| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
illnino

|
Tarih: Pzr 12.10.2008 14:57 Mesaj konusu: |
|
|
Önce Bursa maçından başlayayım. Şaşırdınız mı? Ben şaşırmadım yenilgiye. Neyse geçmiş ola.
Uefa kurası bence yine ballı oldu. Takımların adları var kendileri yok. Benficanın bi Nuno Gomez'i var, diğerlerinde şu yıldızdır diyeceğimiz adam yok. Metalist desek, onlarıda Beşiktaş kahraman yaptı. Halbuki Ukrayna liginin vasat takımı. Fikstür de şeker gibi. 14 sakat düzelir, Skibbe nin aklı başına gelirse 1.çıkmamamız için bir sebeb yok.
Hfta içinde Skibbe nin yardımcıları Ümit Davala ve Boekamp görevden alındı. İsabetli de oldu. Skibbe yerine de Rijkaard ismide geçiyor basında. Hayırlısı.
Bayan basket takımı da fb yi ezip geçti. Kızlara da helal olsun. _________________ Ultraslan |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Clickboy

|
Tarih: Pzr 12.10.2008 21:32 Mesaj konusu: |
|
|
Daha Lig başlayalı 10 hafta olmadan teknik direktör değiştirmek hangi akla mantığa sığar o da ayrı bir konu.
Rijkaard, Barcelona'ya geldiği ilk yıl şu anki Skibbe'li Galatasaray'dan farksız bir konuma sokmuştu Barça'yı. Ligi de oldukça kötü bir yerde bitirmişti o sezon Barça yanlış hatırlamıyorsam.
Sonrası malum zaten, Barça tarihinin en iyi çıkışlarından birini yaptı. Barnabeu'da Real Madrid'i mağlup etti, şampiyonluk, ardında da tabii ki CL şampiyonluğu.
Şimdi o zamanki Rijkaard'a baktığımda da Skibbe'yi görmüyor değilim. Tıpkı Rijkaard gibi, Galatasaray'da da vasat bir başlangıç yaptı Skibbe. Ama kadrosu sağlam, futbol zekası kuvvetli. Takımla daha uyum içerisine girip, diyaloğu arttırıp, bir de üzerine zamanla gelen kaynaşma durumu göz önüne alınırsa Galatasaray'ın hem Lig'de hem Avrupa'da başarılı olmaması için hiçbir sebep yok. Hem bir ton sakat var. Kendisi bile yakınıyor, daha takımımın as oyuncularını bir araya getiremedim diye.
Uzun lafın kısası, tek söylenebilecek söz var. Zamanla olacak..  _________________ Satılık Pedallar ve gitarlar Digitech RP250, Boss MT2, Ibanez WD7, Cort X2 |
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

Kayıt: Jun 21, 2005 Mesajlar: 903 Nerden: ali kemal'lerin olmadığı yerden
|
Tarih: Sal 14.10.2008 11:09 Mesaj konusu: |
|
|
GS'ın büyüklüğü tartışılmaz, tartışılamaz…
Tartışmak için, önce 2 Avrupa kupasına sahip olmak şarttır…
 _________________ "Tek Büyük Var: Galatasaray" |
|
| Başa dön |
|
 |
MyCn

|
Tarih: Sal 14.10.2008 18:55 Mesaj konusu: |
|
|
Alayına isyan inadına UltrAslan  _________________ Terk-i Mesken... |
|
| Başa dön |
|
 |
Bronx

|
Tarih: Sal 14.10.2008 20:14 Mesaj konusu: |
|
|
ya o damalı bayraklardan kaldı mı  ayrıca Benfica'nın sahasında öyle şovlar yapılıyor ki , Türkiye'de göremeyeceğimiz türden.Bence bunlar şişirilmiş haber.. Adam şeytan gölgesi yansıtıyor sahaya meşaleler izinli yakılıyor çünkü taşkınlık yok al sana cehennem..
Keşke o fotoğraf hala dursa elimde..neyse işte şişirilmiş şeyler bunlar  _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Çrş 15.10.2008 1:28 Mesaj konusu: |
|
|
| ben dediğin o şeytanlı fotoğrafı bi ara buraya koymuştum ama hangi başlığa koyduğumu hatırlamıyorum, eğer bulursam yine koyarım, gerçekten dehşet bir manzara... |
|
| Başa dön |
|
 |
Bronx

|
Tarih: Çrş 15.10.2008 14:12 Mesaj konusu: |
|
|
| Josephking_1903 demiş ki: | | ben dediğin o şeytanlı fotoğrafı bi ara buraya koymuştum ama hangi başlığa koyduğumu hatırlamıyorum, eğer bulursam yine koyarım, gerçekten dehşet bir manzara... |
dostum futbolda unutulmaz anlar başlığında idi sanırım, işte adamım ya bak şahidim de var  _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
Bronx

|
|
| Başa dön |
|
 |
Pepper_Keenan "Rock Müzik Genel" Mod

|
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

|
Tarih: Pzr 19.10.2008 21:54 Mesaj konusu: |
|
|
| Pepper_Keenan demiş ki: | Oh be, ilaç gibi geldi bu galibiyet..  |
Hem de ne ilaç...
Galibiyet güzel.
GS'ımızın takım olma yolunda olması daha da güzel...
Özellikle son goldeki Kewell - Baroş - Lincoln paslaşması, futbolda teknik ile zekâ bileşiminin ne kadar önemli olduğunun resmi bir belgesi gibiydi...
Özetle keyifli bir gece... _________________ "Tek Büyük Var: Galatasaray" |
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Pzr 19.10.2008 22:24 Mesaj konusu: |
|
|
yenmeyi yemilmeyi geçtim galatasaray bu sene çok keyif veriyor bana.oz büyücüsü kewell'ı izlemek,barosu lincolnü izlemek,gencecik aydını ve ardayı izlemek inanılmaz keyifli umarım avrupada iyi işler yaparız tek istediğim bu.yoksa türkiyede kime yenilmişiz kimi yenmişiz çokda önemli değil bence. _________________ Hold your hands up high, lift them toward the sky
When all I have - Is torn
Down down down, meet my pain tonight |
|
| Başa dön |
|
 |
Zeratul "Gündem" mod.

|
Tarih: Pzr 19.10.2008 22:34 Mesaj konusu: |
|
|
Galibiyetten çok takımın her geçen gün daha da kenetlendiğini görmek beni çok sevindirdi..
Olympiakos maçını da alırsak keyfim 5 e katlanır  _________________ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Pzr 19.10.2008 22:50 Mesaj konusu: |
|
|
İyi oldu bu galibiyet.Devamı gelir inşallah.
Fenerbahçe kümeye.  _________________ In Flames ! |
|
| Başa dön |
|
 |
MCMANAMAN

Kayıt: Oct 13, 2005 Mesajlar: 622 Nerden: bilmiyorum nerden?
|
Tarih: Pts 20.10.2008 12:44 Mesaj konusu: |
|
|
Güzel maç oldu, aman aman bir futbol oynamadık ama mücadele ve hırs hoşuma gitti, De Sanctis güven veren bir kaleci, kontraatak futbolunu da çok iyi yapıyoruz bazen, zaten hücum hattımız bu konuda çok iyi, özellikle Aydın takım öndeyken geriye yaslanıldığında tam bir şeytan olup rakibin boş alanlarını müthiş değerlendirebilecek bir oyuncu. Baros u çok beğendim. Tek başına Trabzon defansını meşgul etti, yordu. Kewell pek bir varlık gösteremedi ama yine de sahada varlığı yeter görünümünde bir oyuncu.
Trabzonspor ve Ersun Yanal klasik bir biçimde yine büyük bir maça nasıl kötü hazırlanırızın örneğini gösterdiler. Ruhsuz savaşmayan sanki yenilgiyi kabul eden bir takım görüntüsü içerisindeydiler. Bazı arkadaşlar Trabzon da çok tehlikeli pozisyonlar buldu falan diyo ama hikaye. Ben tribünden bu maçı Trabzonun kazanamayacağını anladım zaten. Önümdeki futbol herşeyi gösteriyodu çünkü. Özellikle Gökhan golü kaçırdığında bu maç bitti dedim. Çünkü Trabzonda hırs ve inanç yoktu. Gökhan golü atsa belki bir kıvılcım çakardı ama o da olmayınca Trabzon ruhunu teslim etti. İkinci yarıdaki pozisyonlar zaten genelde uzaktan şutlar. Trabzon un bir an önce büyük maçlara konsantre olmasını öğrenmesi lazım, inanmayı öğrenmesi lazım. Yoksa hiçbir derbiyi kazanamazlar. _________________ If there's a God or any kind of justice under the sky, If there's a point, if there's a reason to live or die,
If there's an answer to the questions we feel bound to ask
Show yourself! - destroy our fears! - release your mask!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Bronx

|
Tarih: Prş 23.10.2008 20:29 Mesaj konusu: |
|
|
Bugün Galatasarayımıza Başarılar Diliyorum..
Saldırın ASLANLAR , Servet kardeş sen yerinde dur  _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
fordcan

|
Tarih: Prş 23.10.2008 23:14 Mesaj konusu: |
|
|
son dakika da neredeyse maçı veriyorduk ama kazanmayı bildik tebrikler galatasaray _________________ metal müzik dinleyip siyah giyince adam olunmuyor.. |
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

|
Tarih: Prş 23.10.2008 23:52 Mesaj konusu: |
|
|
| Zeratul demiş ki: | Galibiyetten çok takımın her geçen gün daha da kenetlendiğini görmek beni çok sevindirdi..
Olympiakos maçını da alırsak keyfim 5 e katlanır  |
Kazandık... H. Berlin - Benfica beraberliği ise benim de keyfimi 5'e katladı...
Taraftar muhteşem...
Kewell ve Arda'nın kanat değişimleri muhteşem...
Ayhan - Meira ikilisi muhteşem...
Servet'in haddini bilerek oynaması çok olumlu bir gelişme...
Takımdaki arkadaşlık ve sevgi muhteşem..
Halâ ezbere yapılması gereken en basit bazı hareketlerde bile acemilik gösteriyoruz panik yapıyoruz... Bu yüzden de şu anda GS'ımız bence %60 kapazitede...
2 ay sonra gerçek GS'ı görmeye başlarız...
Kadiköy'de ise süper GS'ı seyrederiz.
Hamsi ziyafetinden sonra sonra 5 yıldızlı Metaxa iyi geldi... |
|
| Başa dön |
|
 |
Zeratul "Gündem" mod.

|
Tarih: Cum 24.10.2008 0:25 Mesaj konusu: |
|
|
Uzun zamandir ilk defa bu kadar iyi bir Galatasaray izledim, Lincolnden tut Servete kadar herkes dört dörtlüktü helal olsun!!
Ben özellikle Kewell ve Meirayı çok beğendim bu akşam, piyanistin de bahsettiği gibi yakın zamanda çok daha iyi bir Galatasaray geliyor gibi.. _________________ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Cum 24.10.2008 0:40 Mesaj konusu: |
|
|
| önemli galibiyet,tebrikler... |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cum 24.10.2008 0:48 Mesaj konusu: |
|
|
Şu maçın burada olması çok iyi oldu,bence bu turu geçtik artık,Benfica dışında sakat maç yok bence. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
|