| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
piyanist

Kayıt: Jun 21, 2005 Mesajlar: 903 Nerden: ali kemal'lerin olmadığı yerden
|
Tarih: Sal 07.10.2008 17:56 Mesaj konusu: |
|
|
Fikstür bana şanslı gibi geldi...
H. Berlin'i deplasman saymıyorum, gurbetçilerimiz stadyumu doldurur.
Metalist ve Olimpiyakos'u İstanbul'da rahat geçeriz diye düşünüyorum.
Benfica soru işareti...
Bilmem ne dersiniz? |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Zeratul "Gündem" mod.

|
Tarih: Sal 07.10.2008 18:52 Mesaj konusu: |
|
|
Guruba baktığımızda rahatlıkla zor bir gurup olarak nitelendirebiliriz fakat öyle bir fikstür geldi ki diğer takımların 1 hatta 2 adım önüne geçtik.. _________________ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
EmilioDeCarro

Kayıt: Apr 10, 2006 Mesajlar: 1383 Nerden: Nora (Alternatif Metal - Ankara)
|
Tarih: Sal 07.10.2008 19:11 Mesaj konusu: |
|
|
Bu gruptan 1. çıkarız bence bizi tek zorlayacak takım Olympiakos onlarlada mabedimizde oynuyoruz bir sorun çıkacağını sanmıyorum  _________________ > Emilio De Carro - NORA - Ritim Gitar - Geri Vokal <
http://www.nora.anatolianrock.com/ , http://www.myspace.com/noratr
YENİ BESTELERİMİZ SİTELERİMİZE EKLENMİŞTİR !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Fatih_TheConqueror_

|
Tarih: Sal 07.10.2008 19:44 Mesaj konusu: |
|
|
Hertha´nin ideal 11i
------------------------Drobny--------------------------------
Cahed(Stein)---Simunic--Von Bergen(Kaka)--Friedrich
-----------------Kacar----------Cicero-----------------------
Rafael-----------------Voronin-------------------------Nicu(Ebert)
------------------------Pantelic-------------------------------
Benfica´nin ideal 11i
4-3-3
---------------------Quim-------------------
Sidnei--------Luisao------Vitor-------Ribeiro
--Katsouranis--C.Martins--Maxi Pereyra(Amorim)
Reyes(Di Maria)----Suazo(Nuno Gomes)---Cardozo
Olimpiakos´un ideal 11i
4-4-2
------------------------------Nikopolidis-----------------------------
Pantos--Papadopoulos(Antzas)-Zewlakow-Domi(Leonardo)
Galetti----Dudu Caerense--------Patsa(Belluschi)----Leto(Djordjevic)
--------------Diogo--------------Kovacevic(Mitroglou)-----------
Metallist Kharkivin ideal 11i :
4-5-1
----------------Gorijanov-------------------
Obradovic--Gueye--Maidana--Ganczarcyk
-----------Slyusar-------Edmar-------------
Valyaev---------Devic-------------Trisovic
------------------Jaja Coelho---------------
Şimdi kim bu grup çok kolay diyebilir ?
Voronin, Rafael, Nicu, Pantelic
Reyes, Luizao, Nuno Gomes, D.Suazo, Cardoso
Galetti, Belluschi, Leto, Diogo, Kovaçeviç
De Sanctis, Meira, Lincoln, Kewell, Baros, Nonda, Arda
*4 takımın da şansı var. Galatasarayımızın gruptan çıkacağını düşünüyorum. Ama maç oynanmadan kazanılmıyor.
*Metalist Kharkiv ile deplasmanda, kışın ortasında buzlu zeminde oynamayacak olmamız güzel. En son buzlu zeminde oynadığımız maçta (Fenerbahçelilerin zoruyla oynatılan Konyaspor maçı) Uğur un dis kapağı ikiye ayrılmıştı. 10 aydır hala sakat.
* Herta Berlin maçı Ali Sami Yen den daha çok taraftarımıza karşı oynayacağımız bir maç olur
* Yunanistan deplasmanına gitmeyecek olmamız psikolojik açıdan çok önemli.
* 77 bin kişi önünde, Bu sezon UEFA da sürpriz yapabilir dediğim Benfica ya karşı oynamak biraz zor olacaktır..
* 2000 yılında Şampiyonlar Ligi grup maçlarında UEFA ya kalabilmek için tek şansımız Herta Berlin i dışarda, Milan ı içerde yenebilmekti. Herta Berlin maçı zaferin başlangıcı olmuştu.
Bu sefer de Herta Berlin 4. maçımız ve de deplasman
Genel olarak CL ye yakın bir gruptayız. Porto nun ezeli rakibi Benfica, Dinamo Kiev, Shaktar Doneks ten sonraki 3. güçlü Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv, tamamen kısmetsizlikten UEFA ya kalan, elenmesi en büyük sürpriz olan, yıllardır CL de oynayan Yunanistan şampiyonu Olympiakos, Almanyanın 4.5.6. iyi takımı olan tabiri caizse Almanyanın Kayserispor u olan Herta Berlin. Fenerbahçenin grubunda Porto ve D.Kiev var. Bizde de Benfica ve Kharkiv. Bunlara ek olarak Olympiakos ve Herta Berlin...
Ama İlker Yasin 2000 yılında ağlayarak ne demişti
" Hiç farketmez sevgili seyirciler, İngilizi, İtalyanı, Almanı hiç farketmez" |
|
| Başa dön |
|
 |
Fatih_TheConqueror_

|
Tarih: Sal 07.10.2008 19:50 Mesaj konusu: |
|
|
www.transfermarkt.de 'ye göre klüplerin değerleri.
Galatasaray Istanbul 116.700.000 €
Benfica Lissabon 113.900.000 €
Olympiakos Piraus 83.300.000 €
Hertha BSC 70.300.000 €
Metallist Kharkov 33.525.000 € |
|
| Başa dön |
|
 |
MCMANAMAN

Kayıt: Oct 13, 2005 Mesajlar: 622 Nerden: bilmiyorum nerden?
|
Tarih: Sal 07.10.2008 20:03 Mesaj konusu: |
|
|
Güzel bir kura, ne çok zor ne de çok kolay rakipler tam orta karar!
Ama işin en iyi yanı fikstür, bu kadar iyi bi fikstür çekilemezdi heralde. Metalist deplasmanının ne kadar zor olduğunu gördük o yüzden Sami Yen de oynamamız çok iyi ama dikkat adamlar İnönüde de Bjk yi zorlamıştı. Olympiakos kat kat iyi oldu zira onlar da kendi sahalarında çok iyi ama deplasmanda zayıflar. Benfica zor geçcek o kadar da olsun ama:D
H. Berlin daha acayip çünkü zaten Almanya da olması büyük avantaj ayrıca bu sene ligde kendi sahalarında maç kazanamamışlar tam tersine deplasmandaki en iyi takım görüntüsündeler. Yani şansın da bu kadarı artık! 
Olympiakos ve Metalist i yenmeliyiz, Berlin den en kötü beraberlik, Benfica ya yenilsek te olur dicem ama yenilmeyelim tabi ki. Ama 7 puan biraz risk gibi, sanki 2. lik puanı gibi duruyo, 2.lik aslında çok kötü olur çünkü Ş.Liginden gelen rakiple eşleşiriz.
Tabi bunlar hep iyimser beklentiler, inşallah çok ters skorlarla karşılaşmayız, şu anki durum onu gösteriyo gibi ama kimseyi yanıltmasın çünkü ben güçlü takımlara karşı daha iyi top oynayacağımızdan çok eminim. Hatta sakatlar düzelirse belki namağlup bile bitirebiliriz grubu. _________________ If there's a God or any kind of justice under the sky, If there's a point, if there's a reason to live or die,
If there's an answer to the questions we feel bound to ask
Show yourself! - destroy our fears! - release your mask!! |
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

|
Tarih: Sal 07.10.2008 21:48 Mesaj konusu: |
|
|
İşte forumların işlevi bu noktada ortaya çıkıyor...
Mesajlar sayesinde, anında bilgi ve fikir sahibi olabiliyoruz...
Özellikle başta Fatih_TheConqueror_, sonra da MCMANAMAN olmak üzere, mesajlara ayırdıkları zaman ve harcadıkları enerji için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.
Kaleminize sağlık.
Sevgili Zeratul'un avatarında "Gündem Moderatörü" olduğunu gördüm.
Bu mesaj vesilesi ile Zeratul'a Kolay Gelsin diyor ve başarılar diliyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
MCMANAMAN

Kayıt: Oct 13, 2005 Mesajlar: 622 Nerden: bilmiyorum nerden?
|
Tarih: Sal 07.10.2008 21:58 Mesaj konusu: |
|
|
| piyanist demiş ki: |
Kaleminize sağlık.
|
Klavyenize sağlık ta olabilir!! 
Eyvallah, siz de çok değerlisiniz. _________________ If there's a God or any kind of justice under the sky, If there's a point, if there's a reason to live or die,
If there's an answer to the questions we feel bound to ask
Show yourself! - destroy our fears! - release your mask!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Zeratul "Gündem" mod.

|
Tarih: Sal 07.10.2008 22:55 Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler Piyanist..
Bu başlık Galatasarayımıza yakışmıyacak şekilde bazı zamanlar sahipsiz bırakıldı ama şimdi görüyorum ki en sonunda gönülden Galatasaraylılar başlığı sahiplendi..
Umarım hep böyle devam eder, hepberaber sarı kırmızı güzel günlere.. _________________ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
fordcan

|
Tarih: Sal 07.10.2008 23:29 Mesaj konusu: |
|
|
| Zeratul demiş ki: | Teşekkürler Piyanist..
Bu başlık Galatasarayımıza yakışmıyacak şekilde bazı zamanlar sahipsiz bırakıldı ama şimdi görüyorum ki en sonunda gönülden Galatasaraylılar başlığı sahiplendi..
Umarım hep böyle devam eder, hepberaber sarı kırmızı güzel günlere.. |
tebrikler zeratul bende şimdi fark ettim  _________________ metal müzik dinleyip siyah giyince adam olunmuyor.. |
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

|
Tarih: Çrş 08.10.2008 3:41 Mesaj konusu: |
|
|
Grup zor olabilir ama fikstür gerçekten çok iyi gelmiş hatta bundan daha iyi olamazdı herhalde diyebilirim.
Kulüp değerleri de ilginç bir istatistik olmuş, güzel olmuş sağolasın Fatih_TheConqueror_ .  _________________ Kejura Last Fm
RockConn: The Connection Of Our Souls ! |
|
| Başa dön |
|
 |
Fatih_TheConqueror_

|
Tarih: Çrş 08.10.2008 8:57 Mesaj konusu: |
|
|
Her - Şey - Cimbom - İçin
Her - Şey - Cimbom - İçin
Şu an itibariyle Ayhan ve Sabrinin de sakatlanmasıyla birlikte ortasahada sakatlıkları bulunan futbolcularımız :
H.Şaş,Kewell,Arda, Ayhan, M.Topal, Linderoth, Barış, F.Elmas, Sabri ile birlikte 7 ye çıktı. Sakat olmayanları saysak daha iyi olur.
Mehmet Güven, Lincoln, Aydın.....
Bizim sağlık kurulu Aziz Yıldırımın casusları olmasın. Sakatlanan 10 gün sonra hazır deniliyor. 1 ay geçiyor. Düzelmediği gibi sakat sakat maça çıkartılıyor. 1 ay daha ekleniyor. Yani 10 gün sonra oynar denilen adam minimum 2 ay sonra hazır olabiliyor (Örnek, Ü.Karan, E.Güngör, M.Topal)
Ciddi sakatlıklarda durum tam bir facia. Uğur 3 ay sonra sahalarda denildi. 10 ay geçti hala rehabilitasyon çalışmaları devam ediyor eher-zeher yapıyorlar. Bir de şöyle bir durum var. Ameliyat edilen futbolcu kesinlikle 1 ameliyatla durmuyor. En az 2 ameliyat yapılıyor. Serkan Çalık ' ın futbol hayatı, yanlış ameliyat ve tedavi nedeniyle tehlikedeymiş. Onun için de 2 ay sonra hazır deniliyordu. 8 ay geçti..
Keza Linderoth un da ne zaman düzeleceği mechul...
Hal böyle iken insan düşünüyor. Bu doktorlar hasta Fenerli bile olsa acır adamlara bu kadar sakat kalmalarına üzülür diyesi geliyor . |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Çrş 08.10.2008 10:24 Mesaj konusu: |
|
|
Kura güzel,fikstür avantajlı,tek sakat olabilecek maç Benfica gibi gözüküyor. Metalist'ten intikam alma zamanı. Başarılar,sonuna kadar gider inşallah GS.
Basket takımına yapılan inanılmaz harcamaya ve kaliteli transferlere rağmen hep kötü guard seçimleri yapan Özyer'le bu iş olmayacak sanırım,Türkiye kupasında yenildiği takımlar facia. Sağlam bir guard ve hoca ile bu takım Avrupa'da Kupa 2'de F4,TBL'de final adayı olur. Efes'ten sonra Türkiye'nin en pahalı kadrosuna Strickland guard olamaz. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
MyCn

|
Tarih: Çrş 08.10.2008 18:44 Mesaj konusu: |
|
|
Sakatlar olmadığı sürece ve Galatasaray Galatarasay gibi oynadığı sürece o gruptakilerin bizim zorlu fikstür dediğimizden daha çok korkacaklarına eminim...Yeterki Galatasaray sakatsız ve istikrarlı gitsin gerisi çok kolayca geliverir... _________________ Terk-i Mesken... |
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

|
Tarih: Prş 09.10.2008 1:36 Mesaj konusu: |
|
|
| Fatih_TheConqueror_ demiş ki: |
Şu an itibariyle Ayhan ve Sabrinin de sakatlanmasıyla birlikte ortasahada sakatlıkları bulunan futbolcularımız :
H.Şaş,Kewell,Arda, Ayhan, M.Topal, Linderoth, Barış, F.Elmas, Sabri ile birlikte 7 ye çıktı. Sakat olmayanları saysak daha iyi olur.
Mehmet Güven, Lincoln, Aydın.....
Bizim sağlık kurulu Aziz Yıldırımın casusları olmasın. Sakatlanan 10 gün sonra hazır deniliyor. 1 ay geçiyor. Düzelmediği gibi sakat sakat maça çıkartılıyor. 1 ay daha ekleniyor. Yani 10 gün sonra oynar denilen adam minimum 2 ay sonra hazır olabiliyor (Örnek, Ü.Karan, E.Güngör, M.Topal)
Ciddi sakatlıklarda durum tam bir facia. Uğur 3 ay sonra sahalarda denildi. 10 ay geçti hala rehabilitasyon çalışmaları devam ediyor eher-zeher yapıyorlar. Bir de şöyle bir durum var. Ameliyat edilen futbolcu kesinlikle 1 ameliyatla durmuyor. En az 2 ameliyat yapılıyor. Serkan Çalık ' ın futbol hayatı, yanlış ameliyat ve tedavi nedeniyle tehlikedeymiş. Onun için de 2 ay sonra hazır deniliyordu. 8 ay geçti..
Keza Linderoth un da ne zaman düzeleceği mechul...
Hal böyle iken insan düşünüyor. Bu doktorlar hasta Fenerli bile olsa acır adamlara bu kadar sakat kalmalarına üzülür diyesi geliyor . |
Cidden doğru diyosun. Nasıl olurdu bu kadar sakatlık oluyor bu bir. Bu kadar sakalıkta oluyor diyelim tamam ama nasıl oluyor da bu kadar uzun süreli ve hatta bitmek bilmeyen sakatlıklara dönüyor ardarda.
İnsanı cidden düşündürtüyor.  _________________ Kejura Last Fm
RockConn: The Connection Of Our Souls ! |
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

|
Tarih: Prş 09.10.2008 16:04 Mesaj konusu: |
|
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

|
Tarih: Cmt 11.10.2008 20:21 Mesaj konusu: |
|
|
Ne olcek bu Fener'in hali...  _________________ "Tek Büyük Var: Galatasaray" |
|
| Başa dön |
|
 |
Bronx

|
Tarih: Cmt 11.10.2008 22:26 Mesaj konusu: |
|
|
Çok sevindirici haber bunlar , her ne kadar Bayan Voleybol Takımı ile ilgilenmesem de nereden alıntı yaptığını merak ettim.Bence konu başlığı çok aşağılayıcı..Bu kadar sansasyonel yaratmaya ne gerek var.Hiç hoş olmamış. _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

|
|
| Başa dön |
|
 |
Bronx

|
Tarih: Pzr 12.10.2008 3:20 Mesaj konusu: |
|
|
çok kibarsın da , üstteki yazımda sana karşı bi kızgınlık yok , tamamen internethaber'e yönelikti çok memnunum ben sizden arkadaşlar sağolun varolun.Bugünkü Milli Takım'ın kurtarıcıları da Gs ekibinden çıktı Günün Kahramanı ''Ellemeyin'' Volkan'ı da kutlamak gerek  _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
|