Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - İst. Satılık Nokia E61i Smartphone
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

İst. Satılık Nokia E61i Smartphone

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
byazganc

MesajTarih: Sal 07.10.2008 1:51    Mesaj konusu: İst. Satılık Nokia E61i Smartphone Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar bundan tam 1 sene önce istanbul kanyon avm deki turkcell abone merkezinden aldığım ve severek kullandığım cep telefonumu bir üst modeli alacağım için satıyorum..

detaylı özelliklerine ve sıfır fiyatına aşağıdaki linkten bakabilirsiniz

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepnoke65i

Telefonu çok temiz ve titiz kullanmama rağmen maalesef alt tarafında ufak bir kırılma var.. Nasıl olduğunu bende anlamadım ama telefonu gercekten cok temiz kullandım. resimlerden anlaşılabilir.

Telefon faturalı ve sanırım garantiside halen devam ediyor.. Tüm Kutu içeriği ve faturası ile birlikte verecegim. Ayrıca sonradan aldıgım 2GB lık miniSD hafıza kartınıda yanında veriyorum.. Symbian işletim sistemi var ve divx leri rahatlıkla oynatıyor, Ekranı gerçekten cok kaliteli. (bazı divx lerin çözünürlüklerini düşürüp atmak gerekiyor işlemcisi pc işlemcisi degil sonuçta). İçinde kendinden yüklü flash player falan herşey mevcut. Ayrca sonradan divx.com dan official divx player ıda yükledim.

Telefonun arka metalik tarafında kullanıma bağlı hafif çizikler mevcut fakat 1 senelik bir telefona göre oldukça makul ve dert edilmeyecek ciziklerdir (resimlerde görülebilir)

Resimler aşağıda.. memory kartı dahil istediğim fiyatı 600ytl.. aslında oldukca makul bir fiyat verdim cünkü alt köşesindeki kırık yüzünden fiyatı yüksek tutmak istemiyorum. kırık parcanın detaylı resmi aşağıdadır

İstanbul Avrupa yakasındayım
msn den daha hızlı haberleşebiliriz yada ö.m atabilirsiniz
msn: yazganc**@**yahoo.com (** ları siliniz)

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
byazganc

MesajTarih: Sal 07.10.2008 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu arada eğer 2GB microSD'siz olarak 500ytl ye telefonu satabilirim..

takas düşünmüyorum maalesef..
Başa dön
rottenbear

MesajTarih: Sal 07.10.2008 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşım fiyatı gözden geçir electro world bu ürünü kampanyalı taksitli 499 ytl ye veriyor 1 sene kullandım diyorsun bide 0 fiyatı çekmişsin
byazganc

MesajTarih: Çrş 08.10.2008 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet maalesef electro world un kampanyasının kurbanı olduk.. ama o kampanya bittiğinde gene 830ytl den satılacak..

o yüzden fiyatı uygun gibi duruyor..

satamayacaz sanırım Smile
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız