Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - İST:Radial Tone.b Hot Brit/Boss PS-5/BCB-60
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

İST:Radial Tone.b Hot Brit/Boss PS-5/BCB-60
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
D-Sonic

MesajTarih: Cum 03.10.2008 0:08    Mesaj konusu: İST:Radial Tone.b Hot Brit/Boss PS-5/BCB-60 Alıntıyla Cevap Ver

Boss BCB-60

Kapak bölümümnün singerleri yer yer kesik, orjinal süngerlerden 2 si durmakta, wah konulan yer için kendi yaptığım oynanabilir süngeri veriyorum, adaptörü söküyorum, kısacası sadece pedalları dizebileceğiniz bir hardcase olmuş oluyor...

Fiyat: 100 YTL

Radial Engineering ToneBone Hot British Tube Distortion

Bu pedalı zaten özelliklerini bilip de arayan biri alır tahminimce o yüzden sadece mydukkan linkini veriyorum...(Kirk Hammet kullanır)

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=3922&gid=1203

FİYAT: 290 YTL

BOSS PS-5

Çiziksiz, sıfır gibi, kutusu yok.

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=346&gid=126

FİYAT: 230 YTL

KARGO ALICIYA AİTTİR, PAZARLIK VE TAKAS KESİNLİKLE YOKTUR

En son D-Sonic tarafından Cum 31.10.2008 22:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
level_-_3

MesajTarih: Cum 03.10.2008 1:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu hotbritish sansamp gibi kulalnılabiliyormu eger oyle ise ilgilenebilirm
the_guitarist

MesajTarih: Cum 03.10.2008 4:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kabin simulatörünü takarsan sonrasına kullanabiliyorsun sonuç
fenderstrat34

MesajTarih: Cum 03.10.2008 6:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

emg 81 i tum aparatlariyla satmayi dusunmezsin deilmi?
D-Sonic

MesajTarih: Cum 03.10.2008 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

level_-_3 demiş ki:
bu hotbritish sansamp gibi kulalnılabiliyormu eger oyle ise ilgilenebilirm

Bildiğim kadarıyla sansamp ın içinde bi dolu amfi sim. var, bu pedal sadece Marshall Plexitube'un klonu...
Başa dön
D-Sonic

MesajTarih: Cum 03.10.2008 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fenderstrat34 demiş ki:
emg 81 i tum aparatlariyla satmayi dusunmezsin deilmi?

Herhangi bir parçayı ayırıp satmayı düşünmüyorum...
Başa dön
On0e_SiFFreDDi

MesajTarih: Pzr 05.10.2008 4:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Radial super bir firma, guvenebilirsiniz
kanada kokenli bir firma, stompboxlari tank gibidir!

Ayrica gitarin LTD olmasi kotu birsey degil, satisa sundugun gitari hatta ben bir suru ESP'ye tercih ederim, keske o tip gitarlari kullanmayi becerebilseydim. Fiyat Turkiye'ye gore baya uygun Wink
soulwalker

MesajTarih: Pzr 05.10.2008 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hangi esp lere tercih edersin On0e_SiFFreDDi , merak ettim sadece.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
D-Sonic

MesajTarih: Pzr 05.10.2008 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

soulwalker demiş ki:

Ben kendi adıma M2 bolt on'a ve bütün EC serisine tercih ederim, nitekim ettim...
Başa dön
Levianet

MesajTarih: Pzr 05.10.2008 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tonebone u direkt kayıt için de kullanmak mümkün Frank Gambale bu şekilde kullanıyormuş sitesinde yazdığına göre, küçük bir bilgi olarak eklemek istedim Smile

http://www.tonebone.com/tb-hotbritish-faq.htm

Gitar // Bass
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
On0e_SiFFreDDi

MesajTarih: Pzr 05.10.2008 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

D-Sonic demiş ki:
soulwalker demiş ki:

Ben kendi adıma M-II bolt on'a ve bütün EC serisine tercih ederim, nitekim ettim...

evet.. aynen. Very Happy
LTD 1000 Viper denedigimde, satin boyali kamuflaj versiyonu olan ESP Standard Viper'dan farki olmadigini, hatta daha bana itap ettigini gordum. Eksigi yok, sanki birde artisi varmis gibi.. (iscilik, ahsap secimi, boya cesidi.. hele o inlayler!) Kore veya Japonya uretimi yazmasi beni hic ilgilendirmemisti, eline aldigin bir gitar ya da amfi nerede uretildi diye bakilmamali zaten..

Baska verebilicegim ornek, elimde bir kac ay once 1996'dan kalma ESP Custom EXP vardi hatirlarmisiniz bilmiyorum, yani sadece o kafadaki 3 harf yuzunden "cok iyi bir gitar" sifati tasidigini gordum. Sahsen elimdeki diger gitar uzerine işiyordu; ton, hafiflik & rahatlik bakimindan. Laughing

Yani demek istedigim sey, Japonya uretimi bir ESP illa en ust duzey ve en iyi kalitede gitar olacak diye birsey yok. Bazi LTD modeller, genelde 400+ serisi baya kaliteli gitarlardir. Wink
D-Sonic

MesajTarih: Pts 06.10.2008 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

On0e_SiFFreDDi demiş ki:
D-Sonic demiş ki:
soulwalker demiş ki:

Ben kendi adıma M-II bolt on'a ve bütün EC serisine tercih ederim, nitekim ettim...

evet.. aynen. Very Happy
LTD 1000 Viper denedigimde, satin boyali kamuflaj versiyonu olan ESP Standard Viper'dan farki olmadigini, hatta daha bana itap ettigini gordum. Eksigi yok, sanki birde artisi varmis gibi.. (iscilik, ahsap secimi, boya cesidi.. hele o inlayler!) Kore veya Japonya uretimi yazmasi beni hic ilgilendirmemisti, eline aldigin bir gitar ya da amfi nerede uretildi diye bakilmamali zaten..

Baska verebilicegim ornek, elimde bir kac ay once 1996'dan kalma ESP Custom EXP vardi hatirlarmisiniz bilmiyorum, yani sadece o kafadaki 3 harf yuzunden "cok iyi bir gitar" sifati tasidigini gordum. Sahsen elimdeki diger gitar uzerine işiyordu; ton, hafiflik & rahatlik bakimindan. Laughing

Yani demek istedigim sey, Japonya uretimi bir ESP illa en ust duzey ve en iyi kalitede gitar olacak diye birsey yok. Bazi LTD modeller, genelde 400+ serisi baya kaliteli gitarlardir. Wink

Zaten Glen Drover kayıtlardan konserlere, her yerde bu gitarı kullanıyorsa bi bildiği vardır Smile ...(evet LTD'nin 1000 serisi gitarları inlay canavarları Very Happy )
Başa dön
soulwalker

MesajTarih: Pts 06.10.2008 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet o zaman kimse almasın Esp , ltd 400 ve üstü ltd gitarlar alsınlar. Yahu satılsın diye bir mal bu kadarda yanlış bilgi verilmez. Kore ile japon işçiliği arasında fark vardır. Esp ve ltd bu kadarda olmaz artık.
Bu kadarda olmaz cidden. O adamlarda salaktı esp üretiyorlar, ltd'den daha kalitesiz gitarlar. Very Happy Komik valla ya. İnlay'in malzemesi de önemli bu arada, her inlay' i olan gitarda süper gitar olmuyor. Esp ile karıştırmayın bu gitarı , kore malı bir ltd aksamları güzel cort gibi işte, o kadar. Ha esp alt üretimi olduğu için ünlüler tarafından kullanılıyor ama "esp'nin alt markasıdır" ltd. Bu kadar.
Ha buradan ltd deluxe lar kötü gitar diye çıkmasın ama esp karşılaştırması pek olumlu olmuyor. Yoksa ltd deluxe 'ler kötü gitar değil ama esp ile kıyaslanamaz.
Yanlış anlaşılmasın.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
D-Sonic

MesajTarih: Sal 07.10.2008 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

soulwalker demiş ki:
Evet o zaman kimse almasın Esp , ltd 400 ve üstü ltd gitarlar alsınlar. Yahu satılsın diye bir mal bu kadarda yanlış bilgi verilmez. Kore ile japon işçiliği arasında fark vardır. Esp ve ltd bu kadarda olmaz artık.
Bu kadarda olmaz cidden. O adamlarda salaktı esp üretiyorlar, ltd'den daha kalitesiz gitarlar. Very Happy Komik valla ya.

-Kimse kimseye ESP almayın, 400+ LTD serilerini tercih edin veya ESP den daha kalitelidir demedi, 2 kişi kendi fikirlerini beyan etti.Ben bu gitarı alırken bolt-on m2 de alabilirdim, ama iki gitarı da denedim ve bu gitarı almayı tercih ettim paramla, bolt on ve neck thru büyük fark rahatlıkta.Ayırca daha sonra "birkaç" tane ESP EC denedim, ve ton açısından olsun, rahatlık açısından olsun pek beğenemedim açıkcası. Yukarıda da belirttiğim gibi bu benim tercihim.

Kalite farkından bahsetmişsin, Kirk Hammett canlı performanslarında Japon Jackson(bolt on rr si) ve hatta standart manyetikleri ile Ibanez RG bile kullanarak, o EMG li ESP ler ile aynı tonu almıştır. Kalite farkı varsa neden bu gitarları tercih etti, veya nasıl aynı tonu aldı? Ton dışında tercihinin 2 sebebi olabilir; rahatlık ve görüntü.Demekki neymiş? rahatlık veya şekil şemal yüzünden daha alt modeller de tercih edilebilirmiş. Nitekim aynı ton da uğraş ile alınabilirmiş...

soulwalker demiş ki:
İnlay'in malzemesi de önemli bu arada, her inlay' i olan gitarda süper gitar olmuyor. Esp ile karıştırmayın bu gitarı , kore malı bir ltd aksamları güzel cort gibi işte, o kadar. Ha esp alt üretimi olduğu için ünlüler tarafından kullanılıyor ama "esp'nin alt markasıdır" ltd. Bu kadar.

-Inlayi olan gitar süperdir diyen de olmadı, çok güzel inlayleri olduğunu yazdım sadece.

-Cort gibi işte, hmm, evet en basitinden fiyat farkına bakmanı tavsiye ederim(herhangi bi corttan daha pahalı bi gitar bu), "marka adından dolayı fark var yoksa aynı" diyorsan da cort un en üst modellerini dene, bir de bu gitarı dene...
Başa dön
onlyfortheweak

MesajTarih: Sal 07.10.2008 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence tartışmayın beyler gitar arkadaşın eline daha iyi gelmiş olabilir pahalı gitar daha iyi hissiyat verecek diye birşey yok 200 milyonluk gitarı da elinde daha iyi hissedebilirdi. zaten ton olarak da emg lerin kendi tonu olduğu için gitarın tonları da fark etmeyecektir sandığınız gibi. esp ile ltd arasında göze çarpacak tek fark üretim kalitesi olur sanırım ve ltd de de üretim olarak zaten gerek köprüsü ağaç kalitesi olarak üst seviyede. yani örneğin 2 milyara ltd varken 3.5 milyara esp almak süper karlı bir seçenek değil. saygılar kimseyi tanımıyorum burdan yanlış olmasın.
Başa dön
BABAJi

MesajTarih: Çrş 08.10.2008 0:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selamlar radial tonebone için ö.m attım
Fender Usa Strat,+VOX Wah(1975 limited edition)+Fender pedal tuner+MS pozitron compressor+Ms Pozitron Crunch Box+Ms LovePedal Eternitiy+Ms Pulsar Tremolo+Dod Grafik Ekolayzır+Pearl Flanger+Ms Delay+Fender Hot Rod Deluxe Lambalı Amfi
Başa dön
On0e_SiFFreDDi

MesajTarih: Çrş 08.10.2008 0:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben de kimseyi tanimiyorum bu baslikta,
Kendim zamaninda iki markadan gitara sahip oldum veya almadigim modelleri oturdum denedim, ondan yola cikarak kendi dusuncelerimi paylastim. "Ltd, Esp'den iyidir!" mesajini veren bir yazida gormuyorum yukarida. Sen yanlis anlamadiysan..

Sirf bu basliktaki "gitarin satilmasi icin", bu derecede yanlis bilgi verdigim icin ozur dilerim.

* Basliginin amacindan sapmamasini, ve iyi satislar diliyorum.
D-Sonic

MesajTarih: Prş 09.10.2008 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

satışa BOSS PS-5 eklendi

http://turkrock.com/ftopic95045.html
Başa dön
Buried

MesajTarih: Cum 10.10.2008 9:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tonebone değil de metal muff'ta gözüm kaldı ya Very Happy
Bu arada flame maple pek bi hoş görünüyor Smile
D-Sonic

MesajTarih: Cum 10.10.2008 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Buried demiş ki:
Tonebone değil de metal muff'ta gözüm kaldı ya Very Happy
Bu arada flame maple pek bi hoş görünüyor Smile

Teşekkürler gerçekten güzel bir görüntü FM Top... Smile

Bu arada arkadaşlar sürekli "Radial ın fiyatı biraz inermisin", ne bileyim "200 e ver alayım" tarzında mesajlar alıyorum, artık bu mesajlara cevap bile vermiyorum, başlıktaki fiyatlar nettir...

Bu arada gitar önümüzdeki birkaç güne satılmaz ise satıştan çekmeyi düşünüyorum...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız