesaj konusu: |
|
|
Bu ülkeye sağ-sol lazım değil.Pisi Pisine gitti onlarca can.Tam anlamıyla Atatürkçü bir parti yok.
Umarım Osman Paşa bu açığı kapatacak kadar oy toplar.. _________________ In Flames ! |
|
| Başa dön |
|
 |
six_feet_under

|
Tarih: Cmt 27.09.2008 17:38 Mesaj konusu: |
|
|
Bu ülkede Atatürkçü de olamıyorsunki.Atatürk ilkelerinden biri milliyetçilik.bunu yerine getirince ''faşist'' oluyorsun,yapmayıncada ''komünist'' oluyorsun En basit örneği bu.Vahim bir haldeyiz.. |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 696 Nerden: belli olmuyor ya...
|
Tarih: Cmt 27.09.2008 18:00 Mesaj konusu: |
|
|
bu ülkede,adı geçtiği zaman tereddüt yaşamadığım tek parti lideri pamukoğlu,umarım iktidaa gelir. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
oGSum_uA

|
Tarih: Pts 06.10.2008 14:15 Mesaj konusu: |
|
|
en son şehit haberlerinden sonra Skyturk'te katıldığı programda beni tatmin eden cevaplar vermedi,bence tam manasıyla siyasete hazır değil hala,eğer siyasete girecekse asker paltosunu üstünde çıkartmalı.görüşleri ve söyledikleri imkansız bugün için çünkü iktidara gelirsem idamı felan getireceğim diyor,idamla felan hallolacak iş değil bu terör işi,bir de orada ki karakollar hiç bir iş yapmıyor kapatılmalı diyor,eğer orada ki karakollar kapatılırsa oralar sahipsiz kalır ve en önemlisi de köy korucuları ihanet yaparsa doğu tarafı daha da bataklığa sürüklenir.ben şu an seçim olsa %3 ü geçeciğine bile inanmıyorum _________________ uA |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Pts 06.10.2008 15:06 Mesaj konusu: |
|
|
Evet dün Skyturk'e çıktı.
Şahsen ben beklediğim ve istediğim cevapları aldım.Açık ve net konuştu.Ancak meydana çıkıp bunları halk'a anlatmalı.İnşallah hiç olmadı meclise girecek kadar oy alır.. _________________ In Flames ! |
|
| Başa dön |
|
 |
lokoniyazi

|
Tarih: Çrş 08.10.2008 10:19 Mesaj konusu: |
|
|
| oGSum_uA demiş ki: | | en son şehit haberlerinden sonra Skyturk'te katıldığı programda beni tatmin eden cevaplar vermedi,bence tam manasıyla siyasete hazır değil hala,eğer siyasete girecekse asker paltosunu üstünde çıkartmalı.görüşleri ve söyledikleri imkansız bugün için çünkü iktidara gelirsem idamı felan getireceğim diyor,idamla felan hallolacak iş değil bu terör işi,bir de orada ki karakollar hiç bir iş yapmıyor kapatılmalı diyor,eğer orada ki karakollar kapatılırsa oralar sahipsiz kalır ve en önemlisi de köy korucuları ihanet yaparsa doğu tarafı daha da bataklığa sürüklenir.ben şu an seçim olsa %3 ü geçeciğine bile inanmıyorum |
karakollar kapatılınca "oralar" sahipsiz kalmayacak efendim. bunun asker paltosunu üstünden atamamakla alakası yok. pamukoğlu kurmaylığını konuşturmuştur. bahsettikleri gayrinizami harbin esaslarına uymaktadır. karakolu kaldırırsın ve önünde seçenekler artar. sivil asker köy karakol bırakmazsın,bölgeyi bomboş bırakıp misket/napalm atarsın veya iki tümeni yığar her askeri bir ağaç, bir çalı, bir kartal, bir kurt yaparsın ya da başka çareler düşünürsün. aktütün etrafı tepelerle çevrili ufak bir tepe üzerine kurulu. yani krater ortasında gibi. saldırıya fazlasıyla açık.
ama orduyu suçlamanın da hiçbir işlevselliği yok. pkk'ya ne vakit kan geldi? akp başımıza çöktüğünden beri. mesele bu. |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Sal 14.10.2008 23:00 Mesaj konusu: |
|
|
| osman paşanın başarılı olmasını isterim ama mantıklı yaklaşmaya çalıştığımda bunun çok uzak bir ihtimal olduğunu düşünüyorum.osman pamukoğlu'nun askeri alanda ve terörle mücadelede başarılı bir geçmişi var ama bu donanımların siyaset arenasında çok fazla bir getirisinin olacağını düşünmüyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Sal 14.10.2008 23:20 Mesaj konusu: |
|
|
| yener demiş ki: | | osman paşanın başarılı olmasını isterim ama mantıklı yaklaşmaya çalıştığımda bunun çok uzak bir ihtimal olduğunu düşünüyorum.osman pamukoğlu'nun askeri alanda ve terörle mücadelede başarılı bir geçmişi var ama bu donanımların siyaset arenasında çok fazla bir getirisinin olacağını düşünmüyorum. |
Fikrine saygım var.Ancak tam tersini düşünüyorum.
Bu ülkeye bugünden sonra Sivil bir lider katılmaz.Yani katılsa da başarılı olamaz.Osman Pamukoğlu doğu da o kadar sene deneyim kazanmış büyük bir liderdir.Diğerleri ise Ana-Baba kucağı altında süt deneyimi kazanmış zavallılar. ( İstisnai bir durum gerçi )
Diyeceğim şudur ki , Eğer Osman Paşa iktidar'a gelirse ki çok zor emin olun Atatürk'ten sonra Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin başına gelmiş en büyük nimet olacaktır. _________________ In Flames ! |
|
| Başa dön |
|
 |
aksuvar

|
Tarih: Sal 14.10.2008 23:57 Mesaj konusu: |
|
|
asker içinden çıkan birçok siyasetçi var dünyada...örneğin eisenhower...ve bu adam bugünkü amerikayı yarattı...halk da onu çok seviyordu...
bizden de bir paşanın siyasetçi olmasında ne var anşamıyorum...
hem eğer örnek isterseniz bizimkilerden de; mustafa kemal paşa...
yada kenan evren (şaka ha yanlış anlamayın) _________________ tanrım cehennemde yanmak istiyorum madımaktan kurtar beni... |
|
| Başa dön |
|
 |
HC-Freedy

|
Tarih: Çrş 15.10.2008 2:17 Mesaj konusu: |
|
|
Atatürk'ünde askerlikten geldiğini unutmamak lazım. _________________ Pitbull isn't be played the game . . . |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Çrş 15.10.2008 10:56 Mesaj konusu: |
|
|
| elbette ki istisnayi örnekler vardır ama bunların sayısınında bir elin beş parmağını geçmediğide bir gerçektir.ben osman paşanın siyasette olmasını istiyorum en azından yeni bir renk olacaktır.beklemek ve görmek lazım nlerin olacağını... |
|
| Başa dön |
|
 |
HC-Freedy

|
Tarih: Çrş 15.10.2008 13:32 Mesaj konusu: |
|
|
Eklemek isterimki ;
Herşeyi her şekilde denemek lazım , hiç yokdan sadece bize değil ülke geneline faydalı olabilecek isimlere şans verilmeli bunlardan birisininde Osman Pamukoğlu olduguna gönülden inanıyor ve destekliyorum. _________________ Pitbull isn't be played the game . . . |
|
| Başa dön |
|
 |
kosovian

|
Tarih: Cum 17.10.2008 14:56 Mesaj konusu: |
|
|
başarılı ola da bilir , olmaya da bilir.malesef kestiremiyorum bu aralar.
fakat Atatürk dışında şimdiye kadar kim gerçekten başarılı oldu?
yine de ülkemi araplara ve amerikalılara pazarlamak isteyen birindense ; zamanında ülkem için dağlarda savaşmış biri tarafından yönetilmeyi tercih ederim. _________________ yaşasın uçan spagetti canavarı |
|
| Başa dön |
|
 |
NiCoTeeN

|
Tarih: Cum 24.10.2008 16:14 Mesaj konusu: |
|
|
evet savaştığı dağlar türkiye devleti sınırları içinde, ama savaştığı amaç hangi ülkenin başkanının ofisinde, asker kökenli birisi gelcek iktidara ne olacak zamanında geldi denizi astı zamanında geldi mamak askeri cezaevinde ve diğerlerinde 500bin kişiyi işkenceden geçirdiler boşverin bunları bu ülkede atatürkün oturtamadığı tek şey bu milletin kendine olan güveni millet güdülmeyi bekleyen koyunlar gibi ortalıkta dolaşıp aman darbe olsun aman bi paşa iktidara gelsin diye konuşuyor, ne yapcak yani paşanız gidip pkk yı mı yok edecek girsin bakalım ABD den izinsiz ırağa gelcek ambargodan silahları kemirerek mi çıkacaz...ilk önce ekonomini güçlendir demokrasiyi oturt sonra çözersin pkk'yı... _________________ We WiLL FigHT FoR FreeDoM AgaiN |
|
| Başa dön |
|
 |
|