Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - [İST] Çeşitli Satılıklar ( Japon İbanez RG1570 )
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

[İST] Çeşitli Satılıklar ( Japon İbanez RG1570 )
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yutup123458

MesajTarih: Cum 19.09.2008 20:27    Mesaj konusu: [İST] Çeşitli Satılıklar ( Japon İbanez RG1570 ) Alıntıyla Cevap Ver

Arrow Japon İbanez RG1570 900ytl (caseli)
(Gitar bana ait değildir. ''semih07'' arkadaşımız adına veriyorum ilanı)
Gitar gayet temiztir işlevsel olarak hiçbir sorunu yoktur.kozmetik olarak birtek üst kısmında bir çizik vardı fakat kapattım gözükmüyor bile.fiyatına gelince,900 ytl düşünüyorum .gitarın yanında harcase,jack,askı,pena,çantası vs. herşeyini vericem.rengi sihay,üzeri sim gibi bişey fakat çok hoş duruyor gerçekten linkteki gitarın aynısı;
http://www.muzikenstrumani.com/index.php?p=show&pid=3898&k_id=5&kn=Elektro+Gitarlar

Kendi fotoları çok net değil ama yinede ekleyeyim dedim.

Takas olarak LTD M-400 ve üstünü düşünüyorum eksisi artısı konuşulur,tek şart LTD olması
ilgilenenler bu adresten ulaşabilir;
MSN : semo_nfs@hotmail.com
GSM: 0535 587 44 50

EMG 85 100 YTL SATILDI
Ne işlevsel ne de fiziksel olarak en ufak bir sorunu yoktur.Manyetiğin yanında verilecek pot,pil yuvası,kablo vb. tüm aparatlar 0 dır.Sıfırdan tek farkı mağazadan değil benden alıyor olmanız.HERŞEYİ İLE BİRLİKTE 100 YTL . EMG 60 ile takas olur.

POWER SOUND SİNGLE 2 ADET 20 YTL
strat kasa bi cort tan çıkmadır.midle ve neck pozisyonu içindir.sattığım malın ne olduğunu,durumunu çok iyi biliyorum.kozmetik olarak berbat durumdalar.göze hiç hoş gelmiyor.ama çalışmasında en ufak bi sorun yoktur.garantili olarak satıyorum.sorun olursa paranızı iade edicem.manyetiklerde sizde kalır.kabloları yeterince uzundur.sorun çıkartmaz.24 cm.
(İstediğiniz kadar soru sorabilirsiniz,ama lütfen yalnızca 20YTL istenilen bi manyetik hakkında gereksiz yorum yapmayalım)

MORLEY CLASSİC WAH 75 YTL satıldı
Pedal gayet temiz durumdadır.işlevsel olarak en ufak bir sorunu yoktur.tek kusuru pilin bağlantı yerinde bir ayrılma olması.oda zaten kablolarla alakalı bir durum olmadığı için pedalın çalışmasına etkisi 0 dır.CHORUS pedalı ile takas olur.

AKUSTİK/KLASİK GİTAR KILIFI
Kullanılmış durumdadır.her türlü jack,askı,kablo takasına açığım.

HERCULES KİLİTLİ DUVAR ASKISI 15 YTL
Çok az kullanıldı.kendiliğinden kilitlidir.gitarı askıya astığınızda kilit sistemi devreye girer ve gitarın askıdan düşme ihtimali ortadan kalkar.

Arrow CEP TELEFONU AKSESUARLARI

SONY ERICSSON HBH-600 .yalnızca iki kez kullanıldı.fiyatı 50 ytl.içeriği;
Kulaklık + Şarj aleti + Bir adet dış yüzey değiştirmek için kapak

SONY ERİCSSON CST 10 ytl
NOKIA AC-3E ince uçlu 10ytl
SAMSUNG TAD037EBE kalın uçlu 10ytl
SAMSUNG ATADM10EBE ince uçlu 10ytl
SAMSUNG ATADM10ESE ince uçlu 10ytl
NOKIA CA-53 USB APARATI 15ytl
NOKIA AD-15 SES ADAPTÖRÜ 15 ytl SATILDI
NOKIA HDS-3 KULAKLIK 10ytl
NOKIA HS-23 KULAKLIK 20 ytl
SAMSUNG KULAKLIKLAR 10 ar ytl
NOKIA 512 MB MİCRO SD KART 10 ytl
Ürün hiç kullanılmadı.0 dır.

(Ürünleri hepsi,telefonlar alındığında verilmiştir.Yani hepsi orjinaldir.)

Arrow SAMSUNG HARDDİSK 120GB
Samsung 120 GB (16MB) 7200RPM IDE Harddisk var elimde.80ytl düşünüyorum harddisk için.harddisk in beraberinde vereceğim bir nevi promosyon var.o yüzden fiyat böyle.ilgilenen ö.m ile ulaşsın.daha detaylı bilgi veririm.

Arrow AKVARYUM MALZEMELERİ
Akvaryumumda artık kullanmadığım için satıyorum.

1 adet yapma çiçek
1 adet yavruluk
1 adet canlı yem koymak için yemlik
1 adet arka fon
1 adet sünger benzeri süs
1 adet hava taşı
1 adet hava motoru

Hepsi için toptan fiyat 20 ytl dir.

Arrow ORJİNAL KURTLAR VADİSİ VCD LERİ. (57 bölüm,58vcd)
Tamamı orjinal 58 vcd. 55ytl

En son yutup123458 tarafından Cmt 22.11.2008 23:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 91 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jms_jms

MesajTarih: Cmt 20.09.2008 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yutup123458 çok yakın arkadaşımdır.sattığı ürünlerin tüm - yönlerinide + yönlerinide olduğu gibi yazar.ürünler aynen anlattığı durumdadır.ben kefilim kendisine.iyi satışlar dostum Wink
Başa dön
delidolucocuk

MesajTarih: Cmt 20.09.2008 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşım merhaba. Ö.M atmıştım ama ulaşıp ulaşmadığını bilmiyorum.Bende başlığa yazayım dedim.Bende cort g200 var.3 single manyetikli.Ama sapa humbucker takmak istiyorum.Sendeki bu EMG benim gitara uyarmı acaba,pick guardı oyucam biraz mecburen.Ama gitarın gövdesinde humbucker için boşluk var.Sorun yaratıcağını düşünmüyorum.Aktif manyetik gidermi sence bu gitara bide onu öğrenmek istiyorum.Eğer herşey olumluysa EMG85e alıcıyım yani.
yutup123458

MesajTarih: Pzr 21.09.2008 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

jms_jms ; sağol dostum.arkadaşlar evet aynen ne yazıyorsam ürünler o şekildedir.aksi bi durum varsa sorumluluk bana aittir.

delidolucocuk ; arkadaşım ben sana ö.m attım.anlattım konuyu.gelmedi sana sanırım.eğer gitarında yuva varsa humbucker için problem çıkartmaz.ama yinede pick guard için biraz uğraşırsın.bide şöyle bi durum var.bu aktif manyetik olduğu için uyum problemi olabilir,yani ses azalması çoğalması gibi.forumda bu konu ile ilgile fazlasıyla yazı var.araştırırsan doğru bilgilere ulaşabilirsin.birde bunun yanında vereceğim potu bağlamalısın gitarına.sendeki pot uymaz emg ye.dediğim gibi araştırırsan biraz en doğru bilgilere ulaşırsın.mesajdada yazmışsın,indirim olurmu diye.hem sana hemde bu soruyu soran birkaç arkadaşıma söyliyeyim ;

arkadaşlar ''Kesinlikle İndirim Yoktur'' zaten herşeyi ile 0 olcak.yanındaki tüm ıvır zıvırını 0 bir şekilde vericem.100 lira iyi fiyat.

En son yutup123458 tarafından Cmt 11.10.2008 20:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
six_feet_under

MesajTarih: Cmt 27.09.2008 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

amonamarth_johan_88@hotmail.com Ciddi alıcıyım..Ekle görüşelim..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
vilekrueger

MesajTarih: Cmt 27.09.2008 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaş dün baktım bitane emg85 ilanı göremedim gittim 130ytl verdim sıfır aldım bugüm 3 tane ilan var, bütün dandik tesadüfler benimi buluyo anlamadım..
tripodlife

MesajTarih: Cmt 27.09.2008 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vilekrueger demiş ki:
arkadaş dün baktım bitane emg85 ilanı göremedim gittim 130ytl verdim sıfır aldım bugüm 3 tane ilan var, bütün dandik tesadüfler benimi buluyo anlamadım..

sanki bu ilan bayadır var ?
Başa dön
six_feet_under

MesajTarih: Cmt 27.09.2008 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet bu ilan uzun zamandır vardı,hatta başka başlıklardaydı ve toparlamış arkadaş..Yazık olmuş sana vilekrueger.. Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yutup123458

MesajTarih: Cmt 27.09.2008 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vilekrueger demiş ki:

bu ilan bir aydan uzun zamandır var Very Happy neyse hayırlı olsun

six_feet_under ekledim seni. ö.m ile cevapta attım soruna.

En son yutup123458 tarafından Pts 29.09.2008 12:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
yutup123458

MesajTarih: Pzr 28.09.2008 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

six_feet_under ile anlaşamadık.

En son yutup123458 tarafından Pzr 05.10.2008 17:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
delidolucocuk

MesajTarih: Pzr 28.09.2008 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Usta seninle ö.m ile anlaşamıyacağız sanırım.Ya gelmiyo sana attığım mesajlar yada seninkiler bana gelmiyor.Bende ulaşanlar listesinde görünmüyor sana attığım mesajlar.Neyse.Manyetiklerin hepsi için bir takas teklifim var sana.Ben sana Cort G200 vereyim sende bana bu 3 manyetik + para ver.Eğer uyarsa sana bu söylediğim ö.m atma buraya yaz Smile Uyduruk çin malı bi gitar alıp saçma saçma modifiye etmeyi düşünüyorumda Very Happy
yutup123458

MesajTarih: Pts 29.09.2008 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

delidolucocuk ben senin mesajlarının hepsine cevap yazdım.sana ulaşmıyor sanırım. EMG 60 dışında hiçbir alet edavatla takas düşünmüyorum.teşekkür ederim.

En son yutup123458 tarafından Pzr 05.10.2008 21:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
yutup123458

MesajTarih: Pzr 05.10.2008 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilana akustik gitar kılıfı eklendi.
Başa dön
yutup123458

MesajTarih: Cmt 11.10.2008 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilana MORLEY CLASSİC WAH eklendi.
Başa dön
mick_thomson7

MesajTarih: Pzr 12.10.2008 1:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

umurcako@msn.com ekle konuşalım ciddi alıcıyım
Başa dön
yutup123458

MesajTarih: Pzr 12.10.2008 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mick_thomson7 ekledim.acaba hangi ürüne alıcısın Smile
Başa dön
yutup123458

MesajTarih: Pzr 12.10.2008 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilana kilitli duvar askısı eklendi.
Başa dön
alperensonad

MesajTarih: Pzr 12.10.2008 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

duvar askısı için ciddi alıcıyım Very Happy
msnden görüşelim hocam; alperen@sonad.net
Başa dön
yutup123458

MesajTarih: Pzr 12.10.2008 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

morley classic wah theMagus nikli arkadaşa satılmıştır.

En son yutup123458 tarafından Cmt 25.10.2008 13:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
yutup123458

MesajTarih: Pzr 12.10.2008 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

EMG set olarak satıyorum zanneden arkadaşlar çıkıyor.EMG 81 ile birlikte.arkadaşlar yalnızca EMG 85 var elimde satılık.set yok yani.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız