| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Levianet

|
Tarih: Pts 06.10.2008 15:29 Mesaj konusu: satıldı, silinebilir. |
|
|
amfinin özellikleri:
2 Kanal
Clean ve Drive için ayrı EQ
12" speaker
Effects send-return
line out
105 w extra speaker cabinet çıkışı (4ohm da toplam 160 watt)
19 kg
gayet temiz durumda
yanında 60 liraya özel yaptırdığım kalın padli kılıfıyla satıyorum.
Fiyat: 550$
yorumlar için http://reviews.harmony-central.com/reviews/Guitar+Amp/product/Fender/Stage+112SE/10/1
resimleri en yakın zamanda ekleyeceğim. satma nedenime gelince Peavey Classic 50 aldığım ve bir gitar almak için bütçeye destek gerekiyor o yüzden satmak durumundayım, yoksa her yerde iyi soundla çalınan ve lambalı amfilerle aynı sahnede ezilmeden çaldığım bir amfidir. _________________ http://www.myspace.com/leventkutluturk
Gitar // Bass
En son Levianet tarafından Prş 23.10.2008 19:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
ghostknight

|
Tarih: Pts 06.10.2008 16:40 Mesaj konusu: |
|
|
| Studyomuzda kullandigimiz cok guzel bir amfi. Fiyati da cok iyi bence. Ankarada zor bulursunuz bu fiyat/performans li amfi. Benim de cok konser vermisligim var kendisiyle. Dertsiz tasasiz rahat birseydir. |
|
| Başa dön |
|
 |
Levianet

|
Tarih: Sal 07.10.2008 2:45 Mesaj konusu: |
|
|
| ghostknight demiş ki: | | Studyomuzda kullandigimiz cok guzel bir amfi. Fiyati da cok iyi bence. Ankarada zor bulursunuz bu fiyat/performans li amfi. Benim de cok konser vermisligim var kendisiyle. Dertsiz tasasiz rahat birseydir. |
yorumun için teşekkür ederim ghostnight
bu arada ekleyeyim, amfi Amerikan yapımıdır ve çin vb modellerle kıyaslamayın kesinlikle. eğer sesini merak ederseniz imzamdaki myspace linkinde yer alan parçamı sadece amfinin önüne sm57 koyarak OD-3 ve DD-3 ile yaptığımı düşünerek bir dinleyin görmek için de youtube da nem'in yarım kalan hayaller yaşındayız şarkısının klibini izleyebilirsiniz.
fotoğrafları yarın koymuş olacağım. _________________ http://www.myspace.com/leventkutluturk
Gitar // Bass |
|
| Başa dön |
|
 |
ghostknight

|
Tarih: Sal 07.10.2008 10:25 Mesaj konusu: |
|
|
Hazir ilan yukaridayken yazayim. can caliskan'a da odunc vermistim 1-2 konseri icin. Gerci verdigim gibi geri donmedi ya neyse, onu bir ara burnundan getirecegim kendisinin. Drive'i falan da cok iyidir bu amfinin. Yuksek cikisli bir manyetikle metal dahi yaparsiniz. Cleanlarini ise bazen kimi tuplu amfilerinkine tercih ediyorum. Ama bazen. Yalniz 100 watt degil sanirim. Kac watt oldugunu bilmiyorum ama hoparlor cikisi 100 wattan dusuk ondan eminim. Belki 60-70 falandir. |
|
| Başa dön |
|
 |
cancaliskan

|
Tarih: Sal 07.10.2008 18:30 Mesaj konusu: |
|
|
| ghostknight demiş ki: | Hazir ilan yukaridayken yazayim. can caliskan'a da odunc vermistim 1-2 konseri icin. Gerci verdigim gibi geri donmedi ya neyse, onu bir ara burnundan getirecegim kendisinin. Drive'i falan da cok iyidir bu amfinin. Yuksek cikisli bir manyetikle metal dahi yaparsiniz. Cleanlarini ise bazen kimi tuplu amfilerinkine tercih ediyorum. Ama bazen. Yalniz 100 watt degil sanirim. Kac watt oldugunu bilmiyorum ama hoparlor cikisi 100 wattan dusuk ondan eminim. Belki 60-70 falandir. |
Çok güzel bir amfidir... Cleanleri süperdir... Fender amfi çalmak isteyenler gözü kapalı alabilirler... Tamam tüplü değil ama bu fiyata fenderin tüplüsü de yok zaten. Drive kanalı harika "Crunchy" ses çıkartır.
Sinancım kalbimi kırıyosun... Ulan LPG'yi deldik sandım , dedim uçuyoruz havaya şimdi. İşin kötüsü bişi olsa haberlerde "Mimar Sinan önünde patlama , terör şüphesi ile olay soruşturma altında" diye haber olucaz ilk yarım saat...
Neyse...Amfi süper...
İyi satışlar... _________________ Musicman Luke II,Esp Eclipse-I CTM,Epiphone Les Paul Standart,Simon&Patrick Pro Rosewood,Roland JC-120,Hughes & Kettner Warp 7 Head Amp 100W,Warp Factor,Dunlop Zakk Wylde Wah,Rotovibe,Mxr Phase 90,ZW-44,ProCo Rat 2,Ehx Big Muff Pi,BBE Sonic Stomp |
|
| Başa dön |
|
 |
Levianet

|
Tarih: Cum 17.10.2008 13:07 Mesaj konusu: |
|
|
Fotoğrafları ancak ekleyebildim:

_________________ http://www.myspace.com/leventkutluturk
Gitar // Bass
En son Levianet tarafından Cmt 18.10.2008 13:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
metallihead

|
|
| Başa dön |
|
 |
Levianet

|
Tarih: Cmt 18.10.2008 13:32 Mesaj konusu: |
|
|
fotoğraf koymak için uğraştım ama yanlış olmuş teşekkür ederim metallihead arkadaşımıza
şimdi thumbnail olarak tekrar koydum fotoğrafları, umarım durumu hakkında fikir verir yeterince. _________________ http://www.myspace.com/leventkutluturk
Gitar // Bass |
|
| Başa dön |
|
 |
Levianet

|
|
| Başa dön |
|
 |
|