Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - siliniz efem..
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

siliniz efem..

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
haplo_trm

MesajTarih: Prş 09.10.2008 23:43    Mesaj konusu: siliniz efem.. Alıntıyla Cevap Ver

Merhabalar efenim Smile

Bir süreliğine satış iptal oldu..

Arrow Yeni resimler eklendi!!

Crybaby gcb95

Arrow Diğer resimler için numaralara tıklayınız 1 2 3 4

Bilinen, sevilen, anlatmaya pek gerek duymadığım bir wah. (bilgi isteyen olursa dilimiz döndüğünce anlatırız o ayrı tabi.)

3pdt switch ile pedalı true bypass hale getirdim. Ayrıca canlı performans sırasında ara sıra wahı kapattığımı sanıp açık unutma sorunum vardır o yüzden pedala parlak mor renkli led taktım sorun çözüldü Very Happy

Bu arada isteyen olursa pedala gain, vocal, mid range mod vs. yapıp öyle de verebilirim ama naçizane fikrim bu modların çok da bir işe yaramadığı yönünde. O yüzden ben yapıp vazgeçip eski haline çevirdim.

Kozmetik olarak ufak tefek çizikleri falan var, pil kapağı ve alttaki iki lastik ayak yok, onun yerine keçe yapıştırılmış. Forumdan 2. el aldığımda böyleydi baya bir süredir kullanıyorum bu konuda bir problem yaşatmadı.

Mod için yaptığım masraf uğraşlar vs. düşünerek 170 ytl istiyorum. 535q ile takas olur zaten satma sebebim 535q nun tonunu merak ediyor olmam.

Behringer Gdi21

Arrow Diğer resimler için numaralara tıklayınız 1 2

Gt2 muadili bilinen bir pedal. Toplam 27 farklı ton kombinasyonu sağlıyor ayrıca di box görevi görüyor. Kozmetik olarak çizikleri falan var işlevsel hiçbir problemi yok.

Kontrol düğmelerinin konumu normalde belli olmuyordu daksil kullanarak beyaz işaretler koydum rahatlıkla okunabiliyor ayrıca pedalın on/off konumu rahat görünsün diye kırmızı ledi mor renkle değiştirdim. İstenilirse bunları orijinal haline getirip verebilirim pedalı.

Fiyat 50 ytl

Uşak'tayım kargoyla alaskaya bile gönderirim Laughing

Forumda epey alışverişim oldu referans gösterebilirim güven konusunda sıkıntı yaşayanlara.

Saygılar, sevgiler..

Başlığa şehir bilgisi ekleyiniz.

GokhanA

En son haplo_trm tarafından Cmt 11.10.2008 22:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Det_Nye_Riket

MesajTarih: Cum 10.10.2008 1:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ö.m attım
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
haplo_trm

MesajTarih: Cum 10.10.2008 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yeni resimler ekledim pek net değil ama fikir verir en azından.
Başa dön
haplo_trm

MesajTarih: Cmt 11.10.2008 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

GokhanA demiş ki:
...Uşak'tayım kargoyla alaskaya bile gönderirim Laughing...

GokhanA

Gözünüzden kaçtı sanırım yazmıştım ama Rolling Eyes

Bu arada ilan bir süreliğine geçerli değildir silinmesinde bir sakınca yoktur, sonra tekrar açıcam ilanı.
Başa dön
GokhanA
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Cmt 11.10.2008 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

haplo_trm demiş ki:
GokhanA demiş ki:
...Uşak'tayım kargoyla alaskaya bile gönderirim Laughing...

GokhanA

Gözünüzden kaçtı sanırım yazmıştım ama Rolling Eyes

Bu arada ilan bir süreliğine geçerli değildir silinmesinde bir sakınca yoktur, sonra tekrar açıcam ilanı.

Mesaj gövdesinde olması yeterli değil, ana başlıkta da olmalıdır.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız