| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
DMetallicAMT

Kayıt: Sep 07, 2008 Mesajlar: 46 Nerden: Wherever I May Roam
|
Tarih: Prş 09.10.2008 15:21 Mesaj konusu: |
|
|
Sinan Engin de istifa etmis. _________________ <div>Broken, Beat and Scarred AMT.</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Prş 09.10.2008 16:08 Mesaj konusu: |
|
|
ewt sinan enginin istifası da bugün kabul edilmiş, o durum için de hayırlı olsun, Beşiktaş'ın başarısı için herşeye katlanmak durumundayız...
o bu değil de şimdi fenerlisi, gslisi "Mustafa Denizli şampiyon yap bizi" diye taşak geçecekler, ona yanıyom  |
|
| Başa dön |
|
 |
TWATISBETTER

Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 499 Nerden: Nova Scotia-Kadıköy
|
Tarih: Prş 09.10.2008 16:54 Mesaj konusu: |
|
|
Fenerlinin taşak geçecek hali var mı sence  _________________ Mairwen Vanora, most beautiful girl in Christchurch, I miss you.
Dön Baba Dönelim World Tour 2006-2008. |
|
| Başa dön |
|
 |
TWATISBETTER

|
|
| Başa dön |
|
 |
TWATISBETTER

|
Tarih: Prş 09.10.2008 18:34 Mesaj konusu: |
|
|
http://internetspor.com/news_detail.php?id=81655
Tencere kapak olmuş bu ikisi Allah Beşiktas taraftarına sabır versin. _________________ Mairwen Vanora, most beautiful girl in Christchurch, I miss you.
Dön Baba Dönelim World Tour 2006-2008. |
|
| Başa dön |
|
 |
actarus

Kayıt: Dec 14, 2004 Mesajlar: 490 Nerden: Euphor gezegeninden
|
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Cum 10.10.2008 14:10 Mesaj konusu: |
|
|
bilinçli mi? yönetimin bu kadar sistematik(sana göre) olma ihtimali var mı sence?
arka arkaya bu kadar çok yanlış yapan bir yönetimin önceden bunları düşünüp en son adım olarak denizliyi göreve getirmelerini hiç önceden düşünülmüş bir hareket olarak görmüyorum, göremem de, bu yönetim Allah'a emanet gidiyor, umudumuzu çoktan kestik, masaya yumruğunu vuran bir muhalefet olmadığı için bütün camia sanki 2010 genel kurulunu bekliyor, başka yapılcak bişey yok çünkü, bu sene şampiyon olursak ne ala... |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Cum 10.10.2008 21:55 Mesaj konusu: |
|
|
kısmet _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Cum 10.10.2008 22:25 Mesaj konusu: |
|
|
ben aslında sergen'in de bu teknik heyete katılmasını isterdim, ilk ismini duyduğımda sevindim, sergen Türkiye'de 4 büyük kulüpte de top oynamış tek isim olsa bile ve bunu para için yaptığı iddia edilse de sergenin Beşiktaşa değişik duygularla baktığını herkes tahmin ediyodur herhalde, nasıl ki nihat Beşiktaşta nihat olmuştur, ertuğrul sağlam Beşiktaşta ertuğrul olmuştur, sergen de Beşiktaşta kendini bulmuştur, benim gözümde hala Beşiktaşın çocuğudur, ben sergenin teknik direktörlük mertebesine çıkıp, başarılı olacağına inanıyorum şahsen, tabii önünde çok uzun maraton var, bir an evvel mevzuat halledilip tayfur havutçunun yardımcısı olur umarım sene içinde...
artık önümüze bakmaktan başka çaremiz yok, inşallah denizliyle 6 senedir çektiğimiz hasret son bulur... |
|
| Başa dön |
|
 |
Zeratul "Gündem" mod.

|
Tarih: Cum 10.10.2008 23:01 Mesaj konusu: |
|
|
Sinan Enginin gitmesi Beşiktaş açısından son zamanlarda yaşanan tek pozitif olay bence..
Olan Ertuğrul Hocaya oldu ama neyse ki teknik yönetim yine bir Türk hocanın elinde, camianız için hayırlısı olsun.. _________________ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
actarus

Kayıt: Dec 14, 2004 Mesajlar: 490 Nerden: Euphor gezegeninden
|
|
| Başa dön |
|
 |
ByTar

|
Tarih: Cmt 11.10.2008 1:43 Mesaj konusu: |
|
|
sergen açık sözlülüğü, yüksek zekası ve üstün futbol bilgisiyle bence rıdvan dilmen den sonra en iyi yorumcuydu. _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm bobiler.örg |
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

Kayıt: Jun 21, 2005 Mesajlar: 903 Nerden: ali kemal'lerin olmadığı yerden
|
Tarih: Cmt 11.10.2008 7:58 Mesaj konusu: |
|
|
Mustafa Denizli'nin Beşiktaş'a başarılar yaşatmasını dilerim.
Ancak bir şey dikkatimi çekti.
Nedense bir konu hiç gündeme gelmedi... Basında ise o konu bazı yazarlar tarafından sık sık dile getirildi.
Bir kulübün başarılı olması için, her şey açık ve şeffaf olmalıdır.
Üzeri örtülen problemler sivilce gibidir. Sivilce tedavi olmazsa çıbana dönüşür.
Aşağıdaki alıntı Güneş Gazetesi yazarı Rıza Zelyut'a aittir.
Rıza Zelyut, bir kaç kitabı olan araştırmacı bir yazardır.
|
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Cmt 11.10.2008 16:48 Mesaj konusu: |
|
|
| gereksiz bir yazı, Beşiktaş taraftarı her zaman cumhuriyet değerlerinin sonuna kadar bekçisidir, böyle siyasi kışkırtmalara gerek yok, kimse bundan gaz almaz zaten, ben şahsım adına söylüyorum Ertuğrul Sağlam'ı seven ve sayan bir taraftardım, siyasi düşüncesi ne olursa olsun, Ertuğrul Sağlam bir gün bile siyasi düşüncesini belli edecek bir beyanaatte bulunmadı, hiçbir zaman ideolojisini işine yansıtmadı ki ben ideolojisi nedir, bilmem, bazı insanlar bazı iddialarda bulunuyor ama bizim memlekette dedikodu kadar rahat yapılan birşey yok zaten, herkes bilir bunu... |
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

Kayıt: Jun 21, 2005 Mesajlar: 903 Nerden: ali kemal'lerin olmadığı yerden
|
Tarih: Cmt 11.10.2008 20:07 Mesaj konusu: |
|
|
Dedikodu mu?
Güldürme beni...  |
|
| Başa dön |
|
 |
Bronx

|
Tarih: Cmt 11.10.2008 22:31 Mesaj konusu: |
|
|
Sinan Engin olayına muhteşem sevindim açıklayamıyorum kendimi Hadi hayırlı olsun Beşiktaş _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Cmt 11.10.2008 23:22 Mesaj konusu: |
|
|
| piyanist demiş ki: | Dedikodu mu?
Güldürme beni...  |
dedikodu veya değil, hiç konuşulcak bi konu değil bi kere, Ertuğrul Sağlam bu takıma gelir gelmez başladılar o tarz salak insanlar ortalığı karıştırmaya, bunlar Beşiktaş düşmanlarıdır, "yok eşinin başı kapalıymış, yok cemaatçiymiş, yok buymuş" de bize ne kardeşim, bize ne, Ertuğrul bir kez olsun bunlarla gündeme geldi mi? adam gitti halen daha arkasından konuşuluyor, kim ne derse desin, siyasi düşüncesi ne olursa olsun, Ertuğrul tarih yazmıştır tarih, koltuk sevdalılarının, yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyeceklerinin alayına ders vermiştir, bu erdemli davranışını konuşcağınıza halen daha saçma sapan alakasız şeyler konuşuyosunuz, o yüzden dedikodu diyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
Bronx

|
Tarih: Pzr 12.10.2008 3:55 Mesaj konusu: |
|
|
dostum bence hala düşünüyorsun.İşi siyaset olarak kestirip atmak yanlış olur.Bu siyaset diye kenara attığımız şey bir gün başımıza gelecek.neyse konuyu da dagıtmaya gerek yok , efendi adamdı ölmedi ki ruhu şaad olsun diyelim.Başka takımların başında baş gösterir bi dahaki seneye..Herkes için en hayırlısı ne ise o olsun _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Pzr 12.10.2008 14:00 Mesaj konusu: |
|
|
Ertuğrul Sağlam hiçbir zaman bu gibi polemiklerle gündeme gelmeyi haketmedi, insanların nasıl düşüneceğine karışamazsınız, herkesin siyasi düşüncesi kendine, beni Ertuğrul Sağlam'ın siyasi düşüncesi ırgalamaz, Beşiktaşlılığı, efendiliği, adam gibi adamlığı, hocalığı ırgalıyordu, Ertuğrul hocanın ayrılışının ardından bunların konuşulması yazık kere yazık, adam tüm Türkiye'ye ders verircesine erdemli bir şekilde, çoğu yöneticinin yapamayacağı şeyi yapıp görevini bıraktı, bu konuşulanlara bak, Türk toplumu olarak işin hep dedikodu kısımlarına takılıyoruz, genele bakamıyoruz, ayrıntılarda kayboluyoruz, ben de o bahsettiğiniz siyasi düşünceden zerre hazzetmem, alakam yoktur, burda o ideolojiyi savunuyorum diye bunları söylediğim sanılmasın.
Ama dediğim gibi Ertuğrul Sağlam'ın arkasından bunları konuşmak gereksiz kere gereksiz... |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Cum 17.10.2008 23:02 Mesaj konusu: |
|
|
Fortis kupasındaki grubumuz şöyle :
A Grubu
1- Beşiktaş (Seri Başı)