| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
gitarteknisyeni

|
Tarih: Cum 01.08.2008 16:00 Mesaj konusu: IST//Boutique Pedallar |
|
|
Türkiyede boutique devri başlıyor...
www.alengeere.com
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
t-bone

|
Tarih: Cum 01.08.2008 16:42 Mesaj konusu: |
|
|
Turkiye'nin ilk butik pedal markasi hepimize hayirli ugurlu olsun. Diger urunleri de merakla bekliyorum. _________________ custom stratocaster - fulltone fulldrive 2 - fulltone mini deja vibe - fender blues jr |
|
| Başa dön |
|
 |
bedford Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 01.08.2008 17:51 Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlısı olsun hayırlısı olsun... _________________ learning to live... |
|
| Başa dön |
|
 |
C_C_King

|
Tarih: Cum 01.08.2008 21:52 Mesaj konusu: |
|
|
fiyat,ses ornegi? _________________ www.caneryilmaz.com |
|
| Başa dön |
|
 |
ManyaxTheLost

|
|
| Başa dön |
|
 |
Levianet

|
|
| Başa dön |
|
 |
gitarteknisyeni

|
Tarih: Cmt 02.08.2008 2:40 Mesaj konusu: |
|
|
Sanırım fiyatlar 120 ytl civarı olucak.
Ben pedal üreticisi değilim.Ar-Gede çalışıyorum
Bilgi için emreye mail atınız.
Yakında pedallar Srv müzikte olacak. |
|
| Başa dön |
|
 |
presence

|
|
| Başa dön |
|
 |
scarlespaul

|
Tarih: Cmt 02.08.2008 15:08 Mesaj konusu: |
|
|
| ses yok? sitee girdim, drive hakkında epey bir şeyler yazılmış ama ses olmadan hiçbir anlamı yok. |
|
| Başa dön |
|
 |
AlenGeereEffects

|
Tarih: Pzr 03.08.2008 2:06 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar öncelikle merhaba..
Amacımız ticaretten ziyade tüm gitaristleri memnun edecek genel ve kişisel çözümler yaratmak..
Sorunlarınız olursa memnuniyetle cevaplayabiliriz,
En kısa zamanda web sitemize tüm modeller resimleri, açıklamaları, kullanıcı yorumları, ses kayıtları ve mümkünse video görüntüleri ile birlikte eklenecektir.
İlginize teşekkür ederiz.. |
|
| Başa dön |
|
 |
AlenGeereEffects

|
Tarih: Cmt 09.08.2008 23:53 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada tüm modelleri denemek ve özel siparişlerinizi vermek için Kadıköy Gitaristanbul'da ki atölyemize bekleriz.. _________________ www.alengeere.com |
|
| Başa dön |
|
 |
scarlespaul

|
Tarih: Pzr 05.10.2008 22:55 Mesaj konusu: |
|
|
sitedeki videoyu izledim çok beğedim.
elimdekiler satılır satılmaz uğrayacağım.
bir şey daha sormak istiyorum amfi tamiri ve modifiyesi yapıyor musunuz? |
|
| Başa dön |
|
 |
AlenGeereEffects

|
Tarih: Sal 07.10.2008 22:56 Mesaj konusu: |
|
|
| scarlespaul demiş ki: | sitedeki videoyu izledim çok beğedim.
elimdekiler satılır satılmaz uğrayacağım.
bir şey daha sormak istiyorum amfi tamiri ve modifiyesi yapıyor musunuz? |
Evet elimizden geldiğince amfi tamir ve modifiyesi yapıyoruz, her konuda her türlü özel isteğe cevap vermeye çalışıyoruz..
Peki siz ne gibi amfilerden bahsediyorsunuz?
İyi çalışmalar.. _________________ www.alengeere.com |
|
| Başa dön |
|
 |
scarlespaul

|
Tarih: Çrş 08.10.2008 1:12 Mesaj konusu: |
|
|
| ö.m. attım |
|
| Başa dön |
|
 |
level_-_3

|
Tarih: Çrş 08.10.2008 10:37 Mesaj konusu: |
|
|
selam soyliyeceklerimi yanlıs anlamayın ama bence pedalın gercekrengini ortaya cıkartmak için kullandıgınız ekipmanın hiçte adil oldugunu dusunmuyorum normal sartlarda herkesin pat diye ulasabilecegi bir anfi degil yani dr.z o yuzden benim fikrim daha boyle herkesin ulasabilecegi tarzda bir anfi ile kayıt yaparsanız herkesin kullanabilecegi bir single bir humbucker gitar kullanılarak yapılacak kayıtlar en azından biz alıcı kesim için daha iyi bir fikir verecektir diye dusunuyorum tesekkurler _________________ http://www.turkrock.com/ftopic75868.html
satılık takaslık pedallar |
|
| Başa dön |
|
 |
sweetrock

|
Tarih: Çrş 08.10.2008 12:56 Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle hayırlı olsun ,
Artık birşeyleri kopyalamaktan öteye gidilebildiğini görmek çok güzel.
Bir şeyler yaratmak veya geliştirmek , onu bunu kopyalamamak , kendine güvenin en güzel ifadesidir. Umarım başarılı olursun , biliyorum bunu yapabilecek güç ve kabiliyetteyiz. |
|
| Başa dön |
|
 |
Buried

|
|
| Başa dön |
|
 |
mehmetoz

|
Tarih: Çrş 08.10.2008 19:10 Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar.Ben sitenizdeki videoyu izlerken bi şey dikkatimi çekti.Madem bu Pedallar(bu kelime bile İngilizceden geledir ama) bir Türk Malı o zaman açıklamalar neden İngilizce.?Yani bu işi yapan herkes İngilizce bilmek zorundamı.? Yani biz Türkler olarak Batı Müziği ile ilgileniyosak ve ekipnamlarını da yapabilecek seviyeye geldiysek ve bunuda iyi şeklide yapabiliyorsak neden açıklamaları Türkçe olarak yazmıyoruz?..Yani videodaki''Preface Drive(Booster/Harmonic enchancer'' açıklaması ve ''Performed by Demir UYAR / Tone Conniseur ve
equipment '' kısmı Türkçe olarak yazılsa bu Pedalı deneyen kişi de Türk ise sanırım pekde kötü olmaz.! Sonuçta Türkiyenin Pedalı ise bunu Türkler yani bizler kullanmicakmıyız?..Neden Böyle ben anlamadım ama genede hayırlı olsun..Umarım Tahmin etiğiniz ilgiyi görürsünüz.Başarılarınızın ve çalışmalarınızın devamını dilerim.
Bu arada birde dip not: Ukalalık olsun diye bunları yazmadım sadece ve sadece bu işi bizlerde yapabiliyorsak bunu herkese de kanıtlamak istiyorsak bu işi yapan şahıslara biraz olsun fikir ve yorum yapmamız gerelir olmamız gerekir.Ve bu şahıslarında bunu yaptığını kanıtlaması ancak ve ancak kalitesi ile ortaya çıkmaktadır.Şimdi bu yazılar okuyup.Arkadaşım pedal yapan herkes kendi ana dilindemi açıklama yapacak derseniz diyecek bi sözüm yok aynen devam.. |
|
| Başa dön |
|
 |
mehmetoz

|
Tarih: Çrş 08.10.2008 19:43 Mesaj konusu: |
|
|
| Ayrıca ben atladım ama Level-3 nickli arkadaşım Çok iyi bi konuya parmak basmış!.. |
|
| Başa dön |
|
 |
AlenGeereEffects

|
Tarih: Prş 09.10.2008 9:59 Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı olsun dileklerini ileten arkadaşlara teşekkür ediyorum..
Eleştiride bulunan arkadaşlara bir anlamda katılıyorum, lütfen bu tarz fikir alış verişlerinin devam etmesini diliyorum, fakat atladıkları bir kaç şey var:
Birincisi, bu tarz tepkilerle çok karşılaştım, niye Türkçe değil, niye yabancı terimler vs vs..
Ben bu pedalları sadece yurtiçine üretmiyorum, inanın yurtdışından daha fazla sipariş alıyorum. Şahsi olarakta, müzik evrensel bir olgudur, evrenselliğini en iyi kanıtlamış dil de ingilizce olduğuna göre, müziğin ortak dili de ingilizce olmalıdır. Biz Türküz naralarının bence gereği yok, ki dilimizde sayısız yabancı dillerden bozma kelime varken, bunlara takılmak boş muhabbet..
İkincisi, Dr. Z ;
Bu olayın geldiği son noktayı belirtir. Kullanılmasının ilk amacı, pedalın detay ve karakteristiğini en güzel ve rahat yansıtabilecek şekilde olmasıdır. Diğeri, belki ülkemizde çok olmayabilir ama benim müşterilerimin hepsinde bu tarz amfiler yada ekipmanlar var.
Doğal olarak onlara biraz hitap etmem gerekiyor.
Tekrar hatırlatmalıyım, ben kopya değil ilk aşamasından sonuna kadar kendi tasarımlarım olan ve isteğe özel pedallar üretiyorum.
Bu işi büyük paralar kazanmak için yapsam, ya da çok satış amacım olsa, günümüz ergen gençlerinin ilk tercihi metal zone u kopyalar, 15-30 watt arası rezil bir amfi ile videosunu koyar, günde 10 tane satardım..
Bence bu gördüklerinize alışmaya başlasanız iyi olur, çünkü yakında bu tarz amfiler üretip normalde elde edebileceğinizin çok altında rakamlara sunmayı düşünmüyor değilim.. Belki size üzerinde Türkçe kelimeler, karakterler kullanılmış versiyonunu üretirim özel olarak Her ne kadar içindeki tüm malzemeler yurtdışından ithal olsada..
Son olarak, sevgili Demir Uyar'ı biraz araştırmanızı soruşturmanızı tavsiye ederim. Gerekli bilgileri size vereceklerdir.. Kendisi son derece başarılı bir tone connuseur, ve sağolsun hiçbir zaman beni geri çevirmeden pedallarımın tüm aşamalarında bana yardımcı oldu, hala oluyor..
Unutmadan, Demir onu kullanıyorsa, vardır bir bildiği
Saygılar sevgiler.. _________________ www.alengeere.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|