Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - IST//Boutique Pedallar
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

IST//Boutique Pedallar
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gitarteknisyeni

MesajTarih: Cum 01.08.2008 16:00    Mesaj konusu: IST//Boutique Pedallar Alıntıyla Cevap Ver

Türkiyede boutique devri başlıyor...
www.alengeere.com

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
t-bone

MesajTarih: Cum 01.08.2008 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Turkiye'nin ilk butik pedal markasi hepimize hayirli ugurlu olsun. Diger urunleri de merakla bekliyorum.
bedford
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 01.08.2008 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hayırlısı olsun hayırlısı olsun...
C_C_King

MesajTarih: Cum 01.08.2008 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fiyat,ses ornegi?
ManyaxTheLost

MesajTarih: Cum 01.08.2008 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sonunda Ali Emre'nin pedalları çıktı piyasaya.. Tanju Bey bile çok beğendiyse piyasadaki uyduruk el yapımı pedalları sollayacak demektir.

Hayırlı uğurlu olsun herkese =)
Levianet

MesajTarih: Cum 01.08.2008 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

merakla bekliyoruz ton ve fiyatla ilgili bilgileri

Gitar // Bass
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gitarteknisyeni

MesajTarih: Cmt 02.08.2008 2:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sanırım fiyatlar 120 ytl civarı olucak.
Ben pedal üreticisi değilim.Ar-Gede çalışıyorum
Bilgi için emreye mail atınız.
Yakında pedallar Srv müzikte olacak.
Başa dön
presence

MesajTarih: Cmt 02.08.2008 9:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hayırlı olsun güzel bir haber..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
scarlespaul

MesajTarih: Cmt 02.08.2008 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ses yok? sitee girdim, drive hakkında epey bir şeyler yazılmış ama ses olmadan hiçbir anlamı yok.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
AlenGeereEffects

MesajTarih: Pzr 03.08.2008 2:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar öncelikle merhaba..

Amacımız ticaretten ziyade tüm gitaristleri memnun edecek genel ve kişisel çözümler yaratmak..

Sorunlarınız olursa memnuniyetle cevaplayabiliriz,

En kısa zamanda web sitemize tüm modeller resimleri, açıklamaları, kullanıcı yorumları, ses kayıtları ve mümkünse video görüntüleri ile birlikte eklenecektir.

İlginize teşekkür ederiz..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
AlenGeereEffects

MesajTarih: Cmt 09.08.2008 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu arada tüm modelleri denemek ve özel siparişlerinizi vermek için Kadıköy Gitaristanbul'da ki atölyemize bekleriz..
scarlespaul

MesajTarih: Pzr 05.10.2008 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sitedeki videoyu izledim çok beğedim.
elimdekiler satılır satılmaz uğrayacağım.

bir şey daha sormak istiyorum amfi tamiri ve modifiyesi yapıyor musunuz?
Başa dön
AlenGeereEffects

MesajTarih: Sal 07.10.2008 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

scarlespaul demiş ki:
sitedeki videoyu izledim çok beğedim.
elimdekiler satılır satılmaz uğrayacağım.

bir şey daha sormak istiyorum amfi tamiri ve modifiyesi yapıyor musunuz?

Evet elimizden geldiğince amfi tamir ve modifiyesi yapıyoruz, her konuda her türlü özel isteğe cevap vermeye çalışıyoruz..

Peki siz ne gibi amfilerden bahsediyorsunuz?

İyi çalışmalar..
scarlespaul

MesajTarih: Çrş 08.10.2008 1:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ö.m. attım
Başa dön
level_-_3

MesajTarih: Çrş 08.10.2008 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

selam soyliyeceklerimi yanlıs anlamayın ama bence pedalın gercekrengini ortaya cıkartmak için kullandıgınız ekipmanın hiçte adil oldugunu dusunmuyorum normal sartlarda herkesin pat diye ulasabilecegi bir anfi degil yani dr.z o yuzden benim fikrim daha boyle herkesin ulasabilecegi tarzda bir anfi ile kayıt yaparsanız herkesin kullanabilecegi bir single bir humbucker gitar kullanılarak yapılacak kayıtlar en azından biz alıcı kesim için daha iyi bir fikir verecektir diye dusunuyorum tesekkurler
sweetrock

MesajTarih: Çrş 08.10.2008 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Öncelikle hayırlı olsun ,
Artık birşeyleri kopyalamaktan öteye gidilebildiğini görmek çok güzel.
Bir şeyler yaratmak veya geliştirmek , onu bunu kopyalamamak , kendine güvenin en güzel ifadesidir. Umarım başarılı olursun , biliyorum bunu yapabilecek güç ve kabiliyetteyiz.
Başa dön
Buried

MesajTarih: Çrş 08.10.2008 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Marka ismi çok hoş ya yalnız biraz alengirli Very Happy
Şaka bir yana hayırlı olsun...
mehmetoz

MesajTarih: Çrş 08.10.2008 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Merhabalar.Ben sitenizdeki videoyu izlerken bi şey dikkatimi çekti.Madem bu Pedallar(bu kelime bile İngilizceden geledir ama) bir Türk Malı o zaman açıklamalar neden İngilizce.?Yani bu işi yapan herkes İngilizce bilmek zorundamı.? Yani biz Türkler olarak Batı Müziği ile ilgileniyosak ve ekipnamlarını da yapabilecek seviyeye geldiysek ve bunuda iyi şeklide yapabiliyorsak neden açıklamaları Türkçe olarak yazmıyoruz?..Yani videodaki''Preface Drive(Booster/Harmonic enchancer'' açıklaması ve ''Performed by Demir UYAR / Tone Conniseur ve
equipment ''
kısmı Türkçe olarak yazılsa bu Pedalı deneyen kişi de Türk ise sanırım pekde kötü olmaz.! Sonuçta Türkiyenin Pedalı ise bunu Türkler yani bizler kullanmicakmıyız?..Neden Böyle ben anlamadım ama genede hayırlı olsun..Umarım Tahmin etiğiniz ilgiyi görürsünüz.Başarılarınızın ve çalışmalarınızın devamını dilerim.

Bu arada birde dip not: Ukalalık olsun diye bunları yazmadım sadece ve sadece bu işi bizlerde yapabiliyorsak bunu herkese de kanıtlamak istiyorsak bu işi yapan şahıslara biraz olsun fikir ve yorum yapmamız gerelir olmamız gerekir.Ve bu şahıslarında bunu yaptığını kanıtlaması ancak ve ancak kalitesi ile ortaya çıkmaktadır.Şimdi bu yazılar okuyup.Arkadaşım pedal yapan herkes kendi ana dilindemi açıklama yapacak derseniz diyecek bi sözüm yok aynen devam..
Başa dön
mehmetoz

MesajTarih: Çrş 08.10.2008 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ayrıca ben atladım ama Level-3 nickli arkadaşım Çok iyi bi konuya parmak basmış!..
Başa dön
AlenGeereEffects

MesajTarih: Prş 09.10.2008 9:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hayırlı olsun dileklerini ileten arkadaşlara teşekkür ediyorum..

Eleştiride bulunan arkadaşlara bir anlamda katılıyorum, lütfen bu tarz fikir alış verişlerinin devam etmesini diliyorum, fakat atladıkları bir kaç şey var:

Birincisi, bu tarz tepkilerle çok karşılaştım, niye Türkçe değil, niye yabancı terimler vs vs..

Ben bu pedalları sadece yurtiçine üretmiyorum, inanın yurtdışından daha fazla sipariş alıyorum. Şahsi olarakta, müzik evrensel bir olgudur, evrenselliğini en iyi kanıtlamış dil de ingilizce olduğuna göre, müziğin ortak dili de ingilizce olmalıdır. Biz Türküz naralarının bence gereği yok, ki dilimizde sayısız yabancı dillerden bozma kelime varken, bunlara takılmak boş muhabbet..

İkincisi, Dr. Z ;
Bu olayın geldiği son noktayı belirtir. Kullanılmasının ilk amacı, pedalın detay ve karakteristiğini en güzel ve rahat yansıtabilecek şekilde olmasıdır. Diğeri, belki ülkemizde çok olmayabilir ama benim müşterilerimin hepsinde bu tarz amfiler yada ekipmanlar var.
Doğal olarak onlara biraz hitap etmem gerekiyor.
Tekrar hatırlatmalıyım, ben kopya değil ilk aşamasından sonuna kadar kendi tasarımlarım olan ve isteğe özel pedallar üretiyorum.
Bu işi büyük paralar kazanmak için yapsam, ya da çok satış amacım olsa, günümüz ergen gençlerinin ilk tercihi metal zone u kopyalar, 15-30 watt arası rezil bir amfi ile videosunu koyar, günde 10 tane satardım..

Bence bu gördüklerinize alışmaya başlasanız iyi olur, çünkü yakında bu tarz amfiler üretip normalde elde edebileceğinizin çok altında rakamlara sunmayı düşünmüyor değilim.. Belki size üzerinde Türkçe kelimeler, karakterler kullanılmış versiyonunu üretirim özel olarak Smile Her ne kadar içindeki tüm malzemeler yurtdışından ithal olsada..

Son olarak, sevgili Demir Uyar'ı biraz araştırmanızı soruşturmanızı tavsiye ederim. Gerekli bilgileri size vereceklerdir.. Kendisi son derece başarılı bir tone connuseur, ve sağolsun hiçbir zaman beni geri çevirmeden pedallarımın tüm aşamalarında bana yardımcı oldu, hala oluyor..
Unutmadan, Demir onu kullanıyorsa, vardır bir bildiği Wink

Saygılar sevgiler..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız