| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
psionic_

Kayıt: Sep 21, 2007 Mesajlar: 225 Nerden: İstanbul 4Levent/Maslak
|
Tarih: Sal 02.09.2008 21:40 Mesaj konusu: İst/Sat: Marshall Jackhammer SATILDI |
|
|
Solak Cort Viva Gold +sh4
sevgili Engin(Allexstone)'in ibanezini aldığım için gitarımı satıyorum.
gitar mart ayında srv müzikten ritter kılıfla birlikte 2. el olarak 385 dolara alınmıştır. köprüsünde seymour duncan sh4-jb vadır. ciddi bir sorunu yoktur, ufak tefek vurukları olsa da gövdesi ahşap olduğu için görsel açıdan sorun yaratmamaktadır. işte resimler:
http://www.students.itu.edu.tr/~savli/v1.jpg
http://www.students.itu.edu.tr/~savli/v2.jpg
http://www.students.itu.edu.tr/~savli/v3.jpg
http://www.students.itu.edu.tr/~savli/v4.jpg
resimlerde gördüğünüz gibi single manyetik sevmediğim için çıkardım, satılacağı zaman geri takarım onu sorun etmeyin.
Laney HCM30R
SATILDI
En son psionic_ tarafından Pzr 02.11.2008 19:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 11 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
AllexStone

|
Tarih: Çrş 03.09.2008 22:00 Mesaj konusu: |
|
|
Ekstra manyetik takviyesi ile birlikte gayet iyi fiyat bence. Ben de iki defa alıp sattım en sonunda bir tane solak viva gold alıp bir köşeye koydum. Ona bir kere alışınca onsuz olmuyor çünkü. Zaten piyasada isteyince hemen anında bulunan bir gitar değil. Solak olup düşük bütçeye maksimum performans ve sağlam tonlar elde etmek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.
Ses örneği dinlemek isteyen varsa stock manyetikleri ile çaldığım http://www.myspace.com/allexstone adresindeki blue joe yu dinleyebilirler.
Koray keşke bu gitarı satmasaydın da rg1570 in yanında o da dursaydı elinde Viva Goldu da çok ararsın ama tabii sen daha iyi bilirsin.  |
|
| Başa dön |
|
 |
meancha

|
Tarih: Prş 04.09.2008 13:03 Mesaj konusu: |
|
|
Bu gitarı büyük ihtimalle SRV'de denedim ben o zamanlar; jb modifiyesinden tanıdık geldi; floyd rose olayı her ne kadar bana gelmese de klavyesi ve tonlarını çok beğenmiştim; günün birinde macera olsun diye floyd rose'lu bir gitar alacak olsam sanırım viva ile başlardım.
iyi satışlar dilerim. _________________ Coxx SG Custom[S.Duncan SH-2/SH-4], Coxx LP Custom[Bill Lawrence L-500XL Set], K.Yairi Classic '81, CoffinCase BloodDrive, H&K WarpFactor, Digitech DigiVerb/BadMonkey, Ibanez de7, Danelectro CoolCat[18V], Marshall avt20x, Shure Beta57A/Beta58A |
|
| Başa dön |
|
 |
psionic_

|
Tarih: Prş 04.09.2008 23:52 Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler. Mart gibi denediysen kesin bu gitardır.. Klavyesini ve de gövdesini ince oldukları için ben de seviyorum bu gitarın. Ton konusundan ise çok anlamam o işin uzmanı Engin o da diyeceğini demiş zaten
| AllexStone demiş ki: | Ekstra manyetik takviyesi ile birlikte gayet iyi fiyat bence. Ben de iki defa alıp sattım en sonunda bir tane solak viva gold alıp bir köşeye koydum. Ona bir kere alışınca onsuz olmuyor çünkü. Zaten piyasada isteyince hemen anında bulunan bir gitar değil. Solak olup düşük bütçeye maksimum performans ve sağlam tonlar elde etmek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.
Ses örneği dinlemek isteyen varsa stock manyetikleri ile çaldığım http://www.myspace.com/allexstone adresindeki blue joe yu dinleyebilirler.
Koray keşke bu gitarı satmasaydın da rg1570 in yanında o da dursaydı elinde Viva Goldu da çok ararsın ama tabii sen daha iyi bilirsin.  |
Sağol yorumun için, ben de gitarı alırken senin yorumlarından etkilenmiştim zaten şaka maka popülaritesi arttı gitarın sayende son yıllarda.. iyi de oldu. İki gitar olayı ise bana çok gelir ya sırf hobi olarak takılıyorum kendi kendime... (Bu arada koray kim abi ) |
|
| Başa dön |
|
 |
psionic_

|
|
| Başa dön |
|
 |
axshred

|
Tarih: Pzr 07.09.2008 1:46 Mesaj konusu: |
|
|
| .. |
|
| Başa dön |
|
 |
axshred

|
Tarih: Pzr 07.09.2008 1:53 Mesaj konusu: |
|
|
| psionic_ demiş ki: | (Bu arada koray kim abi ) |
Muhahahaa hakikaten Koray kimmm? Valla o kadar kafa binbeşyüzki bu sıralar, hadi senin adını yanlış yazdım diyeceğim de Koray kim onu ben de bilmiyorum. Gece gece gördüm mesajı çok güldüm. Hakkını helal et, Özkan diyeceğime tanımadığım kişi Koray demişim.
Not :axshred benim allexstone. Geçen şifremi kaybettim diye yeni üye olmuştum sonra şifremi bulunca allexstone diye girmeye devam ettim. Dalgınlıkla bu nickle login olmuşum az önce. (bak hala kafa binbeşyüz işte ) |
|
| Başa dön |
|
 |
psionic_

|
|
| Başa dön |
|
 |
alexi_laiho-cu

|
Tarih: Çrş 10.09.2008 16:39 Mesaj konusu: |
|
|
abi gitara talibim de msn e girmion tel nonu özel mesajla yada emaille atarsn sevinirim yuksel_mak@hotmail.com
sürem kısıtlı |
|
| Başa dön |
|
 |
psionic_

|
|
| Başa dön |
|
 |
psionic_

|
|
| Başa dön |
|
 |
psionic_

|
|
| Başa dön |
|
 |
psionic_

|
|
| Başa dön |
|
 |
psionic_

|
|
| Başa dön |
|
 |
psionic_

|
|
| Başa dön |
|
 |
psionic_

|
|
| Başa dön |
|
 |
AllexStone

|
Tarih: Pts 06.10.2008 12:51 Mesaj konusu: |
|
|
Cort Viva yı ben satın aldım. Cort Viva görünce dayanamıyorum ne yapayım. Hayırlı olsun sevgili Öskan. İlgi ve alakan için de çok teşekkür ederim. |
|
| Başa dön |
|
 |
shnicx

Kayıt: Feb 14, 2007 Mesajlar: 702 Nerden: Zonguldak [Ev] Denizli [Okul]..
|
Tarih: Pts 06.10.2008 16:14 Mesaj konusu: |
|
|
Amfinin drive tonları nasıl? HCMlerin yeni nesillerinin driveleri daha çok crunch tarzı da bu amfide nasıl merak ettim, hi gain bir amfi arıyorum. _________________ İmza:
Bu gönderdiğiniz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 250 karakterlik bir limit vardır. |
|
| Başa dön |
|
 |
psionic_

|
Tarih: Pts 06.10.2008 22:19 Mesaj konusu: |
|
|
| AllexStone demiş ki: | Cort Viva yı ben satın aldım. Cort Viva görünce dayanamıyorum ne yapayım. Hayırlı olsun sevgili Öskan. İlgi ve alakan için de çok teşekkür ederim. | Ben teşekkür ederim güle güle kullan
| shnicx demiş ki: | | Amfinin drive tonları nasıl? HCMlerin yeni nesillerinin driveleri daha çok crunch tarzı da bu amfide nasıl merak ettim, hi gain bir amfi arıyorum. | Bu da crunch tarzda high gain değil. yeni lx serisi ile aynı galiba. ibanez amfiler için sert drive ı olduğu söyleniyor onlara bak istersen ama amfideki distortion ünitesi pek kaliteli olmaz bence. _________________ Satılık Sony VAIO
İst - Satılık / (gmx110 ile) takaslık [Behringer GMX210] - 350YTL |
|
| Başa dön |
|
 |
shnicx

Kayıt: Feb 14, 2007 Mesajlar: 702 Nerden: Zonguldak [Ev] Denizli [Okul]..
|
Tarih: Pts 06.10.2008 22:26 Mesaj konusu: |
|
|
Tamam hocam sağolasın İyi satışlar dilerim. _________________ İmza:
Bu gönderdiğiniz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 250 karakterlik bir limit vardır. |
|
| Başa dön |
|
 |
|