| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
deathmetalman

|
Tarih: Cum 12.09.2008 14:34 Mesaj konusu: |
|
|
iyi sana körelmiş gözlerinle bol bol ''new guns''lı günler! _________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cum 12.09.2008 17:19 Mesaj konusu: |
|
|
"Körelmiş gözler" grubun %80'i yokken aynı şeyleri isteme,ortada olmayan albümü eleştirmek filan bence.
New GNR filan diye birşey de yoktur. GNR GNR'dır her zaman. Steven'a babuş neden birleşilmio diye sorduğum zaman,asla olmaz Axl kabul etmez demişti,dolayısıyla ben birleşmeyi ancak hayal ediyorum beklemiyorum. Peki siz neden dördünüz birleşmiosunuz dendiğinde ise Axl grubun ruhudur,öyle birleşme olmaz demişti. GNR Axl içinde olduğu sürece GNR olmaya devam edecek,yapılan müzik ne olursa olsun. Ben de isterim 1991 kadrosu tekrar birleşsin tekrar çalsınlar beraber ama olmayacak dua bu  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
republica

|
Tarih: Cum 12.09.2008 18:36 Mesaj konusu: |
|
|
Bir arkadaşım Chinese Democracy albümünün nasıl oluyorsa 16 tane parçasına sahip .. Hiçbir anlam veremedim nasıl olduğuna bu işin .. Burda haftalardır yeni albümü beklediğimizi yazıyoruz konuşuyoruz nasıl olcak diye bu iş. Bir de dalga geçti benimle siz daha çok beklersiniz gibisinden
Chinese Democracy albümü normalde 28 parça değil mi bonuslarıyla beraber ekşisözlükte böyle söylenmiş , yazılmış bu durumu bi açıklığa kavuşturursanız çok sevinirim MYLIFEMYWIFE .. Kimi şarkılarla ilgili yorumlar bile yazılmış orada hatta  _________________ Roads to madness ! Queensryche .... |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cum 12.09.2008 20:17 Mesaj konusu: |
|
|
eşkisözlük bilmem takip de etmem,gnrturkey'de çok daha sağlıklı ve detaylı bilgileri bulabilirsin GNR ile ilgili.
Nete sızan demolar,ki Chin Dem'de olacakları belli değil bunların, bayağıdır var.
Daha çok beklersiniz kısmına gelince,beklenecek GNR albümü ise ben 14 yıl daha beklerim şahsen ,ama bu yıl çıkacak sanırım. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
TWATISBETTER

Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 499 Nerden: Nova Scotia-Kadıköy
|
Tarih: Cmt 13.09.2008 22:18 Mesaj konusu: |
|
|
Abi çocuktum,genç oldum,o da geçiyor,sen hala Chinese peşindesin  _________________ Mairwen Vanora, most beautiful girl in Christchurch, I miss you.
Dön Baba Dönelim World Tour 2006-2008. |
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Pzr 14.09.2008 3:43 Mesaj konusu: |
|
|
albüm kapağı neye benzeyecek aceba, ben onun endişesi içerisindeyim  _________________ right now! |
|
| Başa dön |
|
 |
GNR79

|
Tarih: Pzr 14.09.2008 13:43 Mesaj konusu: |
|
|
Bence bu saatten sonra eski gnr yeni gnr gibi tartışmalara hiç girilmemesi gerektiğini düşünüyorum.Slash li izzy li vs. grup eskide kaldı yapacaklarını yaptılar ve benim gibi guns fanlarına senelerce o albümleri dinlettiler.Artık Axl ın grubu olarak bakılmalı ve eğer albüm çıkarsa o şekilde dinlenmeli..Sadece ismi hala GUNS N ROSES...İsim benzerliği dışında kesinlikle eski gnr ile alakası olacağını düşünmüyorum.Zaten beklenilmemesi de gerekiyor.Çünkü o kadronun %80 i yok..Tamam kabul ediyorum axl gruba çok şey katıyordu ama slash duff izzy steven matt ve gilby de çok şey katıyordu....O yüzden eğer o albüm çıkarsa "aaa bakalım axl neler yapmış???" diye dinleyeceğim.Guns n roses ın yeni albümü çıkmış bakalım nasıl olmuş demeyeceğim.Çünkü hepsi geride tatlı bir anı olarak kaldı...Zaten axl rose grubun isim haklarını almasaydı da atıyorum Guns n Flowers diye bir grup kursaydı ve albüm çıkartsaydı bu tartışmaların hiçbiri olmayacaktı... _________________ ESP Eclipse VTB-Washburn cs780-İbanez xpt700- Boss GT8-Marshall AVT50-Applause AE023 |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pzr 14.09.2008 14:09 Mesaj konusu: |
|
|
Genel olarak katılsam da,Axl grubun ismini diğer elemanlar varken aldı,GNR ismi onun için çok değerli ve önemli diğerlerine göre,ki o ruhu en güzel şekilde hiç bozulmadan taşıyan da o oldu hep. Axl'ın olduğu grubun adının GNR olmaması anormal olurdu bence. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
DamnationGame

|
|
| Başa dön |
|
 |
metalcafe

Kayıt: Oct 20, 2005 Mesajlar: 875 Nerden: Karaborsa\\\'dan
|
Tarih: Prş 09.10.2008 12:08 Mesaj konusu: |
|
|
Yalan oldu grup ya. Velvet Revelvor'ı artık GNR'dan daha cok merak ediyorum. Malesef vokaller için yaş hep sorun oluyor. Eski ses olsa belki yine başka elemanla o ruhu yine yakalıyabilirdi ama malesef durum değişti. Yinede Zamanın yegane gruplarından biridir. Axl'ın yapacağı en doğru şey grubu dağıtmaktı artık. Kemiklerden bir tek o kalmış çırpınmaya devam etmenin anlamı yok. Eski gruptan bir üye bile olsa sonuna kadar devam derdim ama tek başına kaldı işi çok zor. _________________ Http://www.MetalCafe.Net |
|
| Başa dön |
|
 |
deathmetalman

|
Tarih: Prş 09.10.2008 14:06 Mesaj konusu: |
|
|
| gunsnroses demiş ki: | albüm kapağı neye benzeyecek aceba, ben onun endişesi içerisindeyim  |
evet yaaaaa 17 senedir haa çıktı haa çıkacak denilen albüm hakkındaki tek endişemde bu benim ''kapak nasıl olacak neye benziyecek acaba''bütün guns meraklılaraıda bu merakla yanıp tutuşuyo inan!!!!!! _________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Prş 09.10.2008 14:26 Mesaj konusu: |
|
|
Albüm çıksında kapak benim için önemli değil.  _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
TWATISBETTER

Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 499 Nerden: Nova Scotia-Kadıköy
|
Tarih: Prş 09.10.2008 19:03 Mesaj konusu: |
|
|
Abi çıksın valla,gözümün önünde dağ gibi bir adam eriyor. Muahahahaha,bu albüm nah çıkar! Yalnız çıkarsa çok adam lafını yutar gibi geliyor. _________________ Mairwen Vanora, most beautiful girl in Christchurch, I miss you.
Dön Baba Dönelim World Tour 2006-2008. |
|
| Başa dön |
|
 |
jazzz

|
Tarih: Cmt 11.10.2008 15:30 Mesaj konusu: |
|
|
| deathmetalman demiş ki: | | gunsnroses demiş ki: | albüm kapağı neye benzeyecek aceba, ben onun endişesi içerisindeyim  |
evet yaaaaa 17 senedir haa çıktı haa çıkacak denilen albüm hakkındaki tek endişemde bu benim ''kapak nasıl olacak neye benziyecek acaba''bütün guns meraklılaraıda bu merakla yanıp tutuşuyo inan!!!!!! |
albüm çıksa çok kişiye kapak olacak  |
|
| Başa dön |
|
 |
actarus

Kayıt: Dec 14, 2004 Mesajlar: 490 Nerden: Euphor gezegeninden
|
|
| Başa dön |
|
 |
deathmetalman

|
Tarih: Pzr 12.10.2008 10:53 Mesaj konusu: |
|
|
| actarus demiş ki: | slm,
Buckethead li videolarına baktımda...
nerde 86-87 deki guns la...2000 li guns arasında...
91 birde bile eleştirmiştik...
viyana flarmoni orkestrası gibi grup demiştik...
spagetti incident tam bir fiyaskoydu..berbat bir albümdü...
flink bucket la tam palyaço grubu olmuş...
bir sürü lüzumsuz, sahnede yer tutmayan eleman var...
Axl tek başına hiç hakkını veremez(di) guns 'n roses un..
en sevdiğim adamlar steven ve izzy di...
daha sonra slash-axl,
Hoşçakalın |
haklısın....işin komik yanıysa bu farkları göremeyipte(yada görüyoda axl amcasının oğlu falan herhalde toz kondurmuyo olabilir!!!??)halen guns ı bu kadar poh poh lıyanlar grupdan daha da çok kendilerini komik düşürüyorlar bu topicde!!... _________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pzr 12.10.2008 16:49 Mesaj konusu: |
|
|
GNR'ın ne tarihine ,ne ruhuna, ne söylemine ne de karakterine vakıf olacaksın,sonra da gelip 3-5 haber (bilgi değil)kırıntısı ile grubu yargılayacaksın,milletin işi kolay. Ya beğenirsin,ya beğenmezsin bu kadar basit.
85-94 dönemlerinde daha ne olabilirler ki diyordum her geçen gün, oldular.
Şimdi daha ne olabilir ki diyorum,göreceğim.
Hiçbişey yapmasalar yaptıkları ömür boyu yeter,başka bir şey dinlemeye ihtiyacım yok  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
jacksonke1

|
Tarih: Pts 13.10.2008 15:46 Mesaj konusu: |
|
|
Bu görüşe bende katılıyorum, benim başka yeni parça dinleme gereksinim yok, GNR olsn, Queen olsun, Pink Floyd vs vs .. ömür boyu yeter bana... yeni müzikmiş, yok yeni soundmus, ne gerek var, sound olsa ne olcak, müzik hala beyinde, eskilerde bunu zaten aşmış yarmış, ve bize sunmuş .. _________________ Jackson DK2-Eds - Marshall Vs30R - POD 2.0
"God save The Queen" |
|
| Başa dön |
|
 |
actarus

Kayıt: Dec 14, 2004 Mesajlar: 490 Nerden: Euphor gezegeninden
|
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Pts 13.10.2008 21:42 Mesaj konusu: |
|
|
sözlerini de yazalım tam olsun
why do you look at me when you hate me
why should i look at you when you make me hate you to
i sense a smell of retribution in the air
i don't even understand why the fuc* you even care
and i don't need your jealousy yeah
why drag me down in your misery
and when you stare don't you think i feel it
but i'm gonna deal it back to you in spades
when i'm havin' fun ya know i can't conceal it
'cause i know you'd never cut it in my game- oh no
and when you're talkin' about a vasectomy- yeah
i'll be writin' down your obituary-
history
you got your bitches with
the silicone injections
crystal meth and yeast infections
bleached blond hair,
collagen lip projections
who are you to criticize my intentions
got your subtle manipulative devices
just like you i got my vices
i got a thought that would be nice
i'd like to crush your head tight in my vice- pain!!
and that goes for all you punks in the press
that want to start shit by printin' lies instead of the things we said
that means you
andy secher at hit parader
circus magazine
mick wall at kerrang
bob guccione jr. at spin,
what you pissed off cuz your dad gets more pu**y than you?
fu*k you
suck my fuc*in' dic*
you be rippin' off the fuc*in' kids
while they be payin' their hard earned money to read about the bands
they want to know about
printin' lies startin' controversy
you wanna antagonize me
antagonize me motherfuc*er
get in the ring motherfuc*er
and i'll kick your bitchy little a**
punk
i don't like you, i just hate you