Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Fenerbahçe SK- 1907
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Fenerbahçe SK- 1907
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 481, 482, 483 ... 493, 494, 495  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rostocker

MesajTarih: Sal 07.10.2008 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

“Zor günler geçer önemli olan Fenerbahçe’dir”

Alıntı:
Sadece futbol değil bir spor kulübü olan Fenerbahçe, Profesyonel Futbol A Takımının aldığı istenmeyen sonuçların ardından tüm unsurlarıyla birlikte çok zor günlerden geçmektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü, onun yönetimi ve fertlerinde bu zor günleri atlatacak güç, inanç ve irade bulunmaktadır. Her ne kadar lokomotif işlevi görse de sadece bir şubesinin aldığı kötü sonuçların ardından, tümüyle bir spor kulübü ve onun Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin acımasızca eleştirmesi, şimdiye kadar verdikleri hizmetlerinin görmezlikten gelinmesi, geleceği yönelik projelerinin görmezlikten gelinmesi haksızlıktır, insafsızlıktır.
Fenerbahçe'nin son 10 yılına damgasını vurarak kulübe her yönüyle çağ atlatan, amatör sporlara verdiği destek ve duyduğu inançla sadece Fenerbahçe'ye değil, Türk sporuna da büyük katkılar yapan Başkanımız Aziz Yıldırım, birkaç olumsuz sonuçtan sonra, tüm yönetim geçmişi taranarak ortaya atılan birkaç olumsuz örnekle acımasızca eleştirilmeyi hak etmemektedir. Profesyonel Futbol A Takımı, yeni teknik kadrosu ve birkaç yeni oyuncuyla tüm camianın istediği sonuçları alabilecek kapasitedir. Zaten hangi spor branşı olursa olsun, herhangi bir takımın sürekli iyi sonuçlar alması veya sürekli kötü sonuçlar alması pek olası değildir. Takımların bu tür kötü dönemlerden geçmesi gayet normaldir ve gerekli adımların atılmasıyla üstesinden gelinebilecek bir durumdur. Futbol takımı kötü sonuçlar alıyor diye, tüm yönetim geçmişiyle Fenerbahçe'yi bir kurum olarak çok üst seviyelere getiren Başkanımız Aziz Yıldırım'ı acımasızca eleştirmek ve bu yolla onun Fenerbahçe'nin başından ayrılmasına neden olmak Fenerbahçe'ye şu anda yapılabilecek en büyük kötülük olacaktır. Tüm projeleriyle birlikte Aziz Yıldırım, hem Fenerbahçe hem de Türk sporu için çok önemli ve gerekli bir isimdir. Fenerbahçe'nin amatör branşlarından sorumlu kişiler olarak bu gerçeklerin altını bir kez daha çizerken, zor günlerin gelip geçici olduğunu, önemli olanın Fenerbahçe ve onun geleceği olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.
Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü Amatör Şubeleri
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DMetallicAMT

MesajTarih: Sal 07.10.2008 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fener futbolda bu sene yanlış politikalar izledi. Bu sene fenerden pek bişey beklememek lazım. Bu seneden ders alır, seneye düzelir yine fener die düşünüyorum bi bjkli olarak.
TWATISBETTER

MesajTarih: Sal 07.10.2008 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben ders almaz diye düşünüyorum.
MCMANAMAN

MesajTarih: Sal 07.10.2008 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Zico ve Aurelio gitmiycekti, Guiza nın yerine Wagner Love alıncaktı veya ikisi de olurdu, ve bu sene herkes F.Bahçe'yi izleyecekti ne yazık ki şimdi Fenerli bile F. Bahçe'yi izlemek istemiyor.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Sal 07.10.2008 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İki adam yüzünden bu duruma gelinecekse zaten beter olalım Smile

Düzelir geçer,haftasonu Ankara'ya akıyoruz,buradan da gelmek isteyen varsa yardımcı olabilirim.
rostocker

MesajTarih: Sal 07.10.2008 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ANTU DİYOR Kİ:

Alıntı:
Beyaz Bir Sayfa Açmalıyız

Yeni bir hoca, yeni bir sistem, üst üste gelen sakatlıklar ve başkan-tribün grupları arasındaki gerginliklerle başlayan sezona çok kötü bir başlangıç yaptık. 6 maçta tam 4 mağlubiyet aldık ve Şampiyonlar Ligi`ne de kötü başladık.

Takımımızın en büyük itici gücü olan tribünlerimiz akordu bozuk keman gibi, her kafadan ayrı bir ses çıkıyor... Takımı desteklemek bir yana, akıllar başka yerde olduğu için köstek bile oluyor. Futbolcular ıslıklanıyor, rakip alkışlanıyor, 4-1 mağlup olduğumuz maçta "beş, beş" sesleri duyuluyor, "yönetim istifaya davet ediliyor". Pankart asmanın yasak olduğu stadımızda birden bütün tribünler tek tip pankartlarla donatılıyor.

Düşündüğünüzde bizi komik duruma düşüren bütün bu eylemlerin her birinden tek tek utanç duymamız lazım...

Kısaca büyük bir kaosun ve krizin tam göbeğindeyiz... Kulüpte sanki otorite yok, camiaya anarşi hakim olmuş, her kafadan bir ses çıkıyor ancak konuşması gerekenler konuşmuyor...

Başkanımız ve yönetimimiz 12 yıla yaklaşan görev süreleri içinde inanılmaz işler yaptılar. Kulübümüze adeta çağ atlattılar. İçinde bulunduğumuz krizden de bizi yine onlar çıkaracaktır.

Önümüzdeki milli maç arası özeleştiri yapmak, içinde bulunduğumuz kaosun nedenlerini sağlıklı bir biçimde teşhis etmek ve bir an evvel tedaviye başlamak için bulunmaz bir fırsattır.

Takımımızın transfere ihtiyacı olduğu açıkça görülüyor. Ancak bu transfer su dönemde futbolcu transferi degildir‚ yönetimimizin yapacağı en büyük transfer‚ tribün politikalarını gözden geçirererek‚ tribündeki 12. adamı tekrar‚ takımına sonsuz destek veren‚ yaptığı tezahürat ve şovlarla rakibin dizlerini titreten hale getirmesi gerekmektedir.

Bu yüzden yönetimimiz, acilen bir durum değerlendirmesi yaptıktan ve bir politika oluşturduktan sonra, olaya el koyduğunu yöneticilerimizin yapacağı açıklamalarla kamuoyuna duyurmalıdır. Taraftara umut ve güven aşılamalıdır ve bunu da yapacağı icraatlarla göstermelidir.

Lige verilen ara sonrası, kabus gibi geçen bu 6 haftayı unutup yeni bir sayfa açmalıyız. Ligin başında yaşadığımız bu kayıpları ancak yönetimiyle, taraftarıyla, teknik heyetiyle ve futbolcularıyla bütünleşen bir Fenerbahçe aşabilir.

Bu bütünleşmeyi de ancak ve ancak başkanımız sayın Aziz Yıldırım ve yönetim kurulumuz sağlayabilir...

Bizler sizin her zaman arkanızda olacağız. Her Fenerbahçeli kulubune sahip çıkmak istiyor ve bu kötü günleri kenetlenerek ardında bırakmak istiyor.

Ancak lütfen elinizi bizlere uzatın ki sizleri kucaklayabilelim.
Başa dön
anti-social
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 07.10.2008 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zor günler şans eseri mi geldi?

piyasa dalgalanmalarından mı etkilendi bu futbol şubesi?

kim soktuysa bu duruma sorumlusu da odur. Bu da gelir bu da geçer yok artık, geçti o dönemler. İnsanları beklenti içine sokup sokup sabredin biraz diyemezsiniz. Bu parlak mali tablodon, tıkır tıkır işleyen ekonomik durumdan kim sorumluysa; gelen teknik direktörden, transfer edilen lüzumlu lüzumsuz futbolculardan da o sorumludur. yok artık "bu da geçer" bakışı. sen ortalığı ayağa kaldırıyorsun xabi mabi diye ondan sonra josico diye bir adam getiriyorsun.

Bu kulüpte "scout" pozisyonunda doğru düzgün adam yok. Sen neyine güvenip de "beton"dan anladığın gibi futbolcudan anladığını iddia ediyorsun, futbolcu seçiyorsun. Büyük kulübüz,dünya klubüyüz demeyi biliyorsun. Kaç personelin var düzenli olarak liglerde futbolcu izleyen? Alt yapından kaç futbolcu çıkmış? En son izlediğimiz ve adını duymadığımız metalist takımında bile taş gibi genç yabancı futbolcular var. Sen mi büyük klüpsün şimdi? Güldürme beni.

Kendi bekan dışında bir istikrara tahammülün yok. Sırf daha çok para istedi diye en iyi çalışanlarını yolluyorsun. Biri seni tarihinde ilk defa çeyrek final oynatmış, diğeri de yerini dolduramayacağın dünyada çok az bulunan ve bulunsa bile takımına gelmeyecek tipte bir oyuncu. Götü yarım dünya olmuş bir adama dünyaları döküyorsun. Bu insanların daha fazla para istemelerinden daha doğal bir şey var mı? Her seferinde "önemli olan feneğbahçenin menfaatleridir" demeyi biliyorsun.

Geçen seneki başarımız cidden tesadüfmüş. Ezik Galatasaraylıların geyiklerinden değil...cidden tesadüf. kolay rakip geldi, kuş uçtu, rakip eksikti olayı değil. Bir daha öyle bir hava yakalanmaz bu yönetim anlayışıyla. Yok efendim yumurta savaşı, yok Samet şut çalışmış antrenman sahasında. SANA NE! Belki Samet mutlu ediyor futbolcuları. Mutlu insanlar sana ne!

Ben bu aziz yıldırım'a cidden tahammül edemiyorum artık. Bir futbol şubesi bu kadar kötü yönetilebilir ancak.
Başa dön
MCMANAMAN

MesajTarih: Sal 07.10.2008 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar bence fazla abartmayın, yıllar sonra ilk defa böyle bir hatalar zinciri oluştu F. Bahçe' de. Yapacak bir şey yok, bu yönetim sırf bir sezon için bu kadar eleştiriyi haketmiyor, ha yanlışlar söylenir ama gitmelerini istemek büyük hata. Yerlerine gelecekler bence bu yönetim kadar iyi işler çıkaramazlar. B. Münich bile 10.culukta geziniyor. Olabilir böyle durumlar.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Sal 07.10.2008 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu kervan yürüyecek,antu mantu yırtınsın istediği kadar.

Hep destek tam destek,slogan değildir,yaşam biçimidir,Fenerbahçeliliğin özüdür!
Başa dön
anti-social
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 07.10.2008 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

destek fenerbahçe'ye mi fenerbahçe futbol şubesini bu hale koyanlara mı?

pire için yorgan yakan bir insan değilim, geçen sene takım şampiyon olamayınca "bu takım her şeyin üstesinden gelir zico gitsin" diyenlerden de değilim. hatta galatasaray'ın şampiyonluğuna sevindim bile rekabet ortamından kalite doğar diye. ama takımın durumunu işleyişini bozuyorsan, sağlam işler yapman gerekir. zico'yu gönderdiysen sonuçlarına katlanacaksın.
Başa dön
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Sal 07.10.2008 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İkisini ayırmıyorum,Başkan'ın yanındayım her zaman.
rostocker

MesajTarih: Cmt 11.10.2008 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ulan iki kupayı da kaybettik bugün.
Neyse sağlık olsun diyelim...
Başa dön
aksuvar

MesajTarih: Pzr 12.10.2008 0:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rostocker demiş ki:
Ulan iki kupayı da kaybettik bugün.
Neyse sağlık olsun diyelim...

demekki düşüş sadece futbol takımında değilmiş...maalesef... Sad
gunsnroses

MesajTarih: Pzr 12.10.2008 1:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

canları sağolsun...
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Pzr 12.10.2008 2:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fenerbahçe ile Türk Telekom arasında oynanan Cumhurbaşkanlığı Kupası maçını, Türk Telekom 79-83`lük skorla kazandı. Türk Telekom bu sonuçla lig öncesi ilk kupasını kazanırken, Cumhurbaşkanlığı Kupası`nı da ikinci kez müzesine götürme başarısını göstermiş oldu.

FENERBAHÇE (79): Marques Green 21 (3 asist), Mirsad Türkcan 8 (7 ribaund), Rasim Başak 3 (2 ribaund), Gordon Giricek 18 (3 ribaund-1 asist), Damir Mrsic 11 (1 ribaund), Gasper Vidmar 2 (7 ribaund), Oğuz Savaş 12 (3 ribaund), Devin Smith 2 (3 ribaund-3 asist), Serhat Çetin, Emir Preldzic 2 (4 ribaund-5 asist)

TÜRK TELEKOM (83): Roderick Blakney 14 (2 ribaund-3 asist), Serkan Erdoğan 20 (3 ribaund-4 asist), Michael Wright (1 ribaund), Bekir Yarangüme 6 (2 ribaund-3 asist), Tutku Açık 11 (3 ribaund-1 asist), Barış Özcan (1 ribaund), Kennedy Winston 7 (1 asist), Erwin Dudley 9 (13 ribaund), Chris Lang 14 (9 ribaund), Asım Pars 2 (1 ribaund).

1. PERİYOT: 22-24
2. PERİYOT: 18-21
3. PERİYOT: 14-12
4. PERİYOT: 25-26

Geçtiğimiz sezonun Lig Şampiyonu Fenerbahçemiz ile Play Off finalisti Galatasaray arasında oynanan maçı Galatasaray 55-71 kazandı ve bu anlamlı kupayı 7. kez müzesine taşımayı başardı.

FENERBAHÇE(55): Emilie Gomis 2 ( 3 ribaund, 1 asist), Esmeral Tunçluer 10 (4 ribaund, 3 asist), Nalan Ramazanoğlu 6 (2 ribaund), Nevriye Yılmaz 9 (6 ribaund), Matee B Ajavon 12 (4 ribaund, 1 asist), Tammy Sutton-Brown 12 (4 ribaund), Melike Bakırcıoğlu, Kristen Newlin 4 (9 ribaund, 1 asist).

GALATASARAY(71): Tuğba Palazoğlu 10 (2 ribaund, 1 asist), Bahar Çağlar, Işıl Alben 10 (6 ribaund, 8 asist), Taj Mc-Williams Franklin 10 (6 ribaund, 1 asist), Yasemin Horasan 8 (6 ribaund, 1 asist), Marina Kress 8 (7 ribaund), Kübra Siyahdemir, Seimone Augustus 23 (4 ribaund, 4 asist), Esra Şencebe 2 (3 ribaund, 1 asist)

1. PERİYOT: 14-20
2. PERİYOT: 16-16
3. PERİYOT: 16-22
4. PERİYOT: 9-13

Son anda işim çıktı iki maça da gidemedim:(

İki maçı da kazanmayı hak etmedik,iki takımımızda çok eksiklerdi,ama eksiklere rağmen iyi oynasalar yenecekleri rakiplerdi,tutuktuk iki maçta da.

TT'den bu sene de cacık olmaz ama Lang'i çok beğendim bugün,GS dediğimiz gibi çok iyi ve pahalı bir kadro kurdu,özellikle Augustus'u izlemek bir zevk olacak bu sene. GS Euroleague'e katılmak yerine bir alt kupada oynamayı istedi ve bence iyi yaptı,bu kadro ile bir Avrupa Kupası kazanma şansımız var.

Bu arada Telekom hem gecekondu hem de ultraslana 1000 bilet verirken,kızlarımızı taşıyan otobüsü taşlayan hayvanların da toplanmasına neden oldu,Yönetim bu konuda çok ağır ve sonuç getirecek açıklamalarda bulunmalı.

Neticede rakiplerimiz hak ederek kazandı ki,böyle mağlubiyetleri pek yaşamıyoruz,ikisini de tebrik ederim. Sporcularımızı da tebrik ediyorum,iki kupada final oynama gururunu yaşattılar bize en azından.

Erkekler bugün biraz isteksizdi, ama kızlarımız son 5 senede verilen 15 kupanın 13'ünü aldı,onları eleştiremiyorum bile Very Happy

Hepsinin canı sağ olsun,sakatlar düzelince,takımlarımız form tutunca tekrar başarı yakalarlar.
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Pzr 12.10.2008 2:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Neyine şaşırıyorlar anlamadım ;

"Fenerbahçe'nin eski Teknik Direktörü Arthur Zico'dan Türk basın mensuplarına ilginç tavır!..

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Özbekistan'ın Bunyodkor takımının başına geçen Arthur Zico, takımının Asya Şampiyonlar Ligi yarı finali maçında deplasmanda Avustralya'nın Adelaida United takımına 3-0 yenildiği maç sonrası yaptığı basın toplantısını Türk gazetecileri görünce terk etti!..

Basın toplantısında yaşanan bu olay üzerine Cihan Haber Ajansı temsilcisi, Brezilyalı teknik adamın kaldığı otele gitti ve Zico ile aralarında ilginç bir diyalog yaşandı!.. Kendisiyle röportaj yapmak isteyen gazetecinin Türk olduğunu öğrenen Zico'nun tavrı oldukça ilginçti!.. "Siz bana işkence yapsanız bile Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe hakkında konuşmam" diyen Brezilyalı teknik adamın bu sözleri şaşkınlık yarattı!.. "

Not: Bu arada kızların otobüsünü taşlayanlar sadece GS'lilermiş, yanlış duymuşum.
Bronx

MesajTarih: Pzr 12.10.2008 3:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MYLIFEMYWIFE demiş ki:
İki adam yüzünden bu duruma gelinecekse zaten beter olalım Smile

Düzelir geçer,haftasonu Ankara'ya akıyoruz,buradan da gelmek isteyen varsa yardımcı olabilirim.

gel bi çayımızı iç abim Smile
racon kesmedik ha efendi gibi Smile

MesajTarih: Çrş 15.10.2008 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Henüz okuduğum bir haberin sadece linkini vermek istiyorum. Çok gurur duydum arkadaşlar iş başka dostluk başka fanatiklik başka şey.Bunu başaranlara teşekkürlerimi iletiyorum...

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/10126589.asp?gid=211&sz=39459

MesajTarih: Çrş 15.10.2008 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://antu.com/AntuGorsel.aspx

Açılış sayfası sarı-kırmızı, bir gün herkes Fenerbahçeli olacak dedik,Galatasaraylı olduk Very Happy

Anıl kardeşimize acil şifalar,inşaxl o ilik bizden çıkar,canı kadar sevdiği Galatasarayını yeniden salonlarda,stadlarda desteklemesine katkımız olur.

Diğer taraftan ilik nakli bekleyen onlarca insana da faydalı bu iş,destekleyen katılan herkesten allah razı olsun.
rostocker

MesajTarih: Cum 17.10.2008 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Türkiye Kupası'nda çekilen kurada D grubunda yer aldık.

Rakiplerimiz:

Ankaragücü
Bursaspor
Eskişehirspor
Tokatspor

Fikstüre göre Fenerbahçe Bursaspor ve Eskişehirspor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, A.Gücü ve Tokatspor ile ise deplasmanda oynayacak.

Hayırlı olsun...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 481, 482, 483 ... 493, 494, 495  Sonraki
482. sayfa (Toplam 495 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız