Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Bilinen, sevilen, anlatmaya pek gerek duymadığım bir wah. (bilgi isteyen olursa dilimiz döndüğünce anlatırız o ayrı tabi.)
3pdt switch ile pedalı true bypass hale getirdim. Ayrıca canlı performans sırasında ara sıra wahı kapattığımı sanıp açık unutma sorunum vardır o yüzden pedala parlak mor renkli led taktım sorun çözüldü
Bu arada isteyen olursa pedala gain, vocal, mid range mod vs. yapıp öyle de verebilirim ama naçizane fikrim bu modların çok da bir işe yaramadığı yönünde. O yüzden ben yapıp vazgeçip eski haline çevirdim.
Kozmetik olarak ufak tefek çizikleri falan var, pil kapağı ve alttaki iki lastik ayak yok, onun yerine keçe yapıştırılmış. Forumdan 2. el aldığımda böyleydi baya bir süredir kullanıyorum bu konuda bir problem yaşatmadı.
Mod için yaptığım masraf uğraşlar vs. düşünerek 170 ytl istiyorum. 535q ile takas olur zaten satma sebebim 535q nun tonunu merak ediyor olmam.
Gt2 muadili bilinen bir pedal. Toplam 27 farklı ton kombinasyonu sağlıyor ayrıca di box görevi görüyor. Kozmetik olarak çizikleri falan var işlevsel hiçbir problemi yok.
Kontrol düğmelerinin konumu normalde belli olmuyordu daksil kullanarak beyaz işaretler koydum rahatlıkla okunabiliyor ayrıca pedalın on/off konumu rahat görünsün diye kırmızı ledi mor renkle değiştirdim. İstenilirse bunları orijinal haline getirip verebilirim pedalı.
Fiyat 50 ytl
Uşak'tayım kargoyla alaskaya bile gönderirim
Forumda epey alışverişim oldu referans gösterebilirim güven konusunda sıkıntı yaşayanlara.
Saygılar, sevgiler..
Başlığa şehir bilgisi ekleyiniz.
GokhanA
En son haplo_trm tarafından Cmt 11.10.2008 22:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız