| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
D-Sonic

|
Tarih: Cum 03.10.2008 0:08 Mesaj konusu: İST:Radial Tone.b Hot Brit/Boss PS-5/BCB-60 |
|
|
Boss BCB-60
Kapak bölümümnün singerleri yer yer kesik, orjinal süngerlerden 2 si durmakta, wah konulan yer için kendi yaptığım oynanabilir süngeri veriyorum, adaptörü söküyorum, kısacası sadece pedalları dizebileceğiniz bir hardcase olmuş oluyor...
Fiyat: 100 YTL
Radial Engineering ToneBone Hot British Tube Distortion
Bu pedalı zaten özelliklerini bilip de arayan biri alır tahminimce o yüzden sadece mydukkan linkini veriyorum...(Kirk Hammet kullanır)
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=3922&gid=1203
FİYAT: 290 YTL
BOSS PS-5
Çiziksiz, sıfır gibi, kutusu yok.
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=346&gid=126
FİYAT: 230 YTL
KARGO ALICIYA AİTTİR, PAZARLIK VE TAKAS KESİNLİKLE YOKTUR
En son D-Sonic tarafından Cum 31.10.2008 22:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
level_-_3

|
|
| Başa dön |
|
 |
the_guitarist

Kayıt: Sep 29, 2005 Mesajlar: 237 Nerden: Kocaeli/İstanbul
|
Tarih: Cum 03.10.2008 4:01 Mesaj konusu: |
|
|
kabin simulatörünü takarsan sonrasına kullanabiliyorsun sonuç _________________ İMZA |
|
| Başa dön |
|
 |
fenderstrat34

|
Tarih: Cum 03.10.2008 6:14 Mesaj konusu: |
|
|
emg 81 i tum aparatlariyla satmayi dusunmezsin deilmi? _________________ <div>ALINIK ACİL >> Emg 81 !! <br /></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
D-Sonic

|
Tarih: Cum 03.10.2008 11:32 Mesaj konusu: |
|
|
| level_-_3 demiş ki: | | bu hotbritish sansamp gibi kulalnılabiliyormu eger oyle ise ilgilenebilirm |
Bildiğim kadarıyla sansamp ın içinde bi dolu amfi sim. var, bu pedal sadece Marshall Plexitube'un klonu... |
|
| Başa dön |
|
 |
D-Sonic

|
Tarih: Cum 03.10.2008 11:33 Mesaj konusu: |
|
|
| fenderstrat34 demiş ki: | | emg 81 i tum aparatlariyla satmayi dusunmezsin deilmi? |
Herhangi bir parçayı ayırıp satmayı düşünmüyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
On0e_SiFFreDDi

|
Tarih: Pzr 05.10.2008 4:42 Mesaj konusu: |
|
|
Radial super bir firma, guvenebilirsiniz
kanada kokenli bir firma, stompboxlari tank gibidir!
Ayrica gitarin LTD olmasi kotu birsey degil, satisa sundugun gitari hatta ben bir suru ESP'ye tercih ederim, keske o tip gitarlari kullanmayi becerebilseydim. Fiyat Turkiye'ye gore baya uygun  _________________ Randall® RGP1000 / RG75G2 / Takasliklar...
Owner'in Dukkani : Ucuza Efsane Aletler! |
|
| Başa dön |
|
 |
soulwalker

|
Tarih: Pzr 05.10.2008 13:03 Mesaj konusu: |
|
|
Hangi esp lere tercih edersin On0e_SiFFreDDi , merak ettim sadece. _________________ Ibanez Rg 1527, Valencia Cg 50 , Ibanez Tone Blaster 50
http://www.inube.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
D-Sonic

|
Tarih: Pzr 05.10.2008 13:48 Mesaj konusu: |
|
|
| soulwalker demiş ki: | | Hangi esp lere tercih edersin On0e_SiFFreDDi , merak ettim sadece. |
Ben kendi adıma M2 bolt on'a ve bütün EC serisine tercih ederim, nitekim ettim... |
|
| Başa dön |
|
 |
Levianet

|
|
| Başa dön |
|
 |
On0e_SiFFreDDi

|
Tarih: Pzr 05.10.2008 21:58 Mesaj konusu: |
|
|
| D-Sonic demiş ki: | | soulwalker demiş ki: | | Hangi esp lere tercih edersin On0e_SiFFreDDi , merak ettim sadece. |
Ben kendi adıma M-II bolt on'a ve bütün EC serisine tercih ederim, nitekim ettim... |
evet.. aynen.
LTD 1000 Viper denedigimde, satin boyali kamuflaj versiyonu olan ESP Standard Viper'dan farki olmadigini, hatta daha bana itap ettigini gordum. Eksigi yok, sanki birde artisi varmis gibi.. (iscilik, ahsap secimi, boya cesidi.. hele o inlayler!) Kore veya Japonya uretimi yazmasi beni hic ilgilendirmemisti, eline aldigin bir gitar ya da amfi nerede uretildi diye bakilmamali zaten..
Baska verebilicegim ornek, elimde bir kac ay once 1996'dan kalma ESP Custom EXP vardi hatirlarmisiniz bilmiyorum, yani sadece o kafadaki 3 harf yuzunden "cok iyi bir gitar" sifati tasidigini gordum. Sahsen elimdeki diger gitar uzerine işiyordu; ton, hafiflik & rahatlik bakimindan.
Yani demek istedigim sey, Japonya uretimi bir ESP illa en ust duzey ve en iyi kalitede gitar olacak diye birsey yok. Bazi LTD modeller, genelde 400+ serisi baya kaliteli gitarlardir.  _________________ Randall® RGP1000 / RG75G2 / Takasliklar...
|
| Başa dön |
|
 |
D-Sonic

|
Tarih: Pts 06.10.2008 12:05 Mesaj konusu: |
|
|
| On0e_SiFFreDDi demiş ki: | | D-Sonic demiş ki: | | soulwalker demiş ki: | | Hangi esp lere tercih edersin On0e_SiFFreDDi , merak ettim sadece. |
Ben kendi adıma M-II bolt on'a ve bütün EC serisine tercih ederim, nitekim ettim... |
evet.. aynen.
LTD 1000 Viper denedigimde, satin boyali kamuflaj versiyonu olan ESP Standard Viper'dan farki olmadigini, hatta daha bana itap ettigini gordum. Eksigi yok, sanki birde artisi varmis gibi.. (iscilik, ahsap secimi, boya cesidi.. hele o inlayler!) Kore veya Japonya uretimi yazmasi beni hic ilgilendirmemisti, eline aldigin bir gitar ya da amfi nerede uretildi diye bakilmamali zaten..
Baska verebilicegim ornek, elimde bir kac ay once 1996'dan kalma ESP Custom EXP vardi hatirlarmisiniz bilmiyorum, yani sadece o kafadaki 3 harf yuzunden "cok iyi bir gitar" sifati tasidigini gordum. Sahsen elimdeki diger gitar uzerine işiyordu; ton, hafiflik & rahatlik bakimindan.
Yani demek istedigim sey, Japonya uretimi bir ESP illa en ust duzey ve en iyi kalitede gitar olacak diye birsey yok. Bazi LTD modeller, genelde 400+ serisi baya kaliteli gitarlardir.  |
Zaten Glen Drover kayıtlardan konserlere, her yerde bu gitarı kullanıyorsa bi bildiği vardır ...(evet LTD'nin 1000 serisi gitarları inlay canavarları ) |
|
| Başa dön |
|
 |
soulwalker

|
Tarih: Pts 06.10.2008 23:39 Mesaj konusu: |
|
|
Evet o zaman kimse almasın Esp , ltd 400 ve üstü ltd gitarlar alsınlar. Yahu satılsın diye bir mal bu kadarda yanlış bilgi verilmez. Kore ile japon işçiliği arasında fark vardır. Esp ve ltd bu kadarda olmaz artık.
Bu kadarda olmaz cidden. O adamlarda salaktı esp üretiyorlar, ltd'den daha kalitesiz gitarlar. Komik valla ya. İnlay'in malzemesi de önemli bu arada, her inlay' i olan gitarda süper gitar olmuyor. Esp ile karıştırmayın bu gitarı , kore malı bir ltd aksamları güzel cort gibi işte, o kadar. Ha esp alt üretimi olduğu için ünlüler tarafından kullanılıyor ama "esp'nin alt markasıdır" ltd. Bu kadar.
Ha buradan ltd deluxe lar kötü gitar diye çıkmasın ama esp karşılaştırması pek olumlu olmuyor. Yoksa ltd deluxe 'ler kötü gitar değil ama esp ile kıyaslanamaz.
Yanlış anlaşılmasın. _________________ Ibanez Rg 1527, Valencia Cg 50 , Ibanez Tone Blaster 50
http://www.inube.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
D-Sonic

|
Tarih: Sal 07.10.2008 20:13 Mesaj konusu: |
|
|
| soulwalker demiş ki: | Evet o zaman kimse almasın Esp , ltd 400 ve üstü ltd gitarlar alsınlar. Yahu satılsın diye bir mal bu kadarda yanlış bilgi verilmez. Kore ile japon işçiliği arasında fark vardır. Esp ve ltd bu kadarda olmaz artık.
Bu kadarda olmaz cidden. O adamlarda salaktı esp üretiyorlar, ltd'den daha kalitesiz gitarlar. Komik valla ya. |
-Kimse kimseye ESP almayın, 400+ LTD serilerini tercih edin veya ESP den daha kalitelidir demedi, 2 kişi kendi fikirlerini beyan etti.Ben bu gitarı alırken bolt-on m2 de alabilirdim, ama iki gitarı da denedim ve bu gitarı almayı tercih ettim paramla, bolt on ve neck thru büyük fark rahatlıkta.Ayırca daha sonra "birkaç" tane ESP EC denedim, ve ton açısından olsun, rahatlık açısından olsun pek beğenemedim açıkcası. Yukarıda da belirttiğim gibi bu benim tercihim.
Kalite farkından bahsetmişsin, Kirk Hammett canlı performanslarında Japon Jackson(bolt on rr si) ve hatta standart manyetikleri ile Ibanez RG bile kullanarak, o EMG li ESP ler ile aynı tonu almıştır. Kalite farkı varsa neden bu gitarları tercih etti, veya nasıl aynı tonu aldı? Ton dışında tercihinin 2 sebebi olabilir; rahatlık ve görüntü.Demekki neymiş? rahatlık veya şekil şemal yüzünden daha alt modeller de tercih edilebilirmiş. Nitekim aynı ton da uğraş ile alınabilirmiş...
| soulwalker demiş ki: | | İnlay'in malzemesi de önemli bu arada, her inlay' i olan gitarda süper gitar olmuyor. Esp ile karıştırmayın bu gitarı , kore malı bir ltd aksamları güzel cort gibi işte, o kadar. Ha esp alt üretimi olduğu için ünlüler tarafından kullanılıyor ama "esp'nin alt markasıdır" ltd. Bu kadar. |
-Inlayi olan gitar süperdir diyen de olmadı, çok güzel inlayleri olduğunu yazdım sadece.
-Cort gibi işte, hmm, evet en basitinden fiyat farkına bakmanı tavsiye ederim(herhangi bi corttan daha pahalı bi gitar bu), "marka adından dolayı fark var yoksa aynı" diyorsan da cort un en üst modellerini dene, bir de bu gitarı dene... |
|
| Başa dön |
|
 |
onlyfortheweak

|
Tarih: Sal 07.10.2008 22:41 Mesaj konusu: |
|
|
| Bence tartışmayın beyler gitar arkadaşın eline daha iyi gelmiş olabilir pahalı gitar daha iyi hissiyat verecek diye birşey yok 200 milyonluk gitarı da elinde daha iyi hissedebilirdi. zaten ton olarak da emg lerin kendi tonu olduğu için gitarın tonları da fark etmeyecektir sandığınız gibi. esp ile ltd arasında göze çarpacak tek fark üretim kalitesi olur sanırım ve ltd de de üretim olarak zaten gerek köprüsü ağaç kalitesi olarak üst seviyede. yani örneğin 2 milyara ltd varken 3.5 milyara esp almak süper karlı bir seçenek değil. saygılar kimseyi tanımıyorum burdan yanlış olmasın. |
|
| Başa dön |
|
 |
BABAJi

Kayıt: Mar 10, 2005 Mesajlar: 253 Nerden: Balıkesir(akcay)
|
Tarih: Çrş 08.10.2008 0:38 Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar radial tonebone için ö.m attım _________________ Fender Usa Strat,+VOX Wah(1975 limited edition)+Fender pedal tuner+MS pozitron compressor+Ms Pozitron Crunch Box+Ms LovePedal Eternitiy+Ms Pulsar Tremolo+Dod Grafik Ekolayzır+Pearl Flanger+Ms Delay+Fender Hot Rod Deluxe Lambalı Amfi |
|
| Başa dön |
|
 |
On0e_SiFFreDDi

|
Tarih: Çrş 08.10.2008 0:45 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de kimseyi tanimiyorum bu baslikta,
Kendim zamaninda iki markadan gitara sahip oldum veya almadigim modelleri oturdum denedim, ondan yola cikarak kendi dusuncelerimi paylastim. "Ltd, Esp'den iyidir!" mesajini veren bir yazida gormuyorum yukarida. Sen yanlis anlamadiysan..
Sirf bu basliktaki "gitarin satilmasi icin", bu derecede yanlis bilgi verdigim icin ozur dilerim.
* Basliginin amacindan sapmamasini, ve iyi satislar diliyorum. _________________ Randall® RGP1000 / RG75G2 / Takasliklar...
|
| Başa dön |
|
 |
D-Sonic

|
Tarih: Prş 09.10.2008 17:11 Mesaj konusu: |
|
|
satışa BOSS PS-5 eklendi _________________ İST: SATILIK ANALOG PEDALLAR/ PEDAL BOARD/ SEYMOUR DUNCAN BLACKOUT
http://turkrock.com/ftopic95045.html |
|
| Başa dön |
|
 |
Buried

|
|
| Başa dön |
|
 |
D-Sonic

|
Tarih: Cum 10.10.2008 16:13 Mesaj konusu: |
|
|
| Buried demiş ki: | Tonebone değil de metal muff'ta gözüm kaldı ya
Bu arada flame maple pek bi hoş görünüyor  |
Teşekkürler gerçekten güzel bir görüntü FM Top...
Bu arada arkadaşlar sürekli "Radial ın fiyatı biraz inermisin", ne bileyim "200 e ver alayım" tarzında mesajlar alıyorum, artık bu mesajlara cevap bile vermiyorum, başlıktaki fiyatlar nettir...
Bu arada gitar önümüzdeki birkaç güne satılmaz ise satıştan çekmeyi düşünüyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
|