Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Arkadaslar artik takasa da aciktir ilan, ne olabilir takas icin. Vox tonelab ya benzeri processor, mesa v twin, damage control drive pedallari, benzeri guzel preamfiler yada belki kaliteli power amfiler olabilir.. _________________ www.caneryilmaz.com
Arkadaslar fiyati son olarak 650 YTL ye dusurdum( usa fiyatinin tam 100 ytl asagisi) . Ben baska amfi aldigim ve alacagim icin satiyorum. Takasta 750 ytl ye sayacagim,bilginize. simdi bi kac kelam edeyim amfi hakkinda.
Insanlarin aklinda 5 W filan diye on yargilar var. oncelikle bu sekil onyargilari olanlara direk evime gelip aleti test etmelerini oneriyorum. Bu amfiyi kimler almali.
1-Evinde orta duzeyde sesi acabilen, kaliteli all tube soundu isteyen herkese hitap ediyor bu amfi. Evinde kullanmak uzere Blues Junior tarzi amfiler dusunenler onlarin sesini hicbir zaman acamayip tam olarak verim alamayacaklarini bilmeli ve bu tarz bi combonun daha cok islerini gorecegini bilmeli.
2- Evinde ve studyoda kaliteli kayit yapmak isteyenler yine bu amfi ile islerini cok rahat goreceklerdir cunku direk mixer/kayit cikisi ile harika( XLR output ) sonuclar veriyor.
3- yeterli pedala sahip muzisyenler studyo ve barda mikrofonlarayak yada mikrofonsuz ister baska kabine ister kendi hoperlorunden cok rahat kullanabilirler. _________________ www.caneryilmaz.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız