Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Arkadaşlar anladığım kadar uyumlular fakat almadan önce son bi danışayım dedim uyumlu olurlarmı performansları iyimidir en azından orta derece bi ekran kartı takviyesiyle piyasadaki oyunları oynamada sorun çıkarırmı fiyat performans açısından bu fiyatlarda daha iyi bi işlemci anakart tavsiyeniz olurmu sormak istedim.
MSI 7253 K9VGM-V K8M890 VIA AM2 SOCKET 940 ANAKART
Tarih: Pts 03.11.2008 13:01 Mesaj konusu:
Konuyu hortlatıyorum biraz geç gördüğüm için ama eğer almadıysan bence alma. Bütçeni söylersen ona göre parça tavsiyesinde bulunabilirim. _________________ Sometimes I feel like screaming
USA Fender Strat - Morley Mark Tremonti Wah - SansAmp GT2 - Boss Ge-7 Equalizer - Boss Ds-1 - Marshall Drive Master - Boss RV-3 Reverb/Delay - Marshall AVT50 Combo
Tarih: Cmt 15.11.2008 23:49 Mesaj konusu:
Aldıysan hayırlı olsun demekten başka bir şey kalmıyor geriye Ya neden alma dedim; çünkü daha iyisini tavsiye edecektim bütçene göre
Ben yeni bir sistem kurdum yaz ortası;
Anakart: Gigabyte EP45-DS3L
İşlemci: Intel Core 2 Duo E8400 3000MHz
Hafıza: Mushkin KAMUFLAJ 4GB DDR2-800 DUAL KIT 2x2GB
Ekran Kartı: Sapphire HD4870 512 MB 256Bit GDDR5 16X
Sabit Disk: 500GB SATA2 32MB
Optik: Writemaster
Ses Kartı: CREATIVE LIVE 7.1 24 BIT
Monitör: LG 19" LCD - L194ws
PSU: HIGH POWER 500W POWERSUPPLY HP-500-A12S
Kasa: Thermaltake Shark VA7000SWA Siyah
İşletim Sistemi: Microsoft Windows Vista Ultimate 64bit
ADSL Modem: Airties rt-205
Ekstra: Logitech X540, Tunçmatik Lite 1000va UPS
Uzun süre götürecek ve Şu anda ohh be dedirtecek bir sistem oldu. Belki ekran kartı değişikliği yaparım önümüzdeki seneye. O yüzden bütçeni sormuştum ama geç kalmışız. Neyse, ekran kartını bilmiyorum ama bu işlemci de seni götürecek bir işlemci. Hayırlı olsun, iyi oyunlar diyorum _________________ Sometimes I feel like screaming
USA Fender Strat - Morley Mark Tremonti Wah - SansAmp GT2 - Boss Ge-7 Equalizer - Boss Ds-1 - Marshall Drive Master - Boss RV-3 Reverb/Delay - Marshall AVT50 Combo
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız