| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
erginnn

Kayıt: Sep 19, 2007 Mesajlar: 343 Nerden: Ank. üni : Mağara adamı
|
Tarih: Cmt 04.10.2008 19:15 Mesaj konusu: Ank : Satılık Diesel parfüm (55 lira artık .. ) |
|
|
Arkadaşlar bana takas yoluyla geçen Tam Dolu Diesel 75'ml 'lik parfümü satışa sunuyorum . Özellikle diesel mağazalarını ve tekin acarı gezdim diesel ' lerde 109ytl tekin acarda 119 ytl gezip görebilirsiniz..
Fiyatı 55 yaptım kaçırmayın
Arkadaşlar evde küçük kuzenlerim ben olmadan sıkmışlar sanırım bi 5ml ' lik kısmı gitmiş o yüzden fiyatını 60 ytl yapıyorum..
resimlerini ekliyorum ;

Saygılar .. _________________ Dinle : www.myspace.com/erginkrc
En son erginnn tarafından Pzr 19.10.2008 0:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
metallicamania

|
Tarih: Cmt 04.10.2008 20:06 Mesaj konusu: |
|
|
| Yönetici Uyarısı: Mesaj silinmiştir. Alım satım hakkında kullanıcılara hiçbirşey katmayacak, alıcı ve satıcıları zor durumda bırakacak, gereksiz yönlendirme amaçlı tamamen kişisel fiyat ve ürün yorumları (-bu fiyata satılmaz.. -piyasası bukadar.. -bunun yerine şunu alırım daha iyi..v.b.) yapılması yasaktır. Gerekli bilgi ve yorumlar için sabit başlıkları yada Arama fonksiyonunu kullanınız. Bu tavrınıza devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |
cancaliskan

|
Tarih: Cmt 04.10.2008 20:15 Mesaj konusu: |
|
|
| metallicamania demiş ki: | | hocam bi kokusuna bakıp yazsaydın fiyatı kesinlikle haketmiyor o fiyatı çok garip bir koku . |
Abi iş çığırından çıktı...
İstediği ürüne istediği fiyatı koyar...
Mod'lar artık birşey yapmalı. Forumsa forum , bir yere kadar yani... Sadece yukarıda ki arkadaşın bu mesajını gören birisinin almaktan vazgeçme ihtimali çok yüksek.
Üstüne üstlük fiyat çok normal. Hani abartı bir durum olur -ki ben ona da karşıyım istediği fiyatı koyabilir satıcı- müdahale edilir , sorulur "Fiyat niye böyle?" diye...
Ama bu kadarı fazla... _________________ Musicman Luke II,Esp Eclipse-I CTM,Epiphone Les Paul Standart,Simon&Patrick Pro Rosewood,Roland JC-120,Hughes & Kettner Warp 7 Head Amp 100W,Warp Factor,Dunlop Zakk Wylde Wah,Rotovibe,Mxr Phase 90,ZW-44,ProCo Rat 2,Ehx Big Muff Pi,BBE Sonic Stomp |
|
| Başa dön |
|
 |
koraytugay

|
Tarih: Cmt 04.10.2008 20:28 Mesaj konusu: |
|
|
| Sitede müzik ile ilgisiz ürünler satmak yasak bildiğim kadarıyla. |
|
| Başa dön |
|
 |
Mus-e-ician

|
Tarih: Cmt 04.10.2008 20:40 Mesaj konusu: |
|
|
| metallicamania demiş ki: | | hocam bi kokusuna bakıp yazsaydın fiyatı kesinlikle haketmiyor o fiyatı çok garip bir koku . |
Sana göre garip, başkasına göre çok güzel kardeşim. Nasıl böyle bir mesaj atabilirsin? |
|
| Başa dön |
|
 |
erginnn

|
Tarih: Cmt 04.10.2008 20:41 Mesaj konusu: |
|
|
Bu mapple klavye kullanmak la rosewood sevmemek gibi bişey dostum .. Kimseyi zorlamıyorum isteyen gidip bakabilir kokusuna
Yinede sağol _________________ Dinle : www.myspace.com/erginkrc
|
| Başa dön |
|
 |
tripodlife

|
Tarih: Cmt 04.10.2008 20:50 Mesaj konusu: |
|
|
adamlar yıllarca ugraşsınlar gece gündüz.. lisansına milyarlar versinler okadar milyarlık reklamanlaşmaları yapsınlar adamın biri yok o parayı haketmiyor desin
tamam _________________ el pueblo unido jamas sera vencido |
|
| Başa dön |
|
 |
kursundanzeplin

|
|
| Başa dön |
|
 |
erginnn

|
|
| Başa dön |
|
 |
dadada

|
Tarih: Pts 06.10.2008 16:49 Mesaj konusu: |
|
|
güzel parfüm bence, kokusunu biliyorum, diesel yani en nihayetinde kolay gelsin, iyi satışlar |
|
| Başa dön |
|
 |
meancha

|
Tarih: Pts 06.10.2008 18:58 Mesaj konusu: |
|
|
Bugün Debenhams da denedim, epey değişik ve güzel bir koku; fiyat yazmayayım buraya hiç ama erginnn gayet uygun bir fiyat çekmiş diyebilirim; alana hayırlı olsun şimdiden.  _________________ Coxx SG Custom[S.Duncan SH-2/SH-4], Coxx LP Custom[Bill Lawrence L-500XL Set], K.Yairi Classic '81, CoffinCase BloodDrive, H&K WarpFactor, Digitech DigiVerb/BadMonkey, Ibanez de7, Danelectro CoolCat[18V], Marshall avt20x, Shure Beta57A/Beta58A |
|
| Başa dön |
|
 |
Ginoobili

|
Tarih: Sal 07.10.2008 0:05 Mesaj konusu: |
|
|
uzun süre kullandım bu parfümü.. tam kokusunu vermesi için bi 5-10 dk geçmeli.. ondan sonra gayet ilgi çekici ve hoş bi koku.. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
erginnn

|
Tarih: Sal 07.10.2008 0:18 Mesaj konusu: |
|
|
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar ..
İsteyen arkadaşlar olursa kargo yoluylada yolayabilirim _________________ Dinle : www.myspace.com/erginkrc
|
| Başa dön |
|
 |
fenderstrat34

|
Tarih: Sal 07.10.2008 0:42 Mesaj konusu: |
|
|
| koraytugay demiş ki: | | Sitede müzik ile ilgisiz ürünler satmak yasak bildiğim kadarıyla. | bende oyle biliyorm..hatta kactane konu kilitlendi 'müzikle alakalı olmadigi icin' .. _________________ <div>ALINIK ACİL >> Emg 81 !! <br /></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
spyh06

|
Tarih: Sal 07.10.2008 2:52 Mesaj konusu: |
|
|
| fenderstrat34 demiş ki: | | koraytugay demiş ki: | | Sitede müzik ile ilgisiz ürünler satmak yasak bildiğim kadarıyla. | bende oyle biliyorm..hatta kactane konu kilitlendi 'müzikle alakalı olmadigi icin' .. |
yahu ben bu forumda şofben satıldığını gördüm. şimdi bile birsürü elektronik eşya var hiç mi dikkatinizi çekmedi? hem böyle bir yasak varsa modlar gereğini yapar zaten ilanı kirletmenin bir anlamı yok. başlık sahibinden özür diliyorum ben de dayanamadım
iyi satışlar.. _________________ bence...
neyse... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ginoobili

|
Tarih: Sal 07.10.2008 2:57 Mesaj konusu: |
|
|
her türlü alet alım satımı yapmak mümkün sanırım forumda. ancak aşırı ilgisiz olanlara müsaade edilmiyor sanırım örneğin araba egzosu duvar boyası zıplamayan çekirge satmak filan.. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
fenderstrat34

|
Tarih: Sal 07.10.2008 10:36 Mesaj konusu: |
|
|
gecen gun cok normal bişey satılıyodu..ama aynen bu ibareyle kapatildi.. 'muzik ile ilgili olmadigi icin' ibaresi kullanılarak kapatılmıstı.. (yani sacma sapan bişey degildi..) her neyse bende yeterince konustum..iyi satişlar.. =) _________________ <div>ALINIK ACİL >> Emg 81 !! <br /></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
tripodlife

|
Tarih: Sal 07.10.2008 10:40 Mesaj konusu: |
|
|
| Ginoobili demiş ki: | | her türlü alet alım satımı yapmak mümkün sanırım forumda. ancak aşırı ilgisiz olanlara müsaade edilmiyor sanırım örneğin araba egzosu duvar boyası zıplamayan çekirge satmak filan.. |
yok abi kitliyorlar ... asıl amaç müzikmişte onun cok dışına çıkıyormuşuzda..
kafalarına göre.. bana da yaptılar bikaç arkadaşa daha..
ama burasi müzikaletleri alım-satım forumu degil ki .. alımsatım forumu..
saglık olsun |
|
| Başa dön |
|
 |
izzzyy

|
Tarih: Sal 07.10.2008 15:39 Mesaj konusu: |
|
|
| ah be istda olsa nekadar tutar kargo falan ö.m atarmısın |
|
| Başa dön |
|
 |
erginnn

|
Tarih: Sal 07.10.2008 21:30 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar ufak kuzenlerim parfümün yaklaşık bi 5 ml lik kısmını sıkmışlar kendilerine ... bunun için 70 den - 60ytl yapıyorum .. resimlerini ekledim aklınızda soru işareti olmasın _________________ Dinle : www.myspace.com/erginkrc
|
| Başa dön |
|
 |
|