Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Dağıttık bakalım tukrock ittifakını ve hep beraber Victim'e katıldık. Hala devam ediyor bakalım. Şimdi büyük bir savaşın içindeyiz. Zevkli olacak gibi duruyor
arkadaşlar victim'e gittinizde beni yalnız bırakmışsınız. yeni üyede almıyor. ne yapacam şimdi bir başıma?
bu arada avatarınızda çok hoş. kim çektiyse _________________ "Bulutların üstünde hava hep açıktır" Oruç Aruoba
Tarih: Pts 07.08.2006 13:05 Mesaj konusu:
anarchist demiş ki:
Dağıttık bakalım tukrock ittifakını ve hep beraber Victim'e katıldık. Hala devam ediyor bakalım. Şimdi büyük bir savaşın içindeyiz. Zevkli olacak gibi duruyor
turkrock.com'dan katılan kişiler azaldı zamanla... Halbuki, ilk zamanlar o kadar kalabalıktık ki... Sonra siteden olmayan kişileri de davet ettik, gelene "Hayır" demedik. Sonra sonra bir vurdumduymazlık baş gösterdi ittifağımızda. Yardımlaşma kalmadı, kural dışı oyunlar oynandı ve irtibatımız koptu. Hâl böyle olunca da, gelen bir teklifi olumlu değerlendirdik ve turkrock ittifağını dağıtarak Victim ittifağına katıldık. Hayırlı olsun!
Sevgiler... _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin..
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 32, 33, 34
34. sayfa (Toplam 34 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız