Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Cover içeriğinin, Metallica, Megadeth, Slayer, Pantera gibi gruplardan oluştuğunu hayal ettiğim, Heavy/Thrash tarzında, rock'n roll ruhlu, kişilik olarak anlaşabileceğim, prensipli ve müziğe ciddi yaklaşan grup arkadaşlarımın olacağı, beste ve demo yapmaya da hevesli bir grup hayal ediyorum.
James HETFILED, Phil ANSELMO tarzında veya Lemmy, Kurt COBAIN gibi kirli, yırtık bir tarzı olan vokalist olursa, bunu şahane bulurum.. Şu anda solo gitarda temiz çalma gibi sorunları olan bir ritm gitarsit olduğum için, solo bölümlerini benle paylaşmayarak çalsa bile altından kalkabilecek bir solo gitarist olursa, şimdilik bu daha iyi olur. Geriye kalan eleman da heavy ve thrash çalabilecek, grubun müziğine sıkı bir altyapı oluşturabilecek bir bass'çı.
Yukarıdaki tarifi seven ve benle grup kurmak isteyecek İzmir'li, metal müzisyenleriyle öncelikle MSN'de, sonra da yüzyüze oturup, konuşup, grubu oluşturmaya başlayabiliriz..
Bir de unutmadan, setlist için ilham vermesi için çalıştığım birkaç şarkı söyleyeyim: Eye Of The Beholder (Metallica), Dead Skin Mask (Slayer), The Four Horseman (Metallica), Vortex (Megadeth),... (Bu arada "Ben şimdilik 'For Whom The Bell Tolls', 'Enter Sandman', 'Iron Man', 'Paranoid' gibi zorluk seviyesi olan Heavy şarkıları temiz çalacak ayarda bir müzisyenim, thrash parçalara birkaç ay sonra geçsek olur mu?" diyecek kişiler olursa da "Evet, olur o noktaya doğru beraber gelişebiliriz tabii ki" derim.. "Çünkü ben de Battery ya da Hit The Lights'ı temiz çalabilecek seviyede değilim zaten şu anda, ona bakarsan.." )
(Mevcut olan elemanlar: Ritm gitarist ve baterist.)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız