Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Gitar fotolardaki kadar temizdir ancak son 4 perde gitarda çakılı değildir. Sökülmüş konumdadır. Herhangi bir ustaya götürülüp kolayca yaptırılabilir veya kendinizde yapabilirsiniz önemsiz birşey . Ben uğraşamıyorum çünkü gitar İstanbul 'da . İstanbul'dan alıcılar kuzenimden alabilirler gitarı. Daha öncede satışa koymuştum fakat kıyamayıp geri çekmiştim hatırlayanlar vardır. Ama nakit ihtiyacı yüzünden tekrar satılıktır .
Kayıt: Jan 24, 2008 Mesajlar: 448 Nerden: izmir - istanbul
Tarih: Pzr 05.10.2008 3:04 Mesaj konusu:
Tüm fotolar eklenmiştir.
95 X 45 case istanbulda oyuzden foto ekleyemiyorum biraz bilgi vereyim siyah deri kaplama, 3 wah pedallık yer var, 2 katlı , köşebent bulunmuyor, üst kapak pramit sünger ile kaplı...
Satış pazartesi gününden sonra başlayacak. Satılma nedenleri amfimin yanmış olmasıdır. Eğer yapılabilecek derecedeyse çoğu satıştan çekilecektir ama yok bitmiş durumdaysa hepsi amfi almak amaçlı satışa devam edecektir.
Kayıt: Jan 24, 2008 Mesajlar: 448 Nerden: izmir - istanbul
Tarih: Cum 10.10.2008 13:14 Mesaj konusu:
gigbag 65 ytl ,
manyetiklerin topu 30 ytl ,
90 X 45 pedal board 170 ytl olmuştur.
Gitarı takasa açıyorum . Strat kasa gitarlarla takas yapabilirim yalnız kasanın beyaz yada krem olması şartıyla ve sabit köprü olması gerekiyor. Tercihen maple klavye istiyorum ama rosewood da olsa değerlendirmeye alırım. Jazzmaster kasa gitarlarlada ilgilenebilirim. Çok extrem bir pedal olmadıkça lütfen pedal teklif etmeyiniz. Amfileride değerlendirmeye alabilirim (marshall hariç ) Gitarın sıfır fiyatı 570 ytl dir peşin olarak 300 ytl ye satıyorum ( perde çakma işlemini size devrettiğim için ) fakat takasta fiyat böyle kalmaz .
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız